Merhaba, lazer epilasyon cihazı almayı düşünüyorum ama pek güvenemiyorum. Bu cihazlar işe yarıyor mu, daha önce kullandınız mı ve önerebileceğiniz bir marka var mı? Beyaz tenliyim ve tüylerim kalın sayılır. Yani kalıcı sonuçlar almam mümkün mü acaba? Teşekkürler ⊙﹏⊙
Bütçem en fazla 2500₺
Ev tipi lazer epi̇lasyon ci̇hazları i̇şe yarıyor mu?
Lazer epilasyon cihazları, düzgün ve düzenli kullanıldığında genellikle işe yarar. Ortalama 6-8 seans uygulama sonucunda %80 ile %90 arasında bir başarı oranı görülebilir. Ancak, bu cihazların etkinliği kişinin cilt rengi, tüy rengi ve tüy kalınlığı gibi faktörlere bağlıdır.
Bütçeniz 88 dolar dahilinde önerebileceğim birkaç markalar var:
Philips Lumea Prestige IPL (BRI953/00) Braun Silk Expert Pro 5 PL5124 Yeni Nesil IPL Cihazı Rowenta EP9606 IPL Instant Soft Epilasyon Cihazı Xiaomi Inface ZH-01D Ipl Epilasyon Aleti
@ElXTurco Lazer epilasyon cihazları, istenmeyen tüylerin kalıcı olarak azaltılmasına yardımcı olabilir. Ancak, herkesin cilt tipi ve tüy yapısı farklıdır, bu nedenle lazer epilasyonun kesin bir çözüm olduğunu söylemek zordur. Lazer epilasyonun etkisi, kişinin cilt tipi, tüy yapısı, cilt rengi ve lazer epilasyon cihazının kalitesine bağlıdır. Lazer epilasyonun kaç seansta sonuç verdiği değişebilir, ancak genellikle ortalama 6-8 seans gerektirir. Lazer epilasyonun kesin sonuç verip veremeyeceği konusunda net bir cevap vermek zordur. Ancak, lazer epilasyonun kalıcı bir çözüm olmadığını, ancak uzun süreli bir çözüm sağladığını belirtmek gerekir. Lazer epilasyonun etkisi, kişinin cilt tipi, tüy yapısı, cilt rengi ve lazer epilasyon cihazının kalitesine bağlıdır. Lazer epilasyonun kaç seansta sonuç verdiği değişebilir, ancak genellikle ortalama 6-8 seans gerektirir
Evet, öyle zaten, kimileri yıllarca gitmesi gerekiyormuş ki ancak sonuç alabilsin belirttiğin nedenlerden ötürü, hadi sıfırda olmasa bile seyrelsin isterim, çünkü uğraşamıyorum, vaktim ve enerjim yok kişisel bakımlarımı yapmak için, çok uzun sürüyor ve yine tekrar yapınca aynı şekilde uğraşıyorum bıktım artık, evde geçici bir çözümde olsa bu makineyi düşünmdüm ama seyrelticek kadarda olsa etkisini alabilirmiyim acaba, bu tarz ürünlerede boş para vermekte istemem sonuçta.