Bence ikisi de farklı anlamdalar.
Evet, aynı şey
Hayır, farklı şeyler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence ikisi de farklı anlamdalar.
Çok farklı şeyler ikiside düşün ki bir kadın çok güzel manken gibi seksi görünebilir ama bir çekiciliği yoktur , dişil enerjisi düşüktür vss dış görünüş insanı her zaman yanıltır bunu unutma her şey göründüğü gibi olmayabilir
Çekicilik ve seksilik kavramları genellikle benzer özellikler taşısa da farklı anlamlara gelebilir. "Çekicilik", genellikle kişinin dış görünüşü, kişilik özellikleri, karizması veya cazibesi ile ilişkilendirilen genel bir terimdir. Bir kişinin çekici bulunmasının temelinde fiziksel özelliklerin yanı sıra kişisel özellikler de bulunabilir. Bu durum, kişinin kendine güveni, gülümsemesi, iletişim becerileri veya karizması gibi özellikleri içerebilir.
Öte yandan, "seksilik" terimi daha çok cinsellik ve cinsel çekicilikle ilişkilendirilir. Bu terim, kişinin cinsel cazibesi, çekici bulunacak fiziksel özellikleri veya davranışlarıyla ilişkilendirilir. Seksilik genellikle cinsel cazibenin veya erotik çekiciliğin vurgulandığı bir kavramdır.
Her ne kadar çekicilik ve seksilik kavramları farklı odaklara sahip olsalar da, genellikle insanlar bu terimleri eşanlamlı olarak kullanabilmektedir. Ancak, bu terimlerin temelinde yatan farklılıkları anlamak ve önemini kavramak, kişilerin kendilerini daha iyi ifade etmelerine veya karşısındaki insanları daha iyi anlamalarına yardımcı olabilir.
Hocam birkaç yerde yorumlarını gördüm. Açıkçası konuyu anlaşılır sade şekilde anlatman olsun, anlatma biçimin olsun hayran buldum. Sadece söylemek istedim.
Teşekkür ederim kardeşim birazcık yardım da alarak yazıyorum
Teşekkür ederim en iyi görüş için
Çekicilik kişiliği ve zekâyı, tercihleri kasar.. Seksilik sadece fiziksel içgüdüleri..
*kasar değil KAPSAR
Teşekkürler 🙏🙂
Cevap
15Cevap
Bir kadının çekici olmasıyla seksi olması arasında fark var çekiciliği ön plana cikiyorsa seksi olmasına gerek yok bence 😌
Çok farklı çekici olupta arz uyandirmayan çok kadın var
Kızın yüzü orta hallidir ama erkeğin sevdiği vücut hatlarına sahiptir ve ayrı bir aurasi vardır o seksi oluyor
Kızın yüz ve fizik olarak mimikler de dahil kendine has bir tarzı varsa çekici olur
İkisinin de insanda uyandırdığı duygu his aynı.
istenildigi gibi algilanblir
Hayır farklı şeyler
Hayır her çekicilik cinsel şeyler gütmez..
Bence evet aynı şey
Farklı şeyler.
Farklı şeyler değilse sıkıntı 😅
Hayır, farklı şeyler
İkiside farklı
Farkli
İkisi aynı şey
Bence değil.
Farklı
Hayır farklı şeyler.
Ayni
birisi diğerinin ingilizce versiyonu