Yaşım 20, boyum 1.53. Ülkede en kısa kendimmiş gibi hissediyorum, başka böyle olan var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnsan evriminde insanı diğer türlerden ayıran ve öne çıkaran özellik beyin gelişmidir.
Boyu boş ver. Beynin, zekan hangi seviyede, bu önemli. Ayrıca zeki insanlar kendilerinden daha yakışıklı ya da güzel insanlara göre daha çekici olabiliyorlar.
Bir de sağlığın yerindeyse şükret, çok zor durumda olan insanlar var.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Vardır, yok yani var olduğunu bilerek rahatlayacaksan bu geçici çözüm olur. Temelden çözüm kendini gerçekten olduğun gibi kabul etmen ve duygusal iniş çıkışlar yaşasan bile böyle düşünmemen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyun baya kısaymış ama yapacak bir şey yok. Aile kısa olunca bu kaçınılmaz oluyor. Yalan söyleyecek değilim boy uzunluğunu severim sadece erkekte değil kızda da. Bende uzun boyluyum kendim de en sevdiğim şeylerden biri.
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılValla şu özgüven eksikliği olduğu sürece daha da uzun olsan bir şey değişmez yine mutsuz olursun ayrıca pek çok kişi bu yaştan sonra boy uzamaz diyor ama ben 30 yaşında boyunu uzatan adam tanıdım mahallede
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
Süt içip ip atlayıp spor yaptı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
97
Cevap
92Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı olduğunu düşünürsek bunu sorun etmen iyi değil gadası
70 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbartma istersen ya
Dünyanın sonu degl01 Yorumla- +1 yıl
Senin boyun kaç
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence öyle hissetmeyin kısa değilsiniz
00 Yorumla
+1 yıl- Kim Kardashian 1,52
- Patricia Rooney Mara 1,53
- Lady Gaga 1,51
- Rachel Sarah Bilson 1,52
- Shakira 1,51
Şebnem Ferah, Sertap Erener, Nil Karaibrahimgil, Hazal Kaya gibi daha nice insan var adını dünyaya duyuran. Kısa olduğun için üzülme çoğu erkek minyon sever.
110 Yorumla- +1 yıl
Bu minyon degıl bu cüce katogorisinde bu minyonsa 165 ler minyon degıl
- +1 yıl
165 zaten minyon değil, ideal boydur. Kadınlar için 170 ve üzeri uzun sayılırken 160'ın altı minyon kategorisine girer. 160-170 arası ideal boydur.
Soran+1 yıl@insanların1919182 1.30 altı cüce
- +1 yıl
Cocuk gibisiniz Nası cüce olmuyo yaşlanınca %20 si gidiyo kemiklerin ztn
Soran+1 yıl@insanların1919182 yaşlanıncayı diyorsun sen mevzu yaşlılık değil
Soran+1 yıl@insanların1919182 cüceliği araştır biraz
- +1 yıl
@insanların1919182 Kim seni ezik psikolojisine soktu? Bu gereksiz psikoloji kafasını yaşıyorsun. Anladık tamam hadi işine bak artık.
- +1 yıl
@insanların1919182 Zoruna gittiğini duydum, ötede ağla çirkef.
- +1 yıl
Sen neden kendini bu kadar aşağılıyorsun ne yaşadın seni kim böyle değersiz hissetti?
- +1 yıl
Bir insan neyden bahsediyorsa o şeyin ta kendisidir o konuda eksiktir. İnsanların dış görünüşünü aşagılayan insanların asla normal değildir. Travmayla baş etme yöntemleri vardır kimisi zorbalık yapar kimisi fazla mücadelecidir kimisi kendini geri çeker donar kalır senin sen zorbalık seçerek egonu tatmin ediyorsun. Her üç davranışının altında da asagılık kompleksi vardır yani senin bu üstünlük kompleksinin bilinçaltında ki nedeni aşağılık kompleksi ve sen istediğin kadar inkar et özgüvensiz milleti aşağılayarak onların bunla nasıl baş edeceğini görmek için asagılıyorsun insanları çünkü kendinde eksik bulduğun bir yönün var. kimsenin davranışlarını kişiselleştirmeyin.
+1 yılArkadaşım var boyu 150-151 cm falan baya kısa ama onun özgüveni boyunu gölgeliyor yani o kadar güzel yüzü var ki aynı şekilde boyu, yüzü ve özgüveni harmanlaşınca ortaya mükemmel bir tablo çıkıyor ayrıca kısasın evet ama cüce değilsin buna şükret.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh canım boyu 1.47 yasi 26 eski sevgilimin ama akli ve yaptiklari boyundan uzun sen bunami takildin guldurme seven seni boy icin sevmez zaten anne baban gibi sevecek birini bul belki zor cok zor bu devirde belki ama anne babanin eksikligini onunla bi nebze olsun unutabileceginn insan olsun
00 Yorumla
+1 yılBen kısa hissetmiyorum çünkü ne zaman dışarı çıksam herkes omzumda falan bitiyor. Çoğunluğa göre uzun olduğumu anlayınca ayrı bir mutluluk geliyor tabii. Bu arada ben birinin 1.40 olduğunu gördüm, yani rekor sende değil.
10 Yorumlakıs boylu insanlar boylarına çok takıyorlar ama bence boş takıntı. boy çok olunca bişey olmuyor ki. hem minyonsun daha da sempatik gözükürsün. benim boyun 1.90. insanlar allah boy vermiş gerisini koyvermiş diyorlar
00 YorumlaBildiğim kadarıyla insanlar 25'ine kadar büyümeye devam ediyormuş. Merak etme, 5 cm daha atsan hadi 6-7 cm diyelim 1.61'le bu olay kapanır ve mutlu olursun. 🤭
01 Yorumla
Soran+1 yılInşallah
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaşım 21 boyum 1.50 hiç canını sıkma peşimde hep 1.90 erkekler ben kendimi kısa buldukça onlar tatlı ve güzel buluyorlar. Sen fiziğini sporla ve beslenmeyle güzelleştir bakımına dikkat et boyun ergenler hariç kimseyi rahatsız etmez merak etme.
30 YorumlaNe guzel iste minyonsun , bir lokma. Cok tatli oluyorlar kısa boylular. erkekler icinde boy bir kriter degil bunuda bil yani. Hicbir turlu canını sıkma yani.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik daha önemli boyu sıkıntı yapma
42 Yorumla
Soran+1 yılBoy daha önemli güzellik estetiklede olur
- +1 yıl
Estetikle güzel olamayanlar da var bence güzellik daha önemli
En kısa değilsin. 150 ve altı olanlar da var
46 Yorumla- +1 yıl
Ama ilk 10 da
Soran+1 yıl@BorrowingThePast diyorssuuun djdkfkfkfk
- +1 yıl
çok güzel moral veriyorsun Eda dsdfdfsfsdf
Soran+1 yıl@Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ uzun boylusun mu desin kardeşim
+1 yılYaşlanınca topukluyla gezen kokoş teyze olabilirsin ayrıca tabanlıklar var yine topuklu giyebilirsin kısalığın çaresi var
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi kızların çoğu 1.55 lerde zaten bende kendimi çok uzun hissediyorum 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılYok hepsi uzunn
+1 yıl165 olduğum için üzülüyordum benden kısa kızlarda varmış ama bence minyon kızlar çok tatlı çok güzeller 🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzelsen sorun yok tatlım. Hatta hiç sorun yok, fare gibi oynamak isterler seninle... Açıkçası özellikle tercih meselesi olur minyon kızlar... Haberin yok dünyadan senin. erkeklerin neyden hoşlandığını çözdüğünde bunu dert etmeyeceksin...
00 Yorumla
+1 yılHayır öyle hissetmeyin her boyda insan var sonuçta ve tatlı oluyorsunuz zaten ben de çok insan görüyorum kısa okulda yurtta
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de 1.55 sekiden çok takardim ama uzun boylu kızlarin bile bana özendiyini görünce nedense takintim geçti ama 1.75 de kim olmak istemez ki?
01 Yorumla- +1 yıl
Eski*
Türkiye ortalaması 1.61, minyon birisin, bence problem etmen gereken bir şey değil bu.
06 Yorumla
Soran+1 yılEstetik için ameliyat olucam uzatabilirsem 8 cm flan iyi olucak
Soran+1 yılBelki şu an boyum çok sorun değil ama yaşlanınca ister istemez kısalıcam cüce bir teyze olmak istemiyorum
Soran+1 yılEn azından yaşlanınca 1.40 olacağım gerçeğini değiştirir
+1 yıl1.50 Boyu var, Türlü türlü huyu var..
İş arkadaşım 1.50, Ben 170 im arada Kafasına çekiç gibi çakıyorum, Çemkirmesi kesiliyor.
02 Yorumla- +1 yıl
@ilooos_876 sen neden havladın? İş arkadaşımmısın? embesile bak 😂😂
- +1 yıl
@ilooos_876 Senden güzelim bu yaşta sen ona bak 😘😘
Benim gözümde 10 ...0 öndesin buna inan cok hosuma gidiyo senin gibi olanlar bilesin yolda görsem yürürüm sana🙃
00 Yorumla
+1 yılAa çok merak ettim nasıl durduğunu skdhsk şaka bi yana takma kafana ya ne demisler yemekte kimyon kızda minyon
00 Yorumla
+1 yılKısa boylu kızlar tatlı olurlar neden kendinmis gibi hissediyonki sen kisasinda diğerleri minare kadar degilye 😆
00 YorumlaBeterin beteri vardır üzülme zaten ahir zamandayız insanlar gittikçe kısalacak
022 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisin öylemi oluyor?
- +1 yıl
Böyle bir şey duymadım var mı böyle bir şey yoksa uydurma mı
- +1 yıl
Bende bilmiyorum ki arkadaş cevaplasın
- +1 yıl
Bende ona sordum zaten sen cevap verdiğin için sana da bildirim geldi
- +1 yıl
@sozsuZzaman evet maalesef bu doğru hz adem a. s. boyu o kadar uzunmuş ki saçları bulutlara degdiği için saçları beyazlamış o günden beridir insanlar gittikçe kısalıyor hiç hırka-i şerifi ziyarete gittiniz mi ne kadar büyükçe olduğunu görürsünüz ki efendimiz (s. a. v) orta boyluymuş osmanlıda insanlar oldukça iriymiş vs vs örnekler çok sadece biraz geçmişi ve günümüze bakmak yeterli 😇
Soran+1 yıl@hayalleriçindee zamanla kemikler eğriliyor ihtiyarlaştıkça yani Buda kısalmaya neden oluyor 40 yaşından sonra 10 yılda bir hasta olmasak bile 1 cm kısalırız
- +1 yıl
Ben onu fark ettim yani gittikçe boy kısalığı olduğunu da ben ahir zamanda böyle olacak denildiğini duymadım ondan dolayı sordun
- +1 yıl
Tamam 👍🏻
- +1 yıl
Evet doğru diyorsun teşekürler bilgi için
- +1 yıl
🌹🌹
- +1 yıl
Abla cahil laftan anlamak istemiyorsa istediğin kadar doğru kelimeyi seç anlamsız uğraşma boşuna 😉
- +1 yıl
Boş yapma az ötede dur olmezsin
- +1 yıl
@Hope3434 bana hakaret etmiş olsaydınız zaten sizi muhattap bile almaz adınıza üzülürdüm sadece konuşurken tuhaf kelimeler kullanmanız sizi basit gösterdi bense basit insanlarla konuşmayı sevmiyorum bu yüzden size bunu söyledim ve şu mesajdan sonra ne yazarsanız yazın size herhangi bir cevabım olmayacak beyefendi!
+1 yılÇok var canım hiç yanlız değilsin benim dayımın kızları 1 50 sen yine 3 santim uzunsun
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 santimle öndeyim kfkfkfkfkfk sevinilecek bir şey değilki
- +1 yıl
Var demek istedim yapacak bişe yok Yaşın gencse basketbol voleybol oyna uzar ne diyim hiç biseyden mutlu degilsen
+1 yılAnnemde öyle akkakedk senden daha kısa sevinebilirsin😂
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yılAdım cafer boyum 1.10 gbı olmus sajsj bende kısayım uzulme cogumuz kısayız
10 Yorumla
+1 yılBence kısa değilsin daha kısaları da var boya takılma bu kadar
00 YorumlaÇinlilerin ne yapdın o zaman
Boş takıntılar
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Boyun çok kısa değil aslında ideal kadın boyu bence
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik olarak böyle düşünmeniz gayet normal ama emin olun sadece siz değilsinizdir...
00 Yorumla
+1 yılBen 19 oluyorum ama boyum 1.52. Korkma uzarsın zamanla basketbol falan oyna uzarsın
00 Yorumla
+1 yılAlın yazısı diyelim olabilir öyle bir durum
00 Yorumla
+1 yılTakma bence elinde olan bişey değiş sonuçta. Milyonlar tatlımolur hen 😏
00 YorumlaSevinmelisin bence uzun boylu kızlar minyon kızları sevmez şanslı oldukları için 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam istediğim kız tipisin kısa boylu kızlar çok tatlı oluyor..
Keşke sevgilim olsaydın seninle tanışmak istiyorum
Bana bir şans verir misin
Kısa boylu bir sevgilim olsun direk evlenirim00 Yorumla
+1 yılSoru çok komik boy takıntısını heç var veya yok korma çok takılma erkekler boyu dert etmez
00 Yorumla
+1 yılSenin boyunu o kadar çok çekici bulan erkek var ki
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılDışarıda şemsiye falan açmadığın sürece bir sorun olacağını sanmam
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. He aynen sadece en kısa sensin 🙄 1,50 boyunda arkadaşım var 😄
00 Yorumla
+1 yılCüceden kısa olamazsın sıkma canını iyisin bişe olmaz🤗
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKafana taktığın şey çok Ufak şeyler, hayatına yön ver yatırım yap kimse emin ol o kadar boya bakmıyor, insanın beyni önemli bunları düşünme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl:D :D :D
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSakın estetikle boyunu uzatmaya çalışma lütfen olduğun gibi gayet iyisin 💗
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 cmde olsa yaptıcam ya
Cevap sahibi+1 yılYapma lütfen 🌷
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 20 yaşındayım 150 boyum var çocuk sanıyorlar hep dalga geçiliyor😂😂😂
03 Yorumla
Soran+1 yılCüce miyiz kısa mıyız
Cevap sahibi+1 yılCüceyiz aşkoö
Soran+1 yılCiddiye alıp ağlarım zaten takıyorum dnfjfj
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1.53 ne öyle ya şirinlerin boyu bile senden büyük oyuncak bebek misin nesin öyle dışarda nasıl yürüyorsun öyle ezmesinler ayakları ile 😂
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka yaptığımı hatırlamıyorum
Öyle düşünme Türkiye de çoktur senin boyda olan
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartma yaa
yeni doğmuş bebeklerle 8-10 yaşındaki kişiler senden kısa 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılKomik
+1 yılBende yaş 20 boy 183 falanim ben bile erkekler arasında bazen küçük hissediyorum. Zaten Türkiye ortalaması kadınlarda sendeki gibi senden daha küçük kızlar gördüm küçük kızlar daha tatlı oluyor.
00 Yorumla
+1 yılKisa boylu kadinlar herzman daha guzldir merk etme
04 Yorumla
Soran+1 yılSorunda bu zaten yüzü çirkin olanların boyu uzun
- +1 yıl
Aynen boy uzadikca yuzler erkek yuzune benziyor dimi ya
- +1 yıl
Yoo ben 170 im ama yüzümde güzel 😂
- +1 yıl
@Patatessss1 haha o normal boy aslinda ben 190 kizlara diyorum corkin diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜlkede en kısa sen değilsen bile en kısalarda ilk 10 a girersin. Böyle hissetmen normal
112 Yorumla- +1 yıl
Knk sevgilini kisalar mi çaldı
Cevap sahibi+1 yıl@ilooos_876 doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler ben kemik hastası bir kızla konuşmuştum buradan ve boyu 1.40 tı kız kemik hastası boyu 1.40 sence 1.50 boy hasta olmadığın halde ilk 10 a girersin diyince sorun mu
- +1 yıl
Kısa boylu zaten de ülkede milyonlarca kısa var ilk 10 ne
Cevap sahibi+1 yıl@ilooos_876 yani knk şöyle ilk 10. 1.50 boyundakiler 1.51 boyundKilwr 1.52 bıyundakiler 1.48 bpyundakiler arasında kısa boy sıralaması yapılsa 1.53 boy en kısa boylarda ilk 10 girer 1.50 boyunda 1 milyon insan da olsa atıyorum bu sayıyı kafadan 1.50 boy en kısa 4. Boy olsun 1 milyon kişi de en kısa boyda ilk dörtte bunu demek istiyorum
- +1 yıl
O zaman ilk 10 da yok bence çünkü 140 dan başlıyor
Cevap sahibi+1 yıl@ilooos_876 knk 1.40 kemik hastalığı varmış kızın sağlıklı insanlar arasında bahsediyorum onlarda en kötü 1.45 -1.48 falandır hayır 1.40 bile olsun yani ha 10. Ha 13. Cü ne fark eder?
- +1 yıl
Sağlıklı 140 lar baya var
Cevap sahibi+1 yıl@ilooos_876 knk Allah yardımcıları olsun o xaman ne diyim
- +1 yıl
Hxhxh sen kaçsın knk
Cevap sahibi+1 yılBen o kadar tahmin etmiyordum
- +1 yıl
Ne tahmini senin boyunu sordum fnchhd
Cevap sahibi+1 yıl@ilooos_876 knk geç geldi yorumun görmemişim önceki dediğine dedim. Bwn 1.65 im benim de kısa xjjejxjejxjejdje ama şükür yine
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyide kadına uzun boy zaten yakışmıyor. Naif ve zariflik önemli.
10 Yorumla
+1 yılAmannn yaşım 26 150yim bu genetik bir aktarım yapacak bir şey yok bodur tavuk her zaman piliçtir de geç hahahs
13 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle babamda kısa Annem 1.48 babam 1.58
- +1 yıl
Yavrum işte benim anam babamda kısa onlardan maksimum bu çıkıyor onun için kendini üzme
- +1 yıl
Takmayın kafaya bişe olmaz
- Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değilsin tanıdık bir kız var senden de kısa.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlarda boy sorun olmuyor çok zaten türk erkekleri de o kadar uzun değil ortalama 175 falan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılben de 20 yasindayim ben de 1.48im beterin beteri var uzulma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum, sevgilim olsaydın yere düşürdüğüm şeyleri sana aldırabilirdim 🤷♂️😬
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİp atla knk belki 1.60 olursun birde 12 rekatlık hacet namazı var onu kıl.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHergün 200 kere ip atla 1 ay boyunca
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl140 kiz bile var cok kisa kiz ortalamasi zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Yaşım 20, boyum 1.53. Ülkede en kısa kendimmiş gibi hissediyorum, başka böyle olan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler