Kesinlikle çekmez. Kız dediğin sarışın, beyaz tenli, renkli gözlü olur abi nokta.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öncelikle kız dediğin şöyle olur böyle olur diye bi tabir olamaz kız her şekilde güzeldir esmer buğday beyaz ten fark etmez her kızın ayrı güzelliği vardır. bize görede erkek dediğin esmer 190 kaslı vs olması gerekiyo nokta oluyo mu böyle
Renkleri önemli değil sağlıklı zeki eli yüzü düzgün olsun tamam onun dışında güzel duruyorsa kısa saçta olur uzunda olur yok gözünün rengiymiş yok saçının rengiymiş siyah olsa ne olucak beyaz olsa ne olucak fark etmez tabi boyu ve kilosu da orantılı olursa boyunun uzun olmasınada gerek olmaz minyon iyidir👍🏼
Evet bence insanı çekici ve güzel kılan şey zaten ahlakı ve tavrıdır, çok aşırı güzel olupta soğuk insanlar bana çekici gelmiyo. Tabiki bakımlı olduktan sonra her kadın güzeldir
Aslında makyaj yapmasa daha güzel olur doğal haliniz daha güzel duruyor ama nedense makyaj yapanlar var mesela takma tırnaklarıda hoş bulmuyorum doğal olucak kendisi olucak Onu her gün makyaj yapsın / yapıyor diye sevmedim 1. Şartım ruhu iyi olucak Güzellik 2. planda herhangi bi özellikte aramam yemek yapamıyo olsa bile sorun etmem ben yaparım onun yerine Sadece güvenebileyim ve beni sahiplesin bunlar bana yeter Tabi Müslüman olsa fena olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kesinlikle çekmez. Kız dediğin sarışın, beyaz tenli, renkli gözlü olur abi nokta.
Öncelikle kız dediğin şöyle olur böyle olur diye bi tabir olamaz kız her şekilde güzeldir esmer buğday beyaz ten fark etmez her kızın ayrı güzelliği vardır. bize görede erkek dediğin esmer 190 kaslı vs olması gerekiyo nokta oluyo mu böyle
Evet öyle zaten erkek dediğin de esmer kumral olmalı katılıyorum.
Kumral olmaz ya
Kumral da olabilir ama kız dediğin esmer olmaz abi gerçekçi olalım.
Olur Allah yaratmış olup olmaması size mi kaldı
Evet ceker
☺️
çeker :)
Hmm iyi iyi
Hemen kucak
Ayıp ayıp
Estağfurullah, ayıp yatakta olur. Ben bahsettiğin kızlara yapılması gerekeni söyledim.
Asıl Yatakta ayıp olmaz.
Hani öyle bir laf vardır ya; ayıp yatakta olur, üstünü örtersin kaybolur... O yüzden dedim onu, her neyse konumuz kucak değil miydi? :D :D
☺️😅
Eğer bu kız sensen, güzel ne kelime manken gibisin ama pek inanasım gelmedi. :))
Evet değil zaten 😂
Ama yine de ilgimi çektin, anında kucak radarlarım açıldı. :D :D
Hemde nasıl çeker
Hmmm
Renkleri önemli değil sağlıklı zeki eli yüzü düzgün olsun tamam onun dışında güzel duruyorsa kısa saçta olur uzunda olur yok gözünün rengiymiş yok saçının rengiymiş siyah olsa ne olucak beyaz olsa ne olucak fark etmez tabi boyu ve kilosu da orantılı olursa boyunun uzun olmasınada gerek olmaz minyon iyidir👍🏼
Sabırla okuduysanız teşekkür ederim
Evet bence insanı çekici ve güzel kılan şey zaten ahlakı ve tavrıdır, çok aşırı güzel olupta soğuk insanlar bana çekici gelmiyo. Tabiki bakımlı olduktan sonra her kadın güzeldir
Aslında makyaj yapmasa daha güzel olur doğal haliniz daha güzel duruyor ama nedense makyaj yapanlar var mesela takma tırnaklarıda hoş bulmuyorum doğal olucak kendisi olucak
Onu her gün makyaj yapsın / yapıyor diye sevmedim
1. Şartım ruhu iyi olucak
Güzellik 2. planda herhangi bi özellikte aramam yemek yapamıyo olsa bile sorun etmem ben yaparım onun yerine
Sadece güvenebileyim ve beni sahiplesin bunlar bana yeter
Tabi Müslüman olsa fena olmaz
Farkındayım biraz uzun yazmış olabilirim, bana yaklaşımın hoşuma gitti biraz yazdım
Makyaj abartıya kaçılmadığı sürece hafif yapılabilir bence
Haklısın aslında.
Karışmam zaten, nasıl istiyorsa yapsın.
Aynen ☺️
Oo iyidir.
Hmm
Boyu kilosu kaç
161 45 kilo
Mmm hoşuma gitti çıkayım miiii gizlidennnnn
Hayır 😅☺️
Niyeeee
Hoşuma gitti ama 😔😔
Görmediniz belki aşırı çirkin bir kızım neden direk ultra güzel hayal ediyosunuz
Bilmiyorum şu an o yüzden bakicam
Kabul ettt
Plase 😅😅
Ama bı bakicamm
Lütfen
Hayır aaa
Evet diyorum o kadar
Ay beyfendi hayır yani lütfen ısrar etmeyin
Çok istiyorum ama yine de miiii
Eveet yine de sory
Çok kötüsün
Huyum kurusun maalesef öyleyim 💅