AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
38 👣
1.69
1.60 🥲
Boyuna göre bir tık büyük ayaklar. Ama önemli olan numara değil tabi
Bizim ayaklar genetik olarak büyük 🤣
Ahah önemli olan bakımı ve duruşu. Taraklı mı
Değil düz
O değil de sen ateist falan mısın
Deist
Profile bakınca şeytana daha yakın gibisin de
Teşekkür ederim ama onlara satanist deniyor 🤣
Biliyorum:d Aynı zamanda da ateis oluyorlar tabi. Teşekkür etme sebebin nedir, hoş mu buldun şeytana yakın imaj çizmeyi
Her insanın içinde hem şeytan hem melek bulunur. Tamamen iyi insan olamayacağımıza göre kötü yanlarımız da olacağına göre diğer yönüme teşekkür etmiş bulundum.
Satanist ateist olmaz ateist bütün melekleri ve yaratıcıyı reddeder.
Benim için çok da farkı yok biri tanrı yok diyor diğeri şeytana tapıyor vs. Mevzu insanın içinde bulunan şeytana ne kadar ve nasıl uyduğudur. Kötülüğe tapmak var, nispeten hatalar yapmak var. Adam öldürmek hakka bedene tecavüz etmek var, birinin kalbini dille kırmak var. Hepsi aynı, tapalım arada gitsin diye bir mevzu yok.
Müslümanlığa göre hatalar yaparken ufak da olsa şeytana uymuş olmuyor muyuz? Ben şeytana tapmıyorum benim için bir yaratıcı vardır ama dünyanin işleyiş ve olaylarına karışmaz. İçimizdeki kötü huylarımız dine göre şeytana uymak olarak algılanır. Her insanın içinde kötülük kadar iyilik vardır hatta bunun sembolü bile var çok meşhur.
İyilik kadar kötülük de var ve yarı yarıya öyle mi? Yani tüm insanlar aynı derecede iyi ve kötü? Ayrıca şeytana uymak başka bir şey. Şeytanlık yapmak gerçekten kötü olmak başka bir şey. İşleyiş ve olaylara karışıp karışmadığını bilemezsin madem inanıyorsun. Koskoca bir yaratıcı, elini ayağını çekip öylece avcunu sıvazlayıp beklediğini de düşünmek benim için mantıksız. Gücüm varsa müdahalem de olur. Ha evet, katıldığım yerler var. Kötülüğe acımasızlığa maruz kalanların çaresizlerin bu denli kötülük görmeye hakları yok, dünya bu denli de kötü bir yer olmamalı. Ama vardır bir bildiği. Kıyamet çok da uzakta değil bence zaten
Her insanda iyilik ve kötülük yapma potansiyeli bulunur yeni doğan bir çocuğa iyilik ve kötülük eşit şekilde verilir büyüdükçe hangisini daha fazla kullanması gerektiğini öğrenir. Bir yönü daha ağır basar bir yönü daha pasif kalır ilerki süreçte ise ona göre karakteri şekillenmiş olur. Ama o içindeki iyilik ve kötülük dengesiz olsa da birbirinden ayrı kalmaz. Madem düşüncelerime katılmıyorsunuz o halde saygı duymak zorundasınız çünkü dünyada bir sürü insan var herkes aynı düşüncede olmak zorunda değil
Kıyamet konusu da genellikle insanların dünyanın düzenini bozması yüzün'den. Felaket oluyor adına kıyamet diyorsunuz ben de buna katılmıyorum. Gök cisimleri yıldızlar diğer gezegenler anormallik yaşamayana kadar nesil devam eder.
Mesela gizli üyesiniz buradaki kimseyi şu zamana kadar profil fotoğrafı veya kapak fotoğrafına bakarak yargılamadım. Profilime girince hemen şeytana yakınsınız demeye başladınız. İçteki kötülük burada da ortaya çıkmış oldu örneğin... Çünkü önyargı neticede.
Ben saygı duymadığımı söylemedim, haddime de değil saygı duymamak. Sadece katılmadığım ve katıldığım yönleri belirttim. Benim için insanlık özgür iradeyle döner. Kim daha iyi kim daha kötü, mevzu odur. Ve tabi aile yapısı yaşadığı çevre kültür hepsi birer etmen. Dünyadaki kötülükler bu hızda artarsa, kıyametin zaten bir asteroitten, gök taşından ya da güneşten geleceğini düşünüyorum
Yahu ben yargılamak manasında söylemedim. Cidden öyle sandım, hani ateşler melek kanadı falan, şeytan tasviri gibi geldi
Silerim yorumları
Bende dedim ki her insanda iyilik kötülük bir arada bulunur müthiş bir iyilik veya çok büyük kötülük yapmasına gerek yok. Özgür iradeyi çocuk belli yaştan sonra kendi tercih eder. Gözü dönmüş kötü biri olmasından bahsetmiyorum. Tehlikeli olmasından da bahsetmiyorum.
Özelden iletişime geçmek yasak maalesef
Yasak derken ahah
Site kurallarına bakın kızlar soruyordan orada da yazıyor
1 kere şikayet bile yedim sistem mesajı hala duruyor
Hayret bir şey. Tamam isimsiz Instagram vereyim sohbete tutuşuruz arada. Zaten buradaki sohbeti silerim ben
36 37 gibi
35 40 civarı deseydin keşke, daha kolay tahmin ederdim
Tahmin et
Tam kaç numara önce onu söyle
37 numara
1.64
Hayir
1,55
Minyon hatun demek. Yine de ayakların tam mini kalmamış, bu daha güzel. Numaradan ziyade bakımı yapısı önemli. El ve ayaklar zarafeti simgeler
Tabikii çok güzellerrr
El de kocaman 20 cm
Ben boy küçük kaldi
Boy küçük kalsın, eller ayaklar ve fizik kadınsı olsun kafi. Yalnız istersen şartları eşitleyelim, ben gizli kaldım. Sen de beni gör öyle konuşalım
Aramızda 26 cm var, 83 kiloyum ben
Yaaa yok sağol
Beni görmek o kadar da kötü bir fikir değildir belki
Bilmem
Mevzu sadece görüntü değil tabi ki karakter zihniyet ve uyum önemli. Güzel bir sohbet için burada önemli olan istisna bence. Takip ettiğim kimse yok mesela burada fenomenlik dönemlerimden beri. Belki sadece seni ederim
Peko olur
Peki*
Aslında bir soruna yorum yapmıştım gece
Burç soruna:)
Sen ulaş bana istersen
Ne biliyim ben
Takip ettim. O yüzden söyledim
Sen ne zaman sa takip edersin beni
Ettim?
37 bazi ayakabilarda bucuk
1.69
no yanlis
1.62
1.60
Kilon peki
ossekiz la
1.72
kiim been. nayn nayn
1.61 max
sayılar
Ankaralı mısın
Allah korusun
Neden? Mis gibi şehir Ankara
mis gibi mi puhaha hani bilmesek. sanırım ankaralı olan sensin. valla ailemden hemen herkesin yolu geçti ankaradan ama sevmiyorum şehir olarak değil de kekoları kıroları hatırlattığı için angara bebeleri diyorlar ya şu şahinli gıcık tipler falan işte. aştisi falan tam kıronun kümelendiği yer
Ben kıroların kekoların takıldığı yerde takılmıyorum gittiğimde. Oralı değilim ama benim için Ankara havası çok başkadır. Bahçeli çukurambar severim ben
sen takılmıyorsundur da onlar her yerde takılıyor her yerden çıkıyor amip sürüsü bunların bir de Ankara havaları diye müzik türleri var. tamam ben de dinliyorum ama kendileri aşırı itici. bazı şeyler var kelimeyi söylersin akla ilk o gelir. bir de çirkinler eskiden hoşuma giderdi angara
Sen bayağı nefret etmişsin şehirden. Hangi semtte yaşadın
ya yok nefret değil ama o bahsettiğim nedenden dolayı nötrüm. zaten ben herşeyi çok sevmem dursun durduğu yerde. ha ben orada yaşamadım sadece çok geldim kaldım akrabalardan dolayı işten güçten gezmeye
Benim için manevi anlamı var, anlatırım. Ayrıca laa diye yorum yapınca sen de bir an o kekolara benzediğin için Ankaralı mısın dedim
ahaha yok la
Ahah yaş kaç
ya yapma. o kadar laftan buraya nasıl geldik. Ankara ve benim yaşım ne alaka
Yaşına göre yorumların ve bakış açın değişir. 10 yaşında olsaydım herhalde bakış açın değişirdi yorumlarıma
nasıl yani. biraz açarsan. hem sana göre hem bana göre
Yahu herhangi bir konuda konuştuğun insanın yaşı donanımı dünyası tecrübesi her şeyi önemlidir. Ne sorulursa sorulur, sanki resmi makamda mıyız? Şehir de sorulur yaş da, istersen göz rengimi burcumu sorarsın
soruyu farklı anlamış bir dövmediği kalmış. aman her neyse ya. güldük eğlendik
Estağfurullah. Bir kadına karşı şiddet kelimesinin lafı geçmez bende. Güldük güldük
ama çok ters yazmışsın yok şöyle yok böyle daha anlamadan. ben orada diyorum ki benim yaşımı öğrendiğinde yorumlarıma bakarak ne düşündün. hayır senin yazdıklarına göre sormuştum
36-45 yazıyor ama 20’lerin başında olduğunu hissettim sadece.
hayret biraz anlamış. ayrıca değil
Neyi anlamışım o halde, 20’lerinde olduğunu mu
37 et bakalım
1.66
4cm yanıldın
Bugün bi formsuzum. 70 miydi
162
Bugün kısalar dadandı soruya:d
Kısa mı türkiye ortalamasını biliyon mu sen fndnndnd
Tahminlerimden kısa diyeyim, beğeni olarak tercihim 1.63-1.65 zaten
1 cm ile elendik fnfnnf
Yok estağfurullah. Kilon kaç
37 et
1.64
No
6 cm yanıldın
58 mi 70 mi:d Gerçi hevesle söylediğine göre 1.70’tir
58 😂
1.70 olup nasıl 37 olayım
Ohoo 1.75 olup 36 ayak gördüm ben. O öyle fiks olmuyor, ayrıca 37 orta bir aralık 70’e de uygun