Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
15
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cinsel bi birleṣme yaṣamayacaksan veya sevgilin yoksa veya evlenmiyorsan yakinda hiç kafanı takma zaten ilerde lazere gitmek zorunda hissedeceksin benim kardesimde sen gibi utaniyordu sonra nisanlandiği an gitti ssnada böyle bi özgüven gelir zaten ordakiler bi seninkini görmüyor kaç kadınınkini görmüṣlerdir oho
Sir karartıyor kuaförüm sık kullanımda Epilasyon iyi gibi duruyor onundan acısı kötü çekiyoruz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Agdayla al. Cok kil var derken ne demek yani, illa ki almissindir simdiye kadar, ne yaptiysan aynisini yap iste..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Baska yöntem ariyorum
Cevap sahibi
+1 yıl
Agda?
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
kıllı seven bir sevgili bul. sesimiz az çıkıyor ama sayımız az değil :)
1
30 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen seviyormusun
Cevap sahibi
+1 yıl
elbette çok severim.
Soran
+1 yıl
Ciddimisin?
Cevap sahibi
+1 yıl
çok ciddiyim. onlar parmaklarımın arasındayken, gladyatör filminde buğday başaklarını okşaya okşaya yürüyen maximus gibi mutlu ve huzurlu hissediyorum kendimi :D
Soran
+1 yıl
çok kötüsün ya
Soran
+1 yıl
Igr3ncsin demek istedim
Soran
+1 yıl
Kil kil neresini seviyonnn
Cevap sahibi
+1 yıl
sen sorduğun için cevap verdim. hakaret etmeye gerek yok. bunun doğal hali kıllı zaten dolayısıyla onu olduğu gibi seviyorum ve bu bana gayet normal geliyor. esas senin kendi bedeninin doğal bir özelliğinden, diğer insanlara hakaret edebilecek kadar aşırı bir şekilde tiksinmen bana hastalıklı bir durum olarak görünüyor.
Soran
+1 yıl
Hakkaret etmedim tuaf geldi sadecee
Soran
+1 yıl
Benimle dalga geciyotxn
Cevap sahibi
+1 yıl
hayır dalga geçmiyorum. zevk mesellesi. demin dediğim gibi bütün bunları sadece sen sorduğun için anlatıyorum. her önüme gelene anlatmak gibi bir adetim yoktur.
Cevap sahibi
+1 yıl
eskiden bu kıl meselesi bu kadar takıntılı bir durum değildi ve kadınlar oralarını tıraş etmezlerdi. bu dönemler cinsel ergenliğe ulaşmaya başladığım zamanlara denk düşer. o dönem yapılan iç giyim defilelerinde, kilotların dantel süslemelerinin altından kıllar belli olurdu. bu görüntü beni benden alırdı.
Cevap sahibi
+1 yıl
açıklaması biraz güç. benim için iki çıplak kadın imgesini yan yana koyduğunda cinsel organı kıllı olan bir kadın diğerine göre daha çıplakmış gibi geliyor.
Soran
+1 yıl
😂😂😂 biraz tuaf geldi söylediklerim ya
Soran
+1 yıl
Ben bi erkek tanidim kil hic sevmezdi ama sen tam tersi kili seviyorsun
Cevap sahibi
+1 yıl
eh herkesin tuhaflıkları var. insanlar genellikle olduğu gibi sevemezler. bazı bitkilere yabani deyip bahçeden söker atarlar. bazı ağaçlar makbul sayıp diğerlerini kökünden keserler. çiçekleri cetvelle dizilmiş gibi ekerler. ben bir tabiat parçasına bakıp, bir tek çakıl taşını bile değiştirmek istemeyen bir adama rastlamadım daha.
Cevap sahibi
+1 yıl
erkekler tıpkı tabiat gibi kadınları da oldukları gibi sevemiyorlar bahçe düzenlemesi şart diyorlar :D
Cevap sahibi
+1 yıl
parfümlerle kadınların kokularını gizlerler, kıllarını yoldururlar, yüzlerini boya tabakalarından oluşan bir maskeyle gizletirler. işin en şeytani tarafı ustaca manipulasyonlarla bunun kadının kendi tercihi olduğuna inandırırlar.
Cevap sahibi
+1 yıl
bazen erkekler kadınları gerçekten seviyor mu diye merak ediyorum.
Soran
+1 yıl
Neden böyle bisey dedin en son yorumunda
Soran
+1 yıl
Neden sevmesinler erkekler kadinlari adam gibi sevende var g0t gibi seven de var bu insansan insana degisiyor
Soran
+1 yıl
Kadinin doğasında var süslemek majyaj yapmak tuylerini almak bu nereye gidersen git böyledir Kadin bakimli olmasa killi felan olursa dışlanabilir begenmeyebilirler onu Kadinlarin ustunde baski var
Cevap sahibi
+1 yıl
"kadınların üstünde baskı var" gayet güzel özetlemişsin. makyaj süslenme bütün bunlar coğrafya ya da tarihsel dönemdeki erkek zevkine göre değişiklik gösterir. eğer bu gerçekten kadının doğasında olsaydı. kadınlar her coğrafya ve tarih devrinde aynı şekilde süslenirdi. ancak bunlar erkeklerin ocoğrafyadaki keyfine göre farklılık gösteriyor. bazı coğrafyalarda bakımlı ve öz saygılı bir kadının yüzünü korkunç takılarla sakatlaması bekleniyor.
Cevap sahibi
+1 yıl
kadının doğasında olan artık o devirde erkekler kadının hangi özelliğine uyuz oluyorsa ona uymaya çalışmak var. bazı eski düşünürler gerçek sevginin sevileni olduğu gibi sevmek olduğunu söyler. bu görüşe katıldığım için erkeklerin kadınları gerçekten sevmediğini söyledim.
Cevap sahibi
+1 yıl
oysa her zaman kadında rahatsız oldukları bir kusur buluyorlar. olduğu gibi sevemiyorlar
Cevap sahibi
+1 yıl
şimdiki takıntı da cinsel bölgedeki kıllar. kesmeyen kadının vay haline. iğrenç derler, aşağılarlar, dışlarlar.
Soran
+1 yıl
Evet öyle haklisin güzel özetlemisin aslinda
Cevap sahibi
+1 yıl
sorunun en başında yazdığım gibi. seni olduğun gibi sevecek birini bulmak zor da olsa, bence imkansız değil. cinsel organına ortaçağ işkenceleri yapmak yerine seni değiştirmeye çalışmadan sevebilecek birini bulmayı denemekten bir zarar gelmez.
Soran
+1 yıl
Evet haklisin sen kac yasindasn bayw bilgili birisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Cinsel bi birleṣme yaṣamayacaksan veya sevgilin yoksa veya evlenmiyorsan yakinda hiç kafanı takma zaten ilerde lazere gitmek zorunda hissedeceksin
benim kardesimde sen gibi utaniyordu sonra nisanlandiği an gitti
ssnada böyle bi özgüven gelir zaten ordakiler bi seninkini görmüyor kaç kadınınkini görmüṣlerdir oho
Çok bir seçeneğin kalmıyor. Tüy dökücüler daha çok tüylendiriyor ağda da yapamazsın. Bence sen fazla abartiyorsun
Sir karartıyor kuaförüm sık kullanımda Epilasyon iyi gibi duruyor onundan acısı kötü çekiyoruz
Agdayla al. Cok kil var derken ne demek yani, illa ki almissindir simdiye kadar, ne yaptiysan aynisini yap iste..
Baska yöntem ariyorum
Agda?
kıllı seven bir sevgili bul. sesimiz az çıkıyor ama sayımız az değil :)
Sen seviyormusun
elbette çok severim.
Ciddimisin?
çok ciddiyim. onlar parmaklarımın arasındayken, gladyatör filminde buğday başaklarını okşaya okşaya yürüyen maximus gibi mutlu ve huzurlu hissediyorum kendimi :D
çok kötüsün ya
Igr3ncsin demek istedim
Kil kil neresini seviyonnn
sen sorduğun için cevap verdim. hakaret etmeye gerek yok. bunun doğal hali kıllı zaten dolayısıyla onu olduğu gibi seviyorum ve bu bana gayet normal geliyor. esas senin kendi bedeninin doğal bir özelliğinden, diğer insanlara hakaret edebilecek kadar aşırı bir şekilde tiksinmen bana hastalıklı bir durum olarak görünüyor.
Hakkaret etmedim tuaf geldi sadecee
Benimle dalga geciyotxn
hayır dalga geçmiyorum. zevk mesellesi. demin dediğim gibi bütün bunları sadece sen sorduğun için anlatıyorum. her önüme gelene anlatmak gibi bir adetim yoktur.
eskiden bu kıl meselesi bu kadar takıntılı bir durum değildi ve kadınlar oralarını tıraş etmezlerdi. bu dönemler cinsel ergenliğe ulaşmaya başladığım zamanlara denk düşer. o dönem yapılan iç giyim defilelerinde, kilotların dantel süslemelerinin altından kıllar belli olurdu. bu görüntü beni benden alırdı.
açıklaması biraz güç. benim için iki çıplak kadın imgesini yan yana koyduğunda cinsel organı kıllı olan bir kadın diğerine göre daha çıplakmış gibi geliyor.
😂😂😂 biraz tuaf geldi söylediklerim ya
Ben bi erkek tanidim kil hic sevmezdi ama sen tam tersi kili seviyorsun
eh herkesin tuhaflıkları var. insanlar genellikle olduğu gibi sevemezler. bazı bitkilere yabani deyip bahçeden söker atarlar. bazı ağaçlar makbul sayıp diğerlerini kökünden keserler. çiçekleri cetvelle dizilmiş gibi ekerler. ben bir tabiat parçasına bakıp, bir tek çakıl taşını bile değiştirmek istemeyen bir adama rastlamadım daha.
erkekler tıpkı tabiat gibi kadınları da oldukları gibi sevemiyorlar bahçe düzenlemesi şart diyorlar :D
parfümlerle kadınların kokularını gizlerler, kıllarını yoldururlar, yüzlerini boya tabakalarından oluşan bir maskeyle gizletirler. işin en şeytani tarafı ustaca manipulasyonlarla bunun kadının kendi tercihi olduğuna inandırırlar.
bazen erkekler kadınları gerçekten seviyor mu diye merak ediyorum.
Neden böyle bisey dedin en son yorumunda
Neden sevmesinler erkekler kadinlari adam gibi sevende var g0t gibi seven de var bu insansan insana degisiyor
Kadinin doğasında var süslemek majyaj yapmak tuylerini almak bu nereye gidersen git böyledir
Kadin bakimli olmasa killi felan olursa dışlanabilir begenmeyebilirler onu
Kadinlarin ustunde baski var
"kadınların üstünde baskı var" gayet güzel özetlemişsin. makyaj süslenme bütün bunlar coğrafya ya da tarihsel dönemdeki erkek zevkine göre değişiklik gösterir. eğer bu gerçekten kadının doğasında olsaydı. kadınlar her coğrafya ve tarih devrinde aynı şekilde süslenirdi. ancak bunlar erkeklerin ocoğrafyadaki keyfine göre farklılık gösteriyor. bazı coğrafyalarda bakımlı ve öz saygılı bir kadının yüzünü korkunç takılarla sakatlaması bekleniyor.
kadının doğasında olan artık o devirde erkekler kadının hangi özelliğine uyuz oluyorsa ona uymaya çalışmak var. bazı eski düşünürler gerçek sevginin sevileni olduğu gibi sevmek olduğunu söyler. bu görüşe katıldığım için erkeklerin kadınları gerçekten sevmediğini söyledim.
oysa her zaman kadında rahatsız oldukları bir kusur buluyorlar. olduğu gibi sevemiyorlar
şimdiki takıntı da cinsel bölgedeki kıllar. kesmeyen kadının vay haline. iğrenç derler, aşağılarlar, dışlarlar.
Evet öyle haklisin güzel özetlemisin aslinda
sorunun en başında yazdığım gibi. seni olduğun gibi sevecek birini bulmak zor da olsa, bence imkansız değil. cinsel organına ortaçağ işkenceleri yapmak yerine seni değiştirmeye çalışmadan sevebilecek birini bulmayı denemekten bir zarar gelmez.
Evet haklisin sen kac yasindasn bayw bilgili birisin
büyük ihtimalle sana göre oldukça yaşlıyım :)
Ne emmeye geliyon ne gommeye
git lazere rahatlık utanma
Eldivenle al ya da agdayla
neden jilet vurmak istemiyorsun sebep ne
Karartiyor
yahu o bi, r yalan
neden inanıyorsunuz. çeşitli ürünleri satmak için uydurulmuş yalan. jilet kararma falan yapmaz
azerbaycanda tüm kadınlar bacakları dahil tüm tüylerini jiletle alır. bembeyaz vücutları var
saaalak olmayın akıllı olun
yahu akıl yok mu sizde
erkekler sürekli sakal traşını jiletle yapıyor. yüzleri kararıyor mu
hiç mi akıl yok sizde
😂😂😂😂
En sağlıklı olan jilet
Ağda acıtır heralde ben acıdan zevk alıyorum ama seni bilemem
Al cimbizi Tek tek Cek
Sen yaparmisin
Yaparım
Ciddi misin
Şaka Yapacak Halim mi Var