Güzellik & Bakım İdeal tipiniz nasıl, dış görünüş olarak? Ruuyyb Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Uzun olsun yeter Güncellemeler+1 yıl Aklıma başka gelmediği için uzun olsa yeter yazdım Güncellemeler+1 yıl Aklıma geldi: uzun boylu, kumral, kıvırcık saçlı, gamzesi olan İdeal tipiniz nasıl, dış görünüş olarak? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Benim ideal tipim yok. ben sevdiğim kadının karakterine bakarım 0 3 Yorumla Ruuyyb +1 yıl Nasıl yok, esmer olsa falan daha iyi olur benim için demez misin u Barış_LonelyForever +1 yıl Hayır demem. ne ilgisi var esmer olunca ne oluyor. ben sevgiye bakıyorum Ruuyyb +1 yıl Örnek verdim aklıma esmerler geldi bianda
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tip 1:Dalgalı ve açık kahverengi saçları , buģday teni, kahverengi ya da yeşil gözleri olaa yeterliTip 2:wolf cut saç, ince bir fizik , rock'çı ya da metalci bir goth kız. 0 4 Yorumla Venetor +1 yıl Dış görünüş olarak benim de karşıya vadettiğim uzun bir boy, açık esmer bir ten, uzun ya da kısa saç, iyi bir yüz , dark/siyah tarz giyim, rock'çı bir boy Yorumla Ruuyyb +1 yıl Güzelmiş Yorumla Venetor +1 yıl eskiden sadece karakter derdim. Karakterine sonsuz güvendiğim birisi tarafından aldatıldm. Artık abanıyorum Yorumla Ruuyyb +1 yıl Aban Yorumla
JackStany Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Ufak ayakları olan, kumral, güleryüzlü ve samimi, itaatkar hanfendiler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Uzun boy derken kac mesela? Bu arada bakma sen burdakilerin 187yim falan dedigine cogu yalan djdjdj 0 13 Yorumla Ruuyyb +1 yıl 1.85 falan Cevap sahibi +1 yıl Senin kac ki boyun 182yim neden uzun sayilmiyorum onu anlamadim? Ruuyyb +1 yıl 1.72 yim Cevap sahibi +1 yıl Iyi bari 160 uzeri 185 istesinde 160 ve alti bile kisa diyor bana onlardan sandim seni 😂 Ruuyyb +1 yıl 😂 Cevap sahibi +1 yıl Valla simdi gordum ya 170 uzeri yazmistim 160 demisim yanlis oldu 😂 Ruuyyb +1 yıl Gene uzunum Cevap sahibi +1 yıl Iste senin gibiler uzun isteyebilir kesk bende 187 olsaydim ya sagligim bozuktu bu kadar uzayabildim ☹️ Ruuyyb +1 yıl 1.82 de iyi Cevap sahibi +1 yıl Yok ya disarda benden uzun cok goruyorum bu z kusagi veletleri cok uzun anasini satim sansa bak ya Ruuyyb +1 yıl He ya ama cidden iyisin Cevap sahibi +1 yıl Uzun degilsin dedin az once herkesin uzun diyecegi bir boyda olaydim bunu isterdim :D Ruuyyb +1 yıl 1.80 üstü iyi aslında
Prince_Devitt Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl 1.96 boyundayım ve istediğim kız tipi en az 1.80 olmalı 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ece Seçkin gibi birisi. 1 5 Yorumla Ruuyyb +1 yıl Güzel kadın Yorumla BloodyGamer +1 yıl Çoğu kişi çirkin buluyor, bende gayet hoş. Yorumla Ruuyyb +1 yıl Noktalama işaretlerine dikkat ediyorsun, bencede güzel ve hoş biri Yorumla BloodyGamer +1 yıl Mesajlaşırken birisiyle etmem genelde, hızlı cevap vereyim diye de genelde soru cevap kısmında takıntım var nedense 😄 Yorumla Ruuyyb +1 yıl 😃 Yorumla
paldıratıcı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Elmacık kemiğinin orada ben olan kadınlar çekici ve güzel geliyor sanırım kronik 😅 0 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Uzun boylu , beyaz tenli , düz siyah saçlı 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. 190 boy 83 kilo Atletik yapılı. 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 380 cevap paylaştı. Artis gibi 😅 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Dua lipa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çıta yerlerde aw 0 35 Yorumla Ruuyyb +1 yıl Uzun birini bulamıyorum napiyim artık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl bulamıyosun yeni neslin %90 ı 180 ve üzeri Yorumla Ruuyyb +1 yıl Bana denk gelmiyordur ve genellikle 1.60 falan seviyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende kısa olduğun için olabilir belki Yorumla Ruuyyb +1 yıl 1.72 kısa mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle kız mı olur aw iyice bi bak bakiyim Yorumla Ruuyyb +1 yıl 1.72 yim ve 5 santim falan uzarim daha ;( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın doğruysa uzaman biraz zor Yorumla Ruuyyb +1 yıl Ondan küçüğüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 20 olduysanda zor Yorumla Ruuyyb +1 yıl boş ver yaşımı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ben 20 ye kadar uzadım ve sonrası maks 1-2 cm miş ondan dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalnız bişey diyim mi soruyu güncellediğin kişiyim 😂 Yorumla Ruuyyb +1 yıl Şakaa 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani 186 boy buğday tenliyim kıvırcığım ama gamzem tek taraflı iş görür heralde Yorumla Ruuyyb +1 yıl Gözlerin hangi renk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açık kahve Yorumla Ruuyyb +1 yıl Severiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seviliriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee Yorumla Ruuyyb +1 yıl Renkli gözlü sever misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen öyle misin Yorumla Ruuyyb +1 yıl Öyleyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakıyim Yorumla Ruuyyb +1 yıl Ela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana bakıyim diyorum Yorumla Ruuyyb +1 yıl boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Toksa dediklerin yaşan mıydı Yorumla Ruuyyb +1 yıl Kötü yorumlar alıcam gibi hissediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benden mi Yorumla Ruuyyb +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçmalama Yorumla Ruuyyb +1 yıl Kötü yorumlar alıyorum onun için boş ver Yorumla
Tufan_juannn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl 187 nasıl? 0 5 Yorumla Tufan_juannn +1 yıl ve atletik vücut Yorumla Ruuyyb +1 yıl İyi Yorumla Tufan_juannn +1 yıl senin boy kilo? Yorumla Ruuyyb +1 yıl boş ver Yorumla Tufan_juannn +1 yıl bir tek kıvırcık değilim :) Yorumla
HarikaAkrep Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl 1.89 nasıl 0 5 Yorumla Ruuyyb +1 yıl İyi uzun olmak güzel Yorumla HarikaAkrep +1 yıl senın kac Yorumla AzraYavuz546 +1 yıl @Ruuyyb sen kaç boyundasın Yorumla Ruuyyb +1 yıl 1.72 yim Yorumla HarikaAkrep +1 yıl kız ıcın baya uzun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Benim ideal tipim yok. ben sevdiğim kadının karakterine bakarım
Nasıl yok, esmer olsa falan daha iyi olur benim için demez misin
Hayır demem. ne ilgisi var esmer olunca ne oluyor. ben sevgiye bakıyorum
Örnek verdim aklıma esmerler geldi bianda
Tip 1:Dalgalı ve açık kahverengi saçları , buģday teni, kahverengi ya da yeşil gözleri olaa yeterli
Tip 2:wolf cut saç, ince bir fizik , rock'çı ya da metalci bir goth kız.
Dış görünüş olarak benim de karşıya vadettiğim uzun bir boy, açık esmer bir ten, uzun ya da kısa saç, iyi bir yüz , dark/siyah tarz giyim, rock'çı bir boy
Güzelmiş
eskiden sadece karakter derdim. Karakterine sonsuz güvendiğim birisi tarafından aldatıldm. Artık abanıyorum
Aban
Ufak ayakları olan, kumral, güleryüzlü ve samimi, itaatkar hanfendiler
Uzun boy derken kac mesela? Bu arada bakma sen burdakilerin 187yim falan dedigine cogu yalan djdjdj
1.85 falan
Senin kac ki boyun 182yim neden uzun sayilmiyorum onu anlamadim?
1.72 yim
Iyi bari 160 uzeri 185 istesinde 160 ve alti bile kisa diyor bana onlardan sandim seni 😂
😂
Valla simdi gordum ya 170 uzeri yazmistim 160 demisim yanlis oldu 😂
Gene uzunum
Iste senin gibiler uzun isteyebilir kesk bende 187 olsaydim ya sagligim bozuktu bu kadar uzayabildim ☹️
1.82 de iyi
Yok ya disarda benden uzun cok goruyorum bu z kusagi veletleri cok uzun anasini satim sansa bak ya
He ya ama cidden iyisin
Uzun degilsin dedin az once herkesin uzun diyecegi bir boyda olaydim bunu isterdim :D
1.80 üstü iyi aslında
1.96 boyundayım ve istediğim kız tipi en az 1.80 olmalı
Ece Seçkin gibi birisi.
Güzel kadın
Çoğu kişi çirkin buluyor, bende gayet hoş.
Noktalama işaretlerine dikkat ediyorsun, bencede güzel ve hoş biri
Mesajlaşırken birisiyle etmem genelde, hızlı cevap vereyim diye de genelde soru cevap kısmında takıntım var nedense 😄
😃
Elmacık kemiğinin orada ben olan kadınlar çekici ve güzel geliyor sanırım kronik 😅
Kızıl. Ona dair tek bildiğim 🤭
Uzun boylu , beyaz tenli , düz siyah saçlı
190 boy 83 kilo Atletik yapılı.
165 170 arası yüzü güzel yeterli
Sarışın kız kategorisi
Artis gibi 😅
Dua lipa
Çıta yerlerde aw
Uzun birini bulamıyorum napiyim artık
Nasıl bulamıyosun yeni neslin %90 ı 180 ve üzeri
Bana denk gelmiyordur ve genellikle 1.60 falan seviyorlar
Sende kısa olduğun için olabilir belki