Güzellik & Bakım Uzun boylu erkeğe ne yakışıyor? helinwq Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Aklınızda kalan detaylarÖrneğin;Kısa saç Güncellemeler+1 yıl Örneğin Geniş Omuz Güncellemeler+1 yıl Bilinmeyen563 100 kilo obezmiş Uzun boylu erkeğe ne yakışıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Tişört 1 1 Yorumla helinwq +1 yıl Aynen
Bilinmeyen563 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Kızlar hep çıkarcı onlar zengin 190 yakışıklı kaslı şerro çapkın erkek bulsunlsr istemiyom ztn soğdum hepinizden 1 6 Yorumla helinwq +1 yıl Yazık lan sana Yorumla Bilinmeyen563 +1 yıl Nediyon lan Yorumla Bilinmeyen563 +1 yıl Sizin gibi kızlarla olucağıma yalnız kalırım daha iyi Yorumla Asya951 +1 yıl Kim napsın seni? Yorumla Bilinmeyen563 +1 yıl Aslı bi git **** çok canını yakmışalr heral Yorumla Asya951 +1 yıl Bana bak lan ergenos canı yanan seninki gelib yorumlarda bana küfür ediyorsun, senin taaa ebe. ni bulur çıktığın yere seni geri sok. tururum, akıllı ol Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl uzun saç da kısa saç da yakışıyor bana.Palto, uzun hırka.Fit vucut. 1 2 Yorumla Venetor +1 yıl bir de sağlık , askeri, kolluk kuvveti farketmeksizin üniforma Yorumla helinwq +1 yıl Çok doğru Yorumla
Alparslnn Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kısa saç evet aşırı yakışıyor ama biraz yüz tipi ile de ilgili mesela benim yüz hatlarım belirgin o yüzden güzel oluyor diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Geniş omuz aynen. Uzun saç da yakışır kısa saç da aslında bu yüz tipine bağlı 1 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Öyle uzun boylu kaslı erkekte her kıza bakmaz 1 0 Yorumla
Sefe001 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Sen ne dersen ne istersen o yakıştırdığın saçı kestir istediğini giydir 😉 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kalıp 1 3 Yorumla helinwq +1 yıl Geniş omuz Yorumla Bilinmeyen563 +1 yıl Oda sana bakıcak demi Yorumla Bilinmeyen563 +1 yıl Gerçi bakar keko tipler Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şort 1 7 Yorumla helinwq +1 yıl boş ver zaten 200 kilo obezmiş yağlı doritoslu parmaklarıyla sana yorum yazıyor ne yapsın hayatı bu sndndnsnsnd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahhahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaldırıldı zaten yorum ne canım insanlar var ya Yorumla helinwq +1 yıl Sjsjdnsnsbbsbs rahatladin mı kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok daha dur bı hele Yorumla helinwq +1 yıl Napsin kızım 200 kilo olsan sen sende klavye başında laf atarsın millete Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oturur kiloma ağlarım ona buna küfür edeceyime Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Tişört
Aynen
Kızlar hep çıkarcı onlar zengin 190 yakışıklı kaslı şerro çapkın erkek bulsunlsr istemiyom ztn soğdum hepinizden
Yazık lan sana
Nediyon lan
Sizin gibi kızlarla olucağıma yalnız kalırım daha iyi
Kim napsın seni?
Aslı bi git **** çok canını yakmışalr heral
Bana bak lan ergenos canı yanan seninki gelib yorumlarda bana küfür ediyorsun, senin taaa ebe. ni bulur çıktığın yere seni geri sok. tururum, akıllı ol
uzun saç da kısa saç da yakışıyor bana.
Palto, uzun hırka.
Fit vucut.
bir de sağlık , askeri, kolluk kuvveti farketmeksizin üniforma
Çok doğru
Kısa saç evet aşırı yakışıyor ama biraz yüz tipi ile de ilgili mesela benim yüz hatlarım belirgin o yüzden güzel oluyor diye düşünüyorum
Geniş omuz aynen. Uzun saç da yakışır kısa saç da aslında bu yüz tipine bağlı
Öyle uzun boylu kaslı erkekte her kıza bakmaz
Sen ne dersen ne istersen o yakıştırdığın saçı kestir istediğini giydir 😉
Kalıp
Geniş omuz
Oda sana bakıcak demi
Gerçi bakar keko tipler
Smokin
Evet
Şort
boş ver zaten 200 kilo obezmiş yağlı doritoslu parmaklarıyla sana yorum yazıyor ne yapsın hayatı bu sndndnsnsnd
Hahahhahaha
Kaldırıldı zaten yorum ne canım insanlar var ya
Sjsjdnsnsbbsbs rahatladin mı kanka
Yok daha dur bı hele
Napsin kızım 200 kilo olsan sen sende klavye başında laf atarsın millete
Oturur kiloma ağlarım ona buna küfür edeceyime
Spor
Ee zaten
uzun saç
kaban