Benim o bölgelerimde de tüylenme var hatta kalça arasında bile ama korkuyorum biraz hiç yaptırmadığım için bir şey olur mu diye vey tekrardan çıkar mı diye herhangi bi hormon bozukluğumda yok şu an ergenlik zamanında oldu birde yurttayken biraz çoğaldı şaptan dolayı öyle kaldıı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bahsettiğin bölgelere yaklaşık 3 kere lazere girdim şu an seans aralarında çıkıyor biraz sadece. Bu bölgeler hassas olduğu için bende tahriş çok olmuştu. Güvenilir bir yer bulursan buz lazer olmadığına eminsen git bence lazer büyük rahatlık tüm vücut icin
Buz lazer gibi soğuarak yapıyor bir yer buldum da korkuyorum bir şey olursa fiye qma kendimi kötü hissediyorym kıl tüy görünce özgüvenimi erkiliyor
bir şey olacağını sanmıyorum deri rengine ve kıl kökü kalınlığına bağlı olarak vücudunda yanık olabilir ona dikkat et. Ben ilk gittiğimde kolumda yanık oldu acı vermedi seans sonrasında ama yaklaşık 1 ay izi kaldı. Başlayacaksan aklında bulunsun madécassol ve silverdin kremleri bu yanıklar için çok iyidir öneririm
Kendim çok beyaz tenliyim kıl köklerimi bilmiyorum ama beyaz olduğumdan her tüy kıl koyu gözüküyor sadece özel bölgem koltuk altım ve bacak aramda hafif kararma var sen özel bölgeye de gittin mi hepsine komple gitmek istiyorumda nasıl olacaksa hele popo arası falan
Bikini için aldıklarında popo arasına kadar alıyorlar zaten normal olan bu. bikini bölgesi ve koltuk altı kontrol şeklinde yapılır genelde. Yani 15 gün de bir seans için çağırıyorlar. Hiç tüylü kalma zamanı olmuyor. Popo arası da bir daha çıkmadı bende zaten. Ten rengi ve kıl biçimin hakkında ben yorum yapamam gideceğin yerdeki uzmanlar doğru şeyi söyler. Kararmalar için de krem veriyorlar istersen onun için de bir makine var lazer dışı ücret ödeyip girebiliyorsun adı altın iğne araştırabilirsin.
Ben ilk gittim de buz lazer giriyordum bikini hariç sonra o merkezde dolandırıldım :) Yeni başladığım yerde tüm vücut giriyorum işte sırt, karın, kol-kol altı, bacak bikini.. Esmerim ve kıl köküm kalın buna rağmen çok memnunum
Göğüs bölgemde de var kıl şeklinde ve yayıldı biraz gerdanımda da birkaç tane var oraya da yaparlar sanırım birde popo üstünde de var biraz işte beyaz oöduğum için her şey çok belli oluyor gerçwkten bazen sinir oluyorum kendime utanıyorum ama benlik bi durum yokta neyse bakalım bende bi sorayım birde popo arasına nasıl yapıyorlar çok utanırım ya bildiğin böyle dizlerinin üstünde durup mu oluyor
Bikini de ön bittikten sonra arkaya geçiyorlar işte. aynen öyle oluyor maalesef ki senden de tutup aralamanı istiyorlar makinenin ucu geniş olduğu için böyle bölgelerde zorlanıyor. Ayrıca bikini çok acıyor onu da söyleyeyim tek dayanamadığım yer olur kendisi
Kılı tüyü de kafana takma geçiyor bunlar 😊
En çok taktığım bu konu diyebilirim hatta her yerimde olunca hiç geçmeyecek sanıyorum bazen ama çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için İnşallah yakon zaman giderim bende ilk 8 seans bile gitsem çoğu gider İnşallah
Rica ederimm