Güzellik & Bakım Avon celebre mi atraction sarı olan mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor anketegelinnn atraction celebre Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Avon celebre mi atraction sarı olan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üstteki vanilyalı alttaki çok çiçeksi ikisi de ağır kalıcı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben bir ara celebre sıkmıştım erkek arkadaşımın yanına gitmiştim kokuyu çekip yeni mi duş aldın demişti bir etkilenmisti anladim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde var arada sıkıyorum da baya batıyor beni Yorumla Soran +1 yıl yav ben de kokusunu çok seviyorum kendimde sürekli alınca başımı ağrıtıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence sevgilin sevdiyse kokuyu sadece buluşunca sık ya da diğerini Bi dene Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Atraksiyon çok yoğun bi koku 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet kış için gidiyor yazın ağır kalıyor Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Avon celebre 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Üstteki vanilyalı alttaki çok çiçeksi ikisi de ağır kalıcı
Ben bir ara celebre sıkmıştım erkek arkadaşımın yanına gitmiştim kokuyu çekip yeni mi duş aldın demişti bir etkilenmisti anladim
Evde var arada sıkıyorum da baya batıyor beni
yav ben de kokusunu çok seviyorum kendimde sürekli alınca başımı ağrıtıyor
Bence sevgilin sevdiyse kokuyu sadece buluşunca sık ya da diğerini Bi dene
Atraksiyon çok yoğun bi koku
evet kış için gidiyor yazın ağır kalıyor
Avon celebre
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!