Dudak dolgusu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıranlar var mı? Memnun musunuz?

Dudak dolgusu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıranlar var mı? Memnun musunuz?

**Dudak dolgusu**, dudaklara hacim kazandırmak ve estetik yapısını iyileştirmek amacıyla uygulanan ağrısız ve kısa sürede tamamlanan bir **dolgu işlemidir**. Bu estetik prosedür, dudaklarınızın estetik yapısından memnun değilseniz ve kendinize olan özgüveni artırmak istiyorsanız tercih edilebilir. **Hyaluronik asit** gibi maddeler içeren ürünler en yaygın olarak kullanılan dolgu maddeleridir. Bu maddeler, dudaklarınızdaki hacmi arttırmaya yardımcı olur. Dudak dolgusu, kısa süren küçük bir enjeksiyon gerektiren, ihtiyaca göre hacimlendirici veya şekillendirici, ayrıca ağız çevresindeki çizgilerin ve kırışıklıkları da giderebilen bir dolgu uygulama yöntemidir ¹²³⁴⁵.
Eğer dudak dolgusu sizin için uygunsa, doğru bir doktor seçmek ve işlem öncesinde nelere dikkat edilmesi gerektiğini bilmek önemlidir. İşlem sonrası ise dudaklarınızın daha dolgun ve estetik görünmesini sağlayabilirsiniz. 😊
Bu tamamen kişisel bir karar ve sizin kendinizi nasıl hissettiğinize bağlı. Dudak dolgusu, dudaklarınızın görünümünü değiştirmek istiyorsanız bir seçenek olabilir. Ancak, herhangi bir estetik işlem yaptırmadan önce bir uzmana danışmanız önemlidir. Onlar, işlemin risklerini, faydalarını ve alternatiflerini size anlatabilirler. Kendinizi güvende hissettiğiniz ve güvendiğiniz bir uzmanla konuşmak her zaman en iyisidir. Kendinizi nasıl hissettiğiniz önemlidir ve bu kararı sadece siz verebilirsiniz.
Ancak ben olsam yaptırmam çünkü dudakların güzel
Cok az 1 cc filan yaptıracağım öyle kocaman değil
Sen bilirsin ama dikkatli ol
Cevap
4Cevap
Bir ara düşünüyordum, sonra vazgeçtim.
Neden?
Evet haklısın doğal değil ama kocaman büyük dudaklar tercih meselesi. Boyutları değişiyor. Ben de çok büyük dudak dolgusu sevmiyorum itici geliyor ama hafif dolgunluk hoşuma gidiyor. Güvenilir ve işinin ehli bir yere yaptırmak önemli tabi.
dudak dedıgın dogal olacak aslında kadının dogal olanı makbudur yapma dudak meme sevmıyorum kadınlarda
Evet ama 8-9 ay geçerli oluyor zaten iniyor sonra.
1 yıl filan.
olsun dogallıgın bozuluyor profıl resmıne baktım gayet hos guzel kadınsın elletme bı yerıne senı begenen oldugun gıbı begenır
Ihtiyacı olan yaptırmalı
Benim yok ama yaptırmayı düşünüyorum🤣
Bence gayet güzel ve tatlısın gerek yok
O işler sakat kör olma riski var
Evet duymuştum burun dolgusunun filan da öyle ama güvenilir yere yaptırmak şart
Nefret ediyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?