Kalın bel kalın bacaklar ay dede gibi yüz... iri ve yapılı olduğu için nedense bana pek kadınsı gibi gelmiyor.(Kızın başka fotoğrafları da var, daha fazla bakmak isteyen olursa)
Tamam kadın güzel ideal vücut hatlarına sahip ancak benim için bu fizikten biraz daha fazlası olmasını tercih ederim baliketli veya bir tık üstü kalın bacaklı olması bana daha hoş geliyor
aslında fizikler değiştiği gibi fiziklere göre de bazı özellikler muhteşemlik taşıor özellikle o kızın genç olması özellikleri muhteşemliğe dönüştürür
Soran
+1 yıl
anladıysam arap olayım
Cevap sahibi
+1 yıl
fizik yapısı bazı yerlerine de şekil vermesine sebep oluyor buda her fizik şeklinin kendine göre ayrı ayrı özelliklere sahip olması demektir her şey açık yazılamıyor
Soran
+1 yıl
mesela?
Cevap sahibi
+1 yıl
mesela deme yazılamayacak bazı şeyler var dedim ve siz belki kaba ya da farklı anlayabilirsiniz dediğimi ama fizik yapısı özellikle zamanı gelince yaşanacaklar konusunda önem taşır
Soran
+1 yıl
aklından ne geçiyor senin zaten gizlisin
Cevap sahibi
+1 yıl
aklımdan bişi geçtiği yok ben şunu çok iyi biliyorum kızdaki fizik yapıları kendilerine göre şahane özellikler taşımalarına sebep olur bazı özellikler zayıflarda olmaz bazı özelliklerde balıketli kızlarda olmaz ve bunlar burada yazılabilecek konu ve özellikler olmuyor