Güzellik & Bakım Boyunuz nerelere yetişmiyor? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 67 Yapay Zekaya Sor Boyunuz nerelere yetişmez? Ben hiç bir zaman dolapların en tepelerine sandalyeye çıksam bile yetişemiyorum. Peki siz?Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin#Edameda 🐾 Güncellemeler+1 yıl Günceldir 🙋♀️ Boyunuz nerelere yetişmiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Boyum yetişir normal yerlere. 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 531 cevap paylaştı. Boyum çok uzun değil ama üç ayakla her yere yetişebiliyorum 1 11 Yorumla Edameda06 +1 yıl Üç ayak derken jsjsj Yorumla Asil-Bey +1 yıl Merdiven var ya hani üçgen gibi kuruluyor :D başka 3 ayak mı var Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Hıı tamam 😅 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Esmerim ama o kadar kara değilim 🫡 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne alaka anlamadım 😄 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Eminim anlamamışsındır :D :D Yorumla Edameda06 +1 yıl Gerçekten anlamdm yaa Yorumla Asil-Bey +1 yıl Üç ayak deyince güldün yine benim odunluğuma mı geldi Yorumla Edameda06 +1 yıl Esmer falan olmayla alakasını çözemedim ssdece Yorumla Asil-Bey +1 yıl tamam anlamadıysan hiç anlama karıştırma oraları unut gitsin :) Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤔🤔 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Senin boyun okadar kısamıya 🤔.Boyum boyumdan büyük işlere yani Türkiye siyasetine yetişmez. 1 11 Yorumla Edameda06 +1 yıl 1.58 Yorumla Bischocolata +1 yıl Hmm kısaymış olsun. Yorumla Edameda06 +1 yıl Olsun ne ya? Ben çok memnunum boyumdan ✋🏻 Yorumla Bischocolata +1 yıl 😀yok şaşırdım fotoğrafta daha uzun gösteriyorsun ondan dedim yoksa iyi Türkiye ortalaması için normal boy. Yorumla Edameda06 +1 yıl Herkes daha uzun sanıyor yani 165 gibi falan ama hastanede ölçülünce 158-159 olduğumu öğrendim. O zamana kadar 160 sanıyordum Yorumla Bischocolata +1 yıl Bak ne güzel sen söylemesen biz 165 bilicez çaktırma 😉 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Bacaklarım iyi, üst tarafım daha kısa Yorumla Bischocolata +1 yıl İnanmayacaksin ama benimde öyle bacaklarım üst tarafa göre biraz daha uzun bak bir ortak noktamız daha var🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂 Yorumla Bischocolata +1 yıl İyi geceler kuzu🙃😇 Yorumla Edameda06 +1 yıl İyi geceler :) Yorumla
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Birçok yere yetişemiyor, mesela mutfak dolabının ikinci rafından bir şeyler almak çok zor benim için🫠 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 755 cevap paylaştı. Yüksek yerlere bende ulaşamıyorum. Sandalye veya merdivenle ancak. Minyon. olmanin dezavantajı. 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bilmiyorum 😂Ama boyum normal sanki1 60 iyi değil mi 😂 2 1 Yorumla mAlperen +1 yıl Çiçek çiçek 🤌 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Her yere yetişiyor zaten ayağımı kaldırdığımda 1,80 oluyorum 😅 2 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Bazılarının boyu değil de dilleri her yere yetişiyor maşallah. Boya gerek yok yani. 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Boy konusunda çok cömert davranmışlar bana. 😂 Yetişemediğim yer yok neredeyse. (1.85) 1 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl İnsanlık aya çıktı sen saha dolabın üstüne çıkamadın 1 0 Yorumla
napcaksnnicki Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Pilav yapıyorum karabiber alacağım boyum yetişmiyor dolaba 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben 187 diyim nerelere yetişmez sen karar ver artık 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. maşallah her yere yetişiyor nazlanamıyorum ayol perde işinden bile yırtamadım 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Boy sıkıntım yok. İstediğim her yere ulaşıyorum, şükür. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yeter ki çıkmak isteyim her yere uzanırım ama altıma bir şey almazsam tavana filan elleyemem 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ya 😂😂 ayaklarım yere değmiyor diyen çocuk geldi aklıma 😃 1 0 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Mutfak dolaplarının en tepesine onu dışında bir çok yere yetişiyor şükür 1 0 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl 186 cm boyum var. Tavan ve ampül haricinde her yere yetişiyor. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Boy 1.75. Arabanın tavanını temizlemek istesem de tam yetişemiyorum. 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Otobüsteki en üstte olan çubukları tutabiliyorum😂 o zaman sıkıntı yok nfjfj 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Basketbol potasına yetişmeyebilir boyum ama ilgilenmiyorum 😎🍀🗝️ 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boyum çok şükür her şeye yetişiyor ama insanların değerine yetişemiyor 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı. Dolaba yetişiyor ya benim sadece en üst raflara yetişemiyorum. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yüksek olan hiç bir yere yetişmiyor kendi gardırobumun en üst rafı da dahil 😀 1 0 Yorumla
denizsu76 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Mutfak dolapların üst rafina çünkü evmizin tavanı çok yüksek ancak merdivenle yetişe biliyorum bide lambaya askeriyediki 5 metrelik dyvara boyum yetmiyor kisayim işte 1 0 Yorumla
TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Mutfak dolabının en üst kısmına yetişemiyorum. 1 0 Yorumla
Haremsii Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ayaklarımın altına hep biseyler koymuşumdur artık siz dusunun 1 0 Yorumla
zambak00 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 155 42 kiloyum zıplıyorum yetişemeyeceğimde 🤣😂🤨 2 0 Yorumla
SüslüYoda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Perde asmaya, dolapların daha yukarısına. 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Duş başlığına yetişmiyor 🤦🏻 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok uzun olan her şeye yetişemiyorum. 1 0 Yorumla
Fenerbahçelibiriyim4 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Her yere yetisirim, boy problemim yok 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Normal orta boy 1 0 Yorumla
ÜzgünÇocuk28 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Gardırobun üstüne kız galiba 150 boyunda 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. perde asmaya olabilir 1 0 Yorumla
Girift_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 1.63 boyum ama kısıtlı ulaşabiliyorum 🤣 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. boyum 1.73 canım bi sıkıntı olmadı 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Genelde yetiyor boyum 2.06 cm 🙈 1 2 Yorumla zambak00 +1 yıl Dev adam Yorumla fairtail +1 yıl Deme öyle ama 😇🙈 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evin en üst dolabına yetişmiyor 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yetişemediğim yer yok😄 e tabi boy var 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. 192 boyundayim her yere yetiniyorum çok sukur 1 0 Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Boyundan büyük işlere mı kalkışmali🙄 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. genelde yetişir cogu yere 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. huzura : ) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Boyum yetişir normal yerlere.
Boyum çok uzun değil ama üç ayakla her yere yetişebiliyorum
Üç ayak derken jsjsj
Merdiven var ya hani üçgen gibi kuruluyor :D başka 3 ayak mı var
🤣 🤣 Hıı tamam 😅
Esmerim ama o kadar kara değilim 🫡
Ne alaka anlamadım 😄
Eminim anlamamışsındır :D :D
Gerçekten anlamdm yaa
Üç ayak deyince güldün yine benim odunluğuma mı geldi
Esmer falan olmayla alakasını çözemedim ssdece
tamam anlamadıysan hiç anlama karıştırma oraları unut gitsin :)
🤔🤔
Senin boyun okadar kısamıya 🤔.
Boyum boyumdan büyük işlere yani Türkiye siyasetine yetişmez.
1.58
Hmm kısaymış olsun.
Olsun ne ya? Ben çok memnunum boyumdan ✋🏻
😀yok şaşırdım fotoğrafta daha uzun gösteriyorsun ondan dedim yoksa iyi Türkiye ortalaması için normal boy.
Herkes daha uzun sanıyor yani 165 gibi falan ama hastanede ölçülünce 158-159 olduğumu öğrendim. O zamana kadar 160 sanıyordum
Bak ne güzel sen söylemesen biz 165 bilicez çaktırma 😉
🤣 Bacaklarım iyi, üst tarafım daha kısa
İnanmayacaksin ama benimde öyle bacaklarım üst tarafa göre biraz daha uzun bak bir ortak noktamız daha var🤣
😂😂
İyi geceler kuzu🙃😇
İyi geceler :)
Birçok yere yetişemiyor, mesela mutfak dolabının ikinci rafından bir şeyler almak çok zor benim için🫠
Yüksek yerlere bende ulaşamıyorum. Sandalye veya merdivenle ancak. Minyon. olmanin dezavantajı.
Bilmiyorum 😂
Ama boyum normal sanki
1 60 iyi değil mi 😂
Çiçek çiçek 🤌
Her yere yetişiyor zaten ayağımı kaldırdığımda 1,80 oluyorum 😅
Bazılarının boyu değil de dilleri her yere yetişiyor maşallah. Boya gerek yok yani.
Boy konusunda çok cömert davranmışlar bana. 😂 Yetişemediğim yer yok neredeyse.
(1.85)
İnsanlık aya çıktı sen saha dolabın üstüne çıkamadın
Pilav yapıyorum karabiber alacağım boyum yetişmiyor dolaba
Ben 187 diyim nerelere yetişmez sen karar ver artık
maşallah her yere yetişiyor nazlanamıyorum ayol perde işinden bile yırtamadım
Boy sıkıntım yok. İstediğim her yere ulaşıyorum, şükür.
Yeter ki çıkmak isteyim her yere uzanırım ama altıma bir şey almazsam tavana filan elleyemem
Ya 😂😂 ayaklarım yere değmiyor diyen çocuk geldi aklıma 😃
Mutfak dolaplarının en tepesine onu dışında bir çok yere yetişiyor şükür
186 cm boyum var. Tavan ve ampül haricinde her yere yetişiyor.
Boy 1.75. Arabanın tavanını temizlemek istesem de tam yetişemiyorum.
Otobüsteki en üstte olan çubukları tutabiliyorum😂 o zaman sıkıntı yok nfjfj
Basketbol potasına yetişmeyebilir boyum ama ilgilenmiyorum 😎🍀🗝️
Boyum çok şükür her şeye yetişiyor ama insanların değerine yetişemiyor
Dolaba yetişiyor ya benim sadece en üst raflara yetişemiyorum.
yüksek olan hiç bir yere yetişmiyor kendi gardırobumun en üst rafı da dahil 😀
Mutfak dolapların üst rafina çünkü evmizin tavanı çok yüksek ancak merdivenle yetişe biliyorum bide lambaya askeriyediki 5 metrelik dyvara boyum yetmiyor kisayim işte
Mutfak dolabının en üst kısmına yetişemiyorum.
Ayaklarımın altına hep biseyler koymuşumdur artık siz dusunun
155 42 kiloyum zıplıyorum yetişemeyeceğimde 🤣😂🤨
Perde asmaya, dolapların daha yukarısına.
Duş başlığına yetişmiyor 🤦🏻
Boyum herşeye de yetemez ki 😒
Kolumun uzanamadığı yere
Çok uzun olan her şeye yetişemiyorum.
Sorun yok her şeye yetişiriz
Bunun bir sınırı yoktur ki :D
Her yere yetisirim, boy problemim yok
Normal orta boy
Gardırobun üstüne kız galiba 150 boyunda
perde asmaya olabilir
1.63 boyum ama kısıtlı ulaşabiliyorum 🤣
Benim boyum her yere yetişiyor😄