Arkadaşlar yüzümü agdayla aldım şimdi böyle çıkmaya başladı iğrenç duruyor napicam ağda sivilce yapıyor takrar alamıyorum

Arkadaşlar yüzümü agdayla aldım şimdi böyle çıkmaya başladı iğrenç duruyor napicam ağda sivilce yapıyor takrar alamıyorum
Ah bende ağdayla aldım ve yüzümde kistik sivilceler çıktı iğrenç bir durum şu an zorattine kullanıyorum ağda yerine usturayla alıyorum bende kalınlaşma falan yapmadı hiç eğer hormonal bir bozukluğun varsa ya da korkuyorsan bir doktora gidip değerlerine batırıp kullanabilirsin çok pratik ( bir yıldır kullanıyorum)
Yok hormonla alakalı değil benimki normal olarak kıllı bir insanım sarartici kullancam
Bu kadar yakından bakmak ve ışık tutmamız gerek görebilmek için bence sorun yok bu kadınlarda olabilen bir şey sakal falan demeyin bunlar sadece tüy. Gayet normal.
Ama can sıkıcı
Tüy dökücü krem veya kadınların kullandığı jilete benzer bir şey var onunla alabilirsin aloe vera jeli sürüp.
Onlar kökten almadığı için daha da beter yapar diye korkup alamıyorum tüy sarartici kullansam olur mu acaba
Aşırı canımı sıkıyor bu durum ya piskolojisimi bozdu aşırı stres yapıyorum
iple alsan?
Sivilce yaptı
Karınca yumurtası yağı çok eski zamanlardan beri bilinen, tüy görünümünün azalmasına katkı sağlayan ve doğal yollarla elde edildiği için cilde hiçbir zararı olmayan geleneksel bir yöntemdir. Aynı zamanda kıl köklerini kurutan yağ olarak da bilinmektedir.
Ise yararmi ya
Öyle söyleniyor
Ozguvenim bitti kendimden nefret etmeye başladım artık sırf bu yuzden
Ya bunun için özgüven kaybedilir mi? Kusurlarımız olmasaydı insan olmazdık. En çok kendini sev çünkü sen kendini sevmediğin sürece başkasının sevgisi sana iyi gelmeyecek. Geç aynanın karşısına bak sevmen gereken kişi orada.
Oturup ağlamaktan başka bir sey yapmıyorum
Ağlama ya bu kalıcı bir şey değil ki mükemmel olmak zorunda değilsin 😊
Teşekkür ederim beni motive ediyorsun ama ben aşırı rahatsız olmaya başladım sarartici denicem bı belki o bı ise yarar
Dene tabi ama unutma ki sen sen olduğun için güzelsin takma kafana bu kadar çok hem bu durumdan daha kötü durumda olanlar da var.
Aşağılara harun abi yazan bille var sen destek çıktın cidden çok teşekkür ederim
Hiç kaale alma onların dediklerini sen.
Ister istemez canım sıkılıyor
Canını sıkma tamam mı bu en ufak derdin olsun kim ne diyorsa desin. Elbet bunun bir çözümü vardır. 😊
Inşallah
Üzülme sakın 😊
Yok ya olmadı ustura vurarim
Dermaplaning iyi olur bence
O cilt soymuyor mu
Tüyleri sıfırdan alan bir makine ile almayı deneyebilirsin hem sivilce sorunu da olmaz 😊
Evet olabilir
😊😊
Cevap
4Cevap
Benim de yüzüm böyle oluyordu lazer kullanmaya başladım şimdilik etkisini görüyorum tavsiye ederim
Stres yapmaktan saçım dökülüyor artık napicami şaşırdım ozguvenim yerle bir oldu sarartici ise yarıyor diyorlar bı denicem
Sarartıcı da işe yarıyor ama tüyler sarı sarı parlıyor. Bende hepsini denedim
Siyah olmasından daha iyi bence sarartici uzatıyor falan diyenler var doğru mu sarartici uzatıyor mu
Siz hangi marka sarartici kullandınız acaba bende bı denemek istiyorum
Ben uzun zaman kullandım hiç uzamadı
Benimkileri fotoda gördünüz mü uzatır mı
Evet gördüm abartılacak gibi değil ya tüy sarartıcı işe yarar ama sende benim gibi fazla takıntılısın bu seni tatmin etmez bi süre sonra
Bir süre sararticiyi denicem sonra lazere başlarım siz buz lazere mi gidiyorsunuz
Yok ya ben sadece yüzüm için lazer epilasyon aleti aldım kiwi marka istersen sende bak denemeye değer diye bu yüzden söyledim
Bende lazere gidiyorsunuz sandım , sarartici esmer kişilerde aşırı belli olur mu
Esmerlerde daha çok belli oluyormuş ben kumralım
Siyah siyah olmasındansa sarı olsun kabulum
Dene bakalım. Ustura ile de aldım ben ama tüyler artıyor dediler diye korkup bıraktım
Bende sararticidan korkuyorum kıl kökünü besliyor diyorlar uzatıyor diyorlar
Ben kullandım öyle bi durum yaşamadım ayrıca oksidanı falan var ya tüyü nasıl beslesin
Bende inanmadım ama burada öyle yazıyor www.veet.com.tr/.../
Ay sen buna ne bakıyorsun ya kullanan kişilerin yorumu önemli ağda markası tabiki diğer yöntemleri kötüleyecek
Dimi ya küçük bir bölgeye deneyim olmazsa kullanmam
Sorun olmaz güven bana
Herkes farklı bir şey diyince kimisi yüzümu yaktı kimisi uzatma yaptı falan diyor bana da mantıksız geliyor msl saç boyaları saçı yıpratır bu ürün nasıl beslesin ki içinde kimyasal var
Hee yüzümü yaktı diyenler doğru söylüyorlar kimi tende hassasiyet oluşturuyor bu yüzden kısa süre yüzünde tutup sarardı mı diye bakıp sarardıysa hızlıca sileceksin
Benim cildim hassas ne kadar beklemeliyim
Cildini tanıyan sensin ama tüy sarartıcı hafif yanma yapar bundan çok korkma 1 2 dk yı geçmeyecek şekilde beklet
Valla cildime ağda ya ip sivilce yapıyor bir sürü 1 ya da 2 dakkika içinde açılır mı ya
Açılır tabi fazla beklersen yüzünü yakarsın. Ağda falan bende de sivilce yapıyordu ya
Küçük küçük kaşıntılı acılı sivilceler çıkıyordu
Biliyorum bende de aynısı oluyordu
Sizinde cildiniz hassas o zaman sizde sarartici yüzünüz yaktı mi morarti mi
Fazla beklettiğim zamanlarda yanma yapıyordu
O zmn kısa süre tutmalıyım bende ince tüyleri uzattığı oldu mu dize göz altı gibi yerlerde
Size
Göze yakın yerde yapma zaten
Ince tüyleri uzatma yapar mı ya
Çok evhamlısın ağdayla alman küçük tüyleri bile arttırdı ki muhtemelen bu yüzden tüylerin arttı. Tüy sarartıcı bana hiç bişey yapmadı tüylerimde renk değişimi hariç hiç bir etkisi olmadı
Ağda belli olmayan tüyleri siyahlastirdi bu yüzden başka bir şey deneyim erkek sakalı gibi dik ve kalın çıkmasını istemiyorum yakından bakınca belli oluyor normalde
Bir de insanlar ikiye ayrılmış durumda uzatıyor bilmem ne diyorlar ya benim ağda zaten anamı ağlattı bir de sarartici yaparsam ne olur korkusu var açıkçası o yüzden soru yağmuruna tuttum seni kusura bakma
Ustura, tüy dökücü, ağda, iple alma bunların hepsi arttırır tüyleri sarartma kökten alma yöntemi olmadığı için arttırma olmuyor ya da normalden fazla uzama falan
Haklısın yüz önemli bir bölge soru sormanda sorun yok ama bence sarartıcıyı denemende fayda var
Ustura denemedim ben ama ağda ve ip denedim o da siyahlastirdi bu hataya da ortaokul zamanımda düştüm her yerde görüyordum agdayla almayı annem yapma etme dedi bende yaptım sonra siyah şekilde çıktı bu yüzden takıntı yaptim
Kol bacak olsa sorun değil agda yapar geçerim görünmeyen yerler ama yüz olunca açık bir yer herkes bakıyor normal olarak msl ağda kökten aldığı için bacaklarda falan inceltir kılları ama yüz olunca insan korkuyor tüy sarartici için herkes başka bir şey diyor annemde daha beter olur diyor bende napcami şaşırdım
Varya anneleri dinlemek gerek ama işte cahillikten dinlemiyoruz bende ortaokul zamanı aynı hatayı yapmıştım 😅
Annemi dinleseydim şu an böyle bı derdim olmazdı en büyük hatayı annemi dinlemeyerek yaptım başıma ne geliyorsa bundan geliyor ama iş işten geçti işte
Tahminime göre yaşın daha genç, ilerleyen zamanda dökülür benim yeğenimde öyle oldu
Aminnn
Zaten böyle olduğu için ağda yaptığını unutmuş olmalısın.
Ağda sivilce yaptı ip denedim o da küçük küçük nokta halinde sivilce yaptı internet de tüy sarartici deneyenler var yapsam mı kararsız kaldim
Hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına git lazere 5dkda halleder,1ay rahat olursun sivilcede oluşmaz, tüylerde azalmaya doğru gider
Parayi yollicaksan gidiyim abla
Ağda ve ya sarı yapmak için alacağın açıcıya gidib yaptıra bilirsin, bende ful zengin değilim ama az azda olsa toplayıp yaptırmak mümkün
Öğrenciyim neresi mümkün Allah için ya
Tüy sarartıcı krem dene
Uzatıyor kılları besliyor diyorlar
Ustura ilen almalısın ya da ip ile almalısın ip azaltır.
Usturanin ucunda jilet var dik dik çıkar sonra
Abla jilet magic al köpükle güzel kes
Aaaa bu benim aklıma nasi gelmedi
Sarartici kullancam Ben ya
Kesersem de her gün uğraş dur baktık yapar kıl dönmesi ufff uğraşamam
Oluyor kılları uzatıyor
He he
Haklısın hepimiz insanız doğal yani ama bazı insanlar ay kadın dediğin kılsız olur ay tüysüz olur dediği icin
Eyvallah kardeşim
Lazer epilasyona git. Benimki öyle temizlendi.
Hangi lazer cihazına gittiniz
Beylikdüzünde bir epilasyona gittim.
Abla sarartici kullansam olur mu ya
En temizi epilasyon.
Öyle ama öğrenci olunca para denklesmiyor
Benim gittiğim yerde seans başı 250 tl. Ama başkalarını bilemem.
Uygunmuş ama devir çok zor para da kolay harcanıyor ama zor kazanılıyor
Kalitesiz ağda ile alınmış maalesef
Ip de aynısını yaptı
Vücudun hassas o zaman cildiye doktoruna git
Doktor lazer der durumum olsa direk giderim ama ultra fakirim
Hangi şehirdesin yardımcı olalım
lazere gitmelisin bence
Gidicem ama şimdilik durumum yok
çalışmıyor musun?
Hayir
e o zaman durumun tabi olmaz
Evet