Ben bikaç gün önce ilk kez gittim aşırı acıdı ve pisgolojik olarak şu an acımasa bile dokunamıyorum bacağıma falan batık çok zaten umarım geçer yaaaa
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Valla o hiç bir işe yaramıyor yine çok can yakıyor bu son cihazlar ne kadar etkili tam bilgim yok ama en iyileri Alexander cihazlar son cihazlarda iyilesme oldu mu bilemiyorum acı eşiğin düşük olduğu için öyle oluyordur Bepanthol ya da medacasol krem sürebilirsin işlem sonralarinda
Nası ise yaramıyor 1. Seansta bile sonuç alan arkadaşlarım var alexandrat en kötüsü ve riskli olanı diye biliyorum şu an en popüleri buz diod
Ona bakarsan Alexander da da birincide bile sonuç alan var genetik faktörler onlar kimse aynı sonucu almaz ayrıca lazer epilasyonlar kıl kökünü öldürmez uyutur özellikle diodlar kesin çözüm için iğneli epilasyon gerekiyor ondada iğne izi kalma ihtimali var
Ya bilmiyorum umarım faydası olur
Umarım, takma kafana seans aralığın zamanla uzamaz ise bilki işe yaramıyor demektir ama illaki ilk haline göre etkisi olur batıklar içinde iki üç gün geçince lifle çitile daha da bir şey bilmiyorum kanka kendine iyi bak
Nası lifliycem niyeyse korkuyorum sanki çok hassaslaşmış gibi hissediyorum dokunamıyorum çok
Epilasyondan iki gün sonra filan duşa gir sıcak su ile bacaklarını yıka yani derini yumusat sıcaklığı kendin ayarla işte derini yumusatacak sekilde olsun yeter sonra lifi sür bastırarak özellikle batıkların olduğu yerlere
Yarın girerim de neden ki bide bana cildim çok kuru dedi kabak kese ile yapsam tahriş olur mu
Sanmam olmaz herhalde ee ne alakaymış cildin kuru olması yağlı olmasından daha iyi yağlı olsa bu sefer açılan gözeneklerin sivilcelenme ihtimali daha yüksek
Kuru olduğu için lazerde canın çok acıyor dedi
Anastezik krem kullan dediler
Ya yok yalan söylüyor canının acimasinin onunla hiç bir ilgisi yok
Sen lazer mi atıyorsun yoksa yaptırdın mı
Yaptırdım ben benim cildimde yağlı mesela hem yağlı hem hassas bide bazen kabuk bağlıyordu gozenekler ya da sivilceleniyordu bazen ama çok can yakıyordu o yüzden üç kere başlayıp biraz gidip sonra geri bıraktım mecburen
sen de mi diot buz a gittin
Ya aşırı acıyor ben titriyordum acıdan elimi ısırıyordum ama bu tüykerden kurtulmak için çekerim
Evet bende diota gittim evet fazlasıyla can yakıyor maalesef çok mu fazla ağda ile cözsene ağda bundan iyidir yani
Yemin ederim ağda beni benden alıyor bu gene çekilir kdldldlc
Benim bacağımda çok batık var o yüzden aşırı canım acıyor zaten en çok alt bacağım acıdı sanki tek tek cımbızla çekiyor gibi bide yanık kokusu gelmişti neden geliyor o koku
Gerçi batiğa epilasyon daha mantıklı evet ama lifi de unutma yanık kokusu normal çünkü kıl köküne attığı için kılını yakıyor işte ondan geliyor ben yanağıma yaptiriyordum bide direk burnuma geliyordu iki saat o koku 😅
Hiç azalma olmasını
Anlamadim ne bu boşluk doldurma mı
Lazere gitmişsin ya azalma olmadı mı hi.
Azalıyor ama bir süre sonra geri eski haline dönüyor ama yüz en zoru erkeklerde özellikle zaten arkadaşım iki buçuk sene gitti iki haftada bir öyle bitti anca ama etkisini görürsün ya kişiden kişiye süre fark ediyor sadece ama bir daha ömür boyu çıkmaz diye bir şey yok mesela bi bakıyorsun bitti derken 7 ay sonra yine çıkmış yine gidip atış yaptırman gerekiyor direk sonra o süre öyle uzuyor gidiyor
Evet tamamen bitmiyor sanırım aman neyse umarım sonuç alırım param boşa gitmez zaten öğrenciyim zor kazanıyoruz kdkxkc
Alırsın dert etme önceden çok daha pahalıydı ya şimdi her yerde merkez açıp durdukları için fiyatlar düşmüş ama işkence gibi bir şey olduğu gerçeğini değiştirmiyor hahaha 😂 neyse ben yatıyorum bu kıla tüğe lanet gelsin zaten hiç dert yok gibi bide bunlarla uğraşıyoruz 😅iyi gecelerr 🤚
Ben acımaz diye düşünüyordum ya sadece ışık vuruyorlar sanıyordum neyse iyi gecele r
Işık ateş ediyor işte et kızartması yapıyorlar bildiğin hahaha 😂
Buz diodun bi faydasi yok aleksandrite git parani çöp etme
Alexander en kötüsü
Kim diyo onu
Kuzenim gitti bi sonuç alamadı boşu boşuna can acıtıyormuş
Anliyorum