Şahsen ben küçük yaştaki çocukların makyaj yapmasına olumlu bakmıyorum. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şahsen ben küçük yaştaki çocukların makyaj yapmasına olumlu bakmıyorum. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben normal bulmuyorum. Daha çok küçük yaşlarda çocukları makyaja özendirmek ve makyaj yapmak kötü bir durum. Bebek cildi hassastır ve makyaj malzemelerinin bir çoğu kanserojen madde içerir
Katılıyorum. Bende küçük yaşta çocukların makyaj yapmasına pek olumlu bakmıyorum. Çünkü çocuklar için zararlı o ürünlerin hepsi.
Valla ben küçükten annem bana makyaj yapıyordu ben istiyorum diye ama zararlı olduğu için yapmamaları lazım makyajin içinde ne olduğu belli değil çocuklarin ciltleri zaten çok hassas
Katılıyorum. Küçük yaştaki çocuklar için bence makyaj uygun değil. Ciltleri zaten güzel mahvetmeye gerek yok bence.
Bende o yaşta makyaj yapmaya olumlu bakmıyorum tabi ki bir kere ciltlerine zararlı ileride çok kötü bir cilde sahip olurlar ve erken yaşlanır yüzleri
Cevap
5Cevap
Hayır normal bulmuyorum..
Erken yaşta cildi bozulur. Doğru bulmuyorum.
Evet katılıyorum. Küçük yaşta bence çocuğa öyle şeyler öğretmek yerine daha sağlıklı şeyler öğretmek daha doğru olur.
Yasaklanmamalı diye düşünüyorum, hevesini alsın bence sorun olmaz
Yani evet her kız çocuğu heves eder makyaj yapmak ister ama bence bu sağlıklı değil sonuçta çocuk onlar daha.
İzin verilmezse büyüyünce daha çok yapar bence, yasak olan şey eğlencelidir 🙂 abartmayacak şekilde hevesini almasına izin verilmeli
Doğru değil. Çok zarar görürler.
Evet katılıyorum. Ciltleri bence makyajı kaldıramaz ya sonuçta küçük çocuk hepsi. O yüzden doğru bulmuyorum ben.
Evet, ciltleri zarar görür ve ilerde hızlı yaşlanırlar.
hayır bulmuyorum
Hayır tabi ki
Hayır doğru bulmuyorum.
Hayır her şey yaşında güzel
İğrenç.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?