+1 yıl171 falanım. O kadar çok dar düşünüyorsunuz ki dayı, çok dar çok. İncel forumlarında dolaşmayı kesin.
Kadınlar 1.70 le de olur, 165 le de. Gördüm awq
Kadınların olmayacağı bak net söylüyorum, isterse 2 metre erkek olsun, olmayacağı tek ama kesin erkek tipi, özgüvensiz ve özgüven kazanma potansiyeli olmayan erkeklerdir.
Soruna değil çözüme odaklan. Kısaysan kısasın, kelsen kelsin, değiştirebileceğin şeylere odaklan, bir erkek gibi zktir git sorunlarınla yüzleş, duygusallık yapmanın lüzumu yok.
Kadınların statü sahibi, parası olan veya bu ikisi olmasada bu ikisini elde etmeye azmi ve mentalitesi yani potansiyeli olan erkekleri istemesi kadar normal ne var?
Neden hiçbir şey yapmak istemeyen bir erkeğe yönelsinler, depresyonda olandan bahsetmiyorum. İçinde hiçbir şey yapmak istemeyen, ben böyle geldim böyle giderim diyen tarzda bir erkekten bahsediyorum.
Asgari de alsan, sevgilin olur, 170 de olsan sevgilin olur. Uzak mesafe ilişkim oldu sadece reelde sevgili yapmadan mentalitem sadece kendim ve hayatım olarak değişti, bu yüzden kadınları şu an hayatımda ben kendim "istemiyorum" yani tercih edebilecek potansiyeldeyim. şu an "evet" dememle sabahına sevgilim olur ama kalitesiz kadınlara ne gerek var.
Bana ayakları yere sağlam basan kadın lazım, veya sağlam basma potansiyeli olan kadın. Böyle bir kadın için köpek gibi severimde sevilirimde. Bu şekilde düşün, azıcık eziklik psikolojisinden çıkın ve kutunun dışında düşünün, ne demek istediğimi anlayacaksınız.
18 Yorumla
Soran+1 yıl1.77 boyunda 30 yaşında adamsın sen kendi neslinde uzunsun bu konuda ahkam kesme hiç kadınlar 1.65 e de 1.70 e de bakmaz özgüven falan hikaye üniversitemde ağzını bıçak açmayan uzun boylu elemanların sevgilisi oluyor
- +1 yıl
20 yaşındayım..
- +1 yıl
O dediğim özgüveni olmayan erkeklerle evlenirlerse dünya alem beni zksin. Kadınlar öyle insanlardan duygusal ihtiyaçlarını giderirler, dolduktan sonra özgüvenli bir erkekle potansiyellerini devam ettirirler.
Özgüvensizliğine rağmen, onu iyi yönde değiştirmeye çalışan onunla her zaman, her haliyle olacak kadın sayısı çok çok az, bu her iki boy içinde geçerli yani
Soran+1 yılShhshsjsjjsjsj evlilikmiş ulan kadınlar 30 una kadar uzun erkeklere döl kovası olup parası olan kısalarla evleniyor öyle evliliğin mk
- +1 yıl
Sana ne desem boş awq
Soran+1 yılAynen boş avuntunun alemi yok kadınların tek kriteri uzun boy özguven para statü boş
- +1 yıl
İnceller haklı gayet sen de o boyla anca kızların kankasi olur dertlerini dinlersin
- +1 yıl
Klasik low iq bir bluepillcisin evlilik diye avun sen 30 yaşına kadar kız yüzü göremeyeceksin git para kazan 30 yaşında uzun erkeklerin dl kovası olmuş biriyle evlenirsin sonra o seni boynuzlar sen de nafaka ödersin :d
En İyi Cevaplar
boyun bir önemi yok kardeşim önemli olan paran olması kadınlar paraya bakar eğer paran olsa bile sana bir kadın geliyorsa onun aşkına güvenme sana para için geliyordur
00 Yorumla
+1 yılKavak ağacında da boy var ama mevye vermiyor, meyve kasası oluyor o da para etmiyor... Boya bu kadar takılmayın, sizi boyunuza göre sevecek kadınlardan uzak durun, kendinizi geliştirin para kazanın statü sahibi olun.
06 Yorumla
Soran+1 yılBunlar boş avuntu 1.70 adamı kendin de istemezsin
- +1 yıl
@serpantin zorundasın tabiki boş çulsuz adamı kim ne yapsın? Burada sadece erkek değil kız da statü sahibi olmalı tabiki
- +1 yıl
Valla eğer içinde varsa çulsuz olan erkekte bağlı kalamaz onun için alakası yok konumuzla bu karekter meselesi.
+1 yılYobaz erkekler yunan tanrısı gibi görünse ne olacak ki.
İnsanlık tarihi boyunca 1.80cm altı boydaki erkeklerin üremelerine izin vermeden yaşamaları sağlansaydı şimdiye kadar öyle bir erkek türü kalmamış olurdu. 😂
08 Yorumla
Soran+1 yılDevlet kısa erkeklerin üremesine izin vermiyor diyen yok kadinlar (yeni nesilde) tercih etmiyor diyorum
Soran+1 yıl@serpantin knk boş onlar
- +1 yıl
@serpantin Senin anlayışına göre yobazın karşıtı gavad mı oluyor? Uzakta havlarsan sevinirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok saçma ya 155 olup da 170 e kısa demek nedir. kendinden uzun olmasını isteyeni anlarım , daha kısa olmasını sorun etmeyen de var ama kendi kısa olup boy beğenmeyeni de
01 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden kısa erkekler ölene kadar yalnız kalıyorlar
+1 yılAlakasi bile yok boyla. Her sey ahlak ve karakter bi anlasaniz dünya: 🌼🌻🌸⭐️🌞🌈
44 Yorumla
Soran+1 yılBırak nerede karaktersiz adam varsa sırf boyu uzun diye sevgilisi var
- +1 yıl
Bunu diyenin en kısa sevgilisi 1.80 1.85 tir ama uzun erkek istemememiştir öyle denk gelmiştir kesin
- +1 yıl
ahlakını da karakterini de skime daşşama sürdüm
176 ideal... zaten bende pek uzun değilim 154 boyuma anca bu olur hem uzun erkekler korkutuyor beni zaten minik bişeyim adam yanima yanaşınca korkup kaçıyorum
10 Yorumla
+1 yılZaten kadınların tamamının boyu 1. 75 veya üstünde ya, o yüzden sevgili olarak da 1.80 veya üstü erkekleri istiyorlar...
02 Yorumla- +1 yıl
Davul bile dengi dengine, yani 1.55 boyundaki bir kızın kalkıp da 1.80 veya üstü boylardaki erkekleri isteme hakkı yoktur, olamaz...
Soran+1 yıl1.55 kızların sevgilileri hep 1.80 üstü
+1 yılYok öyle bir şey. Biz sadece seni istemiyoruz knk🤣
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey olmadığı için mi her sevgiliniz 1.80 üstü
- +1 yıl
Yok knk anlamıyor musun direk seni istemiyoz 😆
- +1 yıl
Bu arada tanıdım seni, sen şu sabıkalı elemansın
Soran+1 yılSabikalı eleman kim awk
+1 yılBoy işleri boş iş.
Ben ağırbaşlı olanı bulayım da.155 Yorumla
Soran+1 yılKızlar 1.80 altını direkt red ediyor
- +1 yıl
Kişiye göre değişir bu.
- +1 yıl
Berkay bak işine.
- +1 yıl
Ya yeter artık, ben namussuz biri değilim. Sok şunu aklına, bana namussuz demekten çık artık.
- +1 yıl
Kadıköyde yaşıyorum diye açık giyiniyorum diye bana namussuz diyemezsin. Nasıl bir düşünce yağın var senin.
- +1 yıl
Ben öyle bir şey demedim, yalan yapmayı kes.
- +1 yıl
Ya sanane, seni ne ilgilendirir benim giyimim?
- +1 yıl
Rahat bırak beni artık ya, karışma bana.
- +1 yıl
@kartal10l köpek gibi yağmurun her yorumuna damlaman ne kadar incel ve ezik olduğunu gösteriyor fazla zorlama kızlar senin gibilerini kullanıyor ilgi depoluyorlar yedekte tutuyorlar senin gibi avelleri
- +1 yıl
@serpantin haddini aşıyorsun nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyorsun ya nasıl bu kadar iğrençleşip yüzüme karşı böyle iğrenç şeyler söyleyebiliyorsun gerçekten burdan bir şey yapamıyorum ama yüz yüze olsak sana haddini öyle bir bildirirdim ki hayatın boyunca hiç unutamazsın saygısız herif
- +1 yıl
@kartal10l peşinde değilsen 3 . Kişi olarak bok gibi araya girme
- +1 yıl
Niye beni beğendiğini söylüyorsun o zaman? Hem CHP solcu olduğum için rahatsız oluyorsun hem de beğendiğini söylüyorsun
- +1 yıl
Çoğu erkek bakir değil evet yanlış bir şey mi yazmışım.
- +1 yıl
@kartal10l ailem üniversitede hoca ikisi de bence boş yapma
- +1 yıl
Bunu yazmamla namussuz olmamın ne alakası var
- +1 yıl
Ya Berkay sen yüz bulamadığın için triplere giriyorsun bunu çok belli ediyorsun
- +1 yıl
Küfür eden dindar aynen.
- +1 yıl
Kafayı yemek üzereyim, Berkay tamam ben solcuyum CHP yim senin gözünde de namussuzum tamam mı
- +1 yıl
Artık bırak peşimi yeter, sen beni gözünde böyle namussuz bil o zaman ben kendimi sanat kanıtlamak zorunda değilim kanıtlamaya çalışsam da zaten anlamayacaksın hiçbir zaman
- +1 yıl
Tamam Berkay git artık rahat Burak beni senin gözünde namussuzum
- +1 yıl
Ne istiyorsun daha hala?
- +1 yıl
Alkol içmenin zinaya girmeyle ne alakası var?
- +1 yıl
Nasıl bir düşünce yapın var ayrıca ben kız kıza içiyorum erkeklerle birlikte içmediğimi sana söylemiştim
- +1 yıl
Berkay defol git hayatımdan.
- +1 yıl
Tamam rahat bırak burdan da olsa beni yazma her yorumumun altına
- +1 yıl
Ya sen ruh hastası mısın?
- +1 yıl
Lütfen rahat bırak artık, engel atmak zorunda kalacağım.
+1 yılYok ya ne âlâka bu boy mevzusunun lafı var sadece yoksa öyle bişi yok
03 Yorumla
Soran+1 yılDışarıdaki çiftlerin %90 ında erkek 1.80 üstü
- +1 yıl
Śģ âmķ öyle diyonuz sevgilileriniz hep 1. ip üstü oluyor
- +1 yıl
1.80 üstü
yooo sevgilim 175 ve boyu tam bana göre ne çok uzun ne de kısa
10 Yorumla
+1 yılNiye birader çevrendeki evli erkeklerin hepsi 190 basketbolcu mu?
02 Yorumla- +1 yıl
Bro, Wake up the realilty
+1 yılHayaller "1.80 patron ve olgun", hayatlar "ne çıkarsa bahtıma" diye takılır çoğu.
00 YorumlaYaş grubuna göre değişiyor bu. Kadınlar da büyüdükçe başka şeylere daha çok önem vermeye başlıyor. Zeka, statü, başarı, aura gibi. Asla diye bir şey yok yani
114 Yorumla
Soran+1 yılYine de kısa erkeklerin tüm gençlikleri yalnız geçiyor
Soran+1 yılZügürt tesellisi
Soran+1 yılSenin sevgilin de 1.82 ymiş gelmiş boş avuntu yapıyorsun
Soran+1 yıl1.82 yi bulunca mı terk ettin yoksa 1.68 le ortaokulda mı sevgili oldun?
Soran+1 yıl@ilbigerta bize böyle diyen kızların sevgilisi de nedense hep 1.80 üstü bize bunları diyen bir kızin da sevgilisi 1.70 olsa keşke
- +1 yıl
@ilbigerta senin ananı sîķèýïm âmķ yalancı iki yüzlü ķâšâřî šêñî
+1 yılAlakası dahi yok, öyle bir zaman gelir ki tükürdüğünü yalamak durumuna düşersin, tabiki tercihen bizden uzun erkek olsun isteriz ama ne demişler büyük lokma ye büyük laf etme
010 Yorumla
Soran+1 yılSizden uzun olmasıyla yetinseniz yine iyi illa 1.80üstü olacak diyorsunuz
- +1 yıl
Yok ya yeri geldi 172 erkeğide beğendik bence rakamlar biraz bahane insan birini sevdiğinde ideali o oluyor
- +1 yıl
Bırak mk hiçbiriniz 1.70 erkekle sevgili olmuyorsunuz
- +1 yıl
@Karakamyon boş yapma kimler kimlere bakıyo sanki tek sorun 170 olması demek ki öne çıkan al benisi olan bi özelliği yok o 170lerin
- +1 yıl
O kimler kimler dediklerinizin hepsi 1.80 üstü yalnız? Ayrıca 1.70 lerin diğer özellijlerine bakmıyorsunuz ki 1.70 adamla tanışır tanışmaz kankayı çekiyorsunuz
- +1 yıl
@Karakamyon senin bu dediğine göre 170 ve altı erkeklerin hiç ilişkisi yok, başına böyle şeyler gelmiş olabilir ama genelleme yapma
- +1 yıl
yok zaten hepsi yalnız
- +1 yıl
@Karakamyon ya bi git
- +1 yıl
Çevrendeki arkadaşlarının sevgililerinin boyları kaç dürüstçe cevaplar mısın?
- +1 yıl
@Karakamyon tabiki zaten çok arkadaşım yok kız172-erkek180
Kız 166-E168
Kız 158-E165
Kız 176-E 182
Kız 163-E172
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır 1.70 altı istemem ama her kadın farklı isteyen vardır ilaki ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyu önemli değil. Fitne fesat olmasın yeter😪
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa gtunuzden uyduruyorsunuz var ya, inanin biz sizin kadar sekilci degiliz, rahat olun
021 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden 1.80 altını direkt red ediyorsunuz zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Barmecide Sen yazilanlara ne bakiyorsun kardesim, icraat onemli, 1,70'lerde olup da fistik gibi kizlarla olan cok erkek var cunku adamin huyu suygu guzeldir ve kiz o yuzden onu sevmistir
Soran+1 yıl1.70 lerde olup da sevgilisi olan 1 tane bile erkek yok
Cevap sahibi+1 yılYav ulkenin cogu 1,80"nin alti sen ne diyorsun
Soran+1 yılYeni nesilde erkeklerin yarısı 1.80 üstü hep de onların sevgilisi oluyor zaten
Cevap sahibi+1 yılTamam arkadaslar, buradaki kezo laflarina bakarak aglamaya devam edin o zaman ne diyeyim, keyfiniz bilir
Soran+1 yılBoy önemli değil diyen kızların bile 1.80 altı sevgilisi olmuyor
Cevap sahibi+1 yılAglamaya devam👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Soran+1 yılSizin tuzunuz kuru size böyle yazmak kolay
Cevap sahibi+1 yıl👍
- +1 yıl
seni anlamıyor ya da hak vermiyor değilim yanlış anlama ama burada da kadınların (sen onları umursarsın umuzsamazsın o ayrı) çoğunun görüşü uzun olması yönünde ondan bende öyle dedim
senin boyun kaç ya da genelde senden ne kdr uzun oldu ya da hiç kısa oldumu mesela
tartışmak için değil konuyu tatlıya bağlayalım ve sen böyle yorumladın gerçekte nasılsın diye sordum
Cevap sahibi+1 yıl@serpantin Tamam knk aglamaya devam edin ne diyeyim
- +1 yıl
bırak mk her kızın yanında uzun boylu erkek var kısa boylularla anca kanka oluyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Karakamyon Tamam knk aglamaya devam edin o zaman ne diyeyim
- +1 yıl
Özgecan aslan da öyle diyordu sonra 1.63 suphi tarafından öbür tarafa yollandı 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Karakamyon Sen korkunc birisin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 yil ciktigim cocuk 168di zengin falanda degildi hatta maddi durumu cok kotuydu yine de onemli degildi benim icin insan cidden sevince boya falan takilmaz
014 Yorumla
Soran+1 yılÖzel değilse niye ayrılmıştınız ve şu an sevgilin varsa onun boyu kaç
Cevap sahibi+1 yılsurekli kavga ediyorduk ayrildik o yuzden suanki 185 ama oylesine denk geldi 170 olsa da cikardim
Soran+1 yılHepinizde de aynı laf yok eski sevgilim kısaydı yok sevgilim 1.85 ama denk geldi tabi tabi 1.68 erkekle çıktiğına inanmıyorum 1.85 olan sevgilin 1.70 olsa yüzüne bile bakmazdın bıktım boy önemli değil diyip 1.85lerle sevgili olmanızdan
- +1 yıl
Ya bırak 1.85 i bulunca 1.68 e tekmeyi vurmuşsun bir de 1.70 olsa da çıkardım diyor 1.70 erkekleri resmen küçümsüyor bir de boy önemli değil edebiyatı yapıyor
- +1 yıl
Senin de mk yalancı ikiyüzlü kaşar seni denk gelmişmiş he mk sanki iskandinav ülkesindeyiz hepinize 1.85 ve üzeri denk geliyor ulan bir kere de sevgilim 1.70 olsa da onla çıkardım demek yerine sevgilim 1.70 diyin demeyecekseniz de boş avuntu vermeyin
- +1 yıl
bacım seni cevap ver lan
- +1 yıl
cevap ver mk orspsu yoksa sürekli yazarım
- +1 yıl
umarım anıt sayaca postalarlar seni pis ikiyüzlü yalancı orssspu seni
- +1 yıl
cevap ver ln
- +1 yıl
cevap versene mk kaltagı
- +1 yıl
ln cevap ver lan
- +1 yıl
cvp ver sever allahını
- +1 yıl
Kısa boylu erkekler hepinizden intikamını alacak bekleyin siz 1.85 erkeklere denk gelmenin bedelini ödeyeceksiniz
- +1 yıl
cevap ver ln intikam alacaz hepinizden
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ya kim uyduruyor bunu
11 Yorumla
Soran+1 yılUydurma değil gerçek
Boyum uzun olduğu için evet
01 Yorumla
Soran+1 yılKisa olsaydın da olmazdın
+1 yılKısa sevgilim oldu ve sorun etmedim
02 Yorumla
Soran+1 yılKısa dediğin boy 1.78 değildir umarım bir de kısa sevgilin lise 1de veya 2de olmamıştır umarım
- +1 yıl
Hayır
- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılyok 176 ile birçok kadınla oldum
00 Yorumla
+1 yılBide ikizlerle kova burcu 😆
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olabilir
00 Yorumla
+1 yılNe alaka onuda nereden çıkardınız
00 Yorumla
+1 yıl177 Benim Çok Kız Arkadaşım oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoo sevgilim 175 ben 166
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇirkin erkek başka yok
00 Yorumla
+1 yılBoydan çok para ve karakter önemli
00 Yorumla