Dikkat çekici olmak iyi yanı var mıdır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Dikkat çekici olmak iyi yanı var mıdır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Dikkat çekici olmanın iyi yanları vardır. İşte bazıları:
1. **İş Fırsatları**: Dikkat çekici insanlar, iş dünyasında daha fazla fırsat yakalayabilirler. İnsanlar sizi hatırlar ve size iş teklifleri sunabilir.
2. **Sosyal İlişkiler**: Dikkat çekici olmak, yeni insanlarla tanışmanızı kolaylaştırabilir. İnsanlar sizinle iletişim kurmak isteyecektir.
3. **Özgüven**: Dikkat çekici olmak, özgüveninizi artırabilir. Diğer insanların sizi fark etmesi, kendinize olan güveninizi pekiştirebilir.
4. **Eğlence ve Keyif**: Dikkat çekici olmak, sosyal etkinliklerde daha fazla eğlence ve keyif yaşamanıza yardımcı olabilir.
Elbette, dikkat çekici olmanın bazı zorlukları da vardır. İnsanlar sizi eleştirebilir veya kıskanabilir. Ancak genel olarak, dikkat çekici olmanın olumlu yönleri, olumsuz yönlerinden daha ağır basar.
Aynen güzel açıkladın
Teşekkür ederim
Temiz, bakımlı, kültürlü ise zaten alınışdır ve hak ettiği için dikkat çekicidir, kendisine ve çevresine pozitif katkı sağlar. Bunlar gerçek manada kültürlü ve hak eden olgun kişiliğe sahip alımlı insanlarda görülen dikkat çekiciliğin sonucudur.
Son dönemde ekranlardan gördüğümüz bazı fenomen (?) lerin aşırı dikkat çekiciliğinin olumsuz sonuçları nı da hepimiz iui biliyoruz değil mi.
Bir de hak etmeden elde edilen şımarıkça görgüsüzce oluşturulan dikkat çekicilik var ki bir gün gerçekler ortaya çıkınca şapa oturup mahcup olurlar ve kendileri ile beraber yakınlarına da negatif elektrik ve zarar verir. 😎
O fenomenler şimdi cezaevinde hesap muhasebesi yapıyorlar
Akılda kalıcı olursun. İnsanlar tarafından fark edilirsin. Ortamlarda aranan insan olursun. Kovalayan değil. Kovalanan olursun.
Bu insan için güzel bir durum
Kimin sevdigini anlayamazsin cogunlukla butun yuzde 90 li erkek kismi seni * icin iyi dolu yapar zor yani
Hmm anladım
Cevap
29Cevap
Evet var öz güven yükseltir.. kolay sevgili bulurlar insanlar iyi davranır güzel oldukları için daha çok şey var saymadığım
Güzel
Bir insan dîkkat çekmek istiyorsa önce büyüklerine "saygı" kelimesini uygulasın ondan sonra kıyafet yerine temiz/hijienik biri nasıl olunur onu bir aklına kazısın. Edeplice giyinmek, hanım gibi uslupluca olmanız dileğiyle.
Bunu yapan çok az insan kaldı
Görsel dikkat çekicilik pek önemli değil biliyorsunuz göreceli olan her şey bakış açısına göre değişir. Biri kuşları beğenir başkası motorsiklet beğenir. Fakat zeka ile cakiskanlikla dikkat çeken insanlara diyecek bişey yok.. tek kelime ile harika..
Doğru
Evet, bazı durumlarda.
Örneğin, Girdiğiniz ortamda beğendiğiniz birisi olması durumunda o kişinin sizi farketmesini sağlar.
Askerde bile işe yarıyor yahu, dağıtım birliğine katıldığımın dakikasında nizamiyeden beni alıp tabur komutanı habercisi / yazıcısı yapmışlardı.
Çok iyi
Yani vardırda bence sürekli dikkat çekiyor olmakta insanı belli bir süre sonra rahatsız eder. Herkes ona bakıyor, bir ortama girince gözler onun üzerinde oluyor falan ne kadar güzel bir duygu olsada biraz rahatsız edici.
İlla ki bir zaman sonra insan sıkılabilir
Evet her zaman iyi yanı vardır güzel olmak 1-0 önde olmak demektir çünkü güzellik insanda o kişiye karşı merak duygusu, tanıma isteği artırır. Bu yüzdendir ki güzellik merkezleri, estetiki müdahaleler günümde artıştadır.
Aynen
Özgüveni ve insanın modunu yükseltiyor, fikirlerine ve cümlelerine ekstra değer veriliyor. Milletin aç olduğu ilgiye sen çoktan doymuş oluyorsun.
Güzelmiş
Çıplaklıkla değil, zekasıyla ahlakıyla mesleğiyle becerisiyle başarısıyla dikkat çekebiliyorsa evet iyi. Mesela sorularıyla yorumlarıyla vs. şu sitede ki en kral fenomenlerden birisin.
Eyvallah sağolasın
Herşeyin fazlası zarardır kendimden biliyorum 😂 Allah kahretmesin keşke bukadar çekici olmasaydım 😂
Naparsın Allah vergisi 🙃
Öyle öyle 😂 Allah yaratmış karışamayız
Aynen o yüzden keyfini çıkarmak gerekir 🙃🙃
🙋😊🙋
hiç bir avantajı yok , çocukluğundan bu yana güzel olduğunu duyarak büyüyorsun sadece o kadar
Anladım
İyi yanları çok. En basiti hemcinslerim iltifat eder genelde tanımadığm kişiler, fikirlerime önem verirler , dinlerler. Erkeklerde yani😜
Bu yönü güzelmiş
Bence yok. İnsanlar sen güzel olduğun için yanındalar, karakterini ve neyi sevdiğini bile merak etmiyorlar ya da ilgilenmiyorlar. Bu üzücü...
maalesef
Dikkat çekici olmak zaten iyi birşeydir. İnsanın kendine yapacağı en güzel şeydir her koşulda parlamak...
Ne güzel
Restoranda garsonlar her zaman ikramları her zaman fazla getirir. Bir problem çözerken dışarda sorunsuz halledebilmek. Hediye almak vs
Güzelmiş
Yiyen olduğu kadar kötü yanı da çoktur Nazar çekersin kötü enerji çekersin üstüne Dolayısıyla paylaşmamak daha doğru
Doğru dedin
Evet her yerde önceliğin olur bi kere. İlgi çekici olduğun için seninle çok ilgilenirler biyere falan gittiğin zaman ne bilim torpil gibi düşün siz anladınız
Çok iyiymiş
Utangaç ve hafif asosyal birisiyim.
Bir yere gidince nedense kim var kim yok bana bakmaya başlıyorlar. Hayır, fiziksel bı sorunumda yok elim yüzüm düzgün sadece biraz kalıplı olabilirim kıyafetlere de çok dikkat ederim ama bana bakmaları beni gerçekten rahatsız ediyor
Öküzün trene baktığı gibi mi bakıyorlar
Hmm
Evet bazen var ama belli bir süre sonra kötü bakışlardan rahatsız oluyorsun
İtici geliyor demek ki bakışlar
Hayır ama evlendikten sonra bide eşine sadık birici için itici geliyor
Bilmem onu dikkat çekici insanlara sormak gerek. Merak ettim ben de. d
Hepsi halinden memnun
Üzüldüm dkdkk
Peki sen öyle misindir
Bilmem belki
Çok güzelll sevdim ben seni
Eyvallah
Sen neden hep sorularına seksi hatunlar koyuyorsun sayın gayserili kardeşim?
Canım öyle istiyor
Sadece bilgili olduğum konularda olursa iyi oluyor.
Anladım
Öz güven üzerinde çok etkilidir, fakat zor ve kötü yanlari da bir okadar çok ve kötü.
İlla ki kötü yanları vardır
Pozitif olarak dikkat cekiyorsam bu iyi yanı demektir 😅
Negatif dikkat çekilmez
Kötü yanı yoktur ki, herkes dikkat çekmek dikkat çekici olmak ister ve günlük hayatımızda çoğu şeyi bunun için yaparız
İlla ki
Dikkat çekici olmak ile teşhirciliği karıştıran insanlar var
Onlar farklı
Dikkat çekmek güzeldir zekan ile diksiyonun ile diye cevap verelim o halde
🙃
iyi yanı vardır kötü yanı da bir o kadar vardır
Hmm
Herkes seni konuşuyor kıskanıyor ego tavan🤭😌
Süper bir şey 😅
Hep popüler ve ilgi odağı olursun
Güzel bir durum
İlgi meraklıları için iyi bir şey