Güzellik & Bakım Gloss rujda en sevdiğiniz renk hangisi? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Kırmızı Pembe Kahverengi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gloss rujda en sevdiğiniz renk hangisi? Cevapla Ruj Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Kırmızı yakışıyor kadınlara 1 0 Yorumla
scorpiobaby Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Beyaz tenli olduğum için kirmizi diyorum pembede güzel tatli bir ton ama Kirmizi bana çok yakişiyor 💋 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet pembe glossda çok hoş duruyor bende kullanıyorum günlük hayatta daha doğal duruyor hem. Yorumla
Nona77 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kahverengi glosslara bayılıyorum özellikle şimdi kışa girdik çok hoş oluyor 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bende de var arada kullanıyorum ve oldukça güzel duruyor gerçekten özellikle kış aylarında çok güzel. Yorumla
Oğuzhanınkarısı Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Gloss dediğin pembe olur aşkom 🩷💅 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Katılıyorum. Bende genelde pembe kullanıyorum çok hoş ve daha doğal duruyor bence. :) Yorumla Oğuzhanınkarısı +1 yıl 😊 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Pembe/şeftali tonları harika ya 🥰 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet çok güzel güzel günlük hayatta kullanılabilir bir ruj rengi gerçekten. Kahverengi gloss rengide bence hoş. Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Pembe ve kahverengi tonları seviyorum. 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bende kahverengi tonlarını ve pembe renklerini çok seviyorum. Birde kırmızı tonları bence güzel duruyor. Yorumla
MustafaÖz1 Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Aslında doğallığın ötesine karşıyım en güzel doğal olani seviyorum 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. Kırmızı yakışıyor kadınlara 2 0 Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl kahverenginin tadı daha güzeldir 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl glossta pembenormal rujda kırmızı :) 1 0 Yorumla
barbar8888888888 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Genelde pembe ruj kullanıyorum 🤣 1 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı. Pembiş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kırmızı yakışıyor kadınlara
Beyaz tenli olduğum için kirmizi diyorum pembede güzel tatli bir ton ama Kirmizi bana çok yakişiyor 💋
Evet pembe glossda çok hoş duruyor bende kullanıyorum günlük hayatta daha doğal duruyor hem.
Kahverengi glosslara bayılıyorum özellikle şimdi kışa girdik çok hoş oluyor
Evet bende de var arada kullanıyorum ve oldukça güzel duruyor gerçekten özellikle kış aylarında çok güzel.
Gloss dediğin pembe olur aşkom 🩷💅
Katılıyorum. Bende genelde pembe kullanıyorum çok hoş ve daha doğal duruyor bence. :)
😊
Pembe/şeftali tonları harika ya 🥰
Evet çok güzel güzel günlük hayatta kullanılabilir bir ruj rengi gerçekten. Kahverengi gloss rengide bence hoş.
Pembe ve kahverengi tonları seviyorum.
Evet bende kahverengi tonlarını ve pembe renklerini çok seviyorum. Birde kırmızı tonları bence güzel duruyor.
Aslında doğallığın ötesine karşıyım en güzel doğal olani seviyorum
Kırmızı yakışıyor kadınlara
kahverenginin tadı daha güzeldir
Kırmızı hoşuma gidiyor.
glossta pembe
normal rujda kırmızı :)
Genelde pembe ruj kullanıyorum 🤣
Pastel tonlar
Pembee
Pembe
Kahve rengi tonlar
Pembiş