Hiç hoşlanmadığım aktiviteler. Hadi kaldım, duş alırken asla yeterince temiz hissetmiyorum. Kendi eşyalarım, kendi banyom olmadan eksik kalıyor 🥲🧚

Hiç hoşlanmadığım aktiviteler. Hadi kaldım, duş alırken asla yeterince temiz hissetmiyorum. Kendi eşyalarım, kendi banyom olmadan eksik kalıyor 🥲🧚
Ev dışında sadece spor salonunda duş alabiliyorum. Evim dışında otel vb yerlerde kalmakta sorun yaşamıyorum ama misafir olarak bir yerde kalmayı hiç sevmiyorum.
Evet ben çok rahatsız olurum. Hatta annemler bir yere falan giderken ben hiç gitmem onlarla evde kalmayı tercih ediyorum hep. Kimsenin evinde rahat edemiyorum ben. Yemek bile yiyemem hatta o derece. İnşallah ileride kendime ait evim olur bazen aile evinde bile insan çok rahat edemiyor ya. O yüzden insanın en güzel kendi evi.
Kendi evimin konforunu hiç bir yerde bulamıyorum. Zaten bir yere giderken eğer orada kalacaksam strese giriyorum. Bir kaç kere tatil için otele gittiğimde bile en fazla 4 gün kalabiliyorum
Hiç rahatsız olmam, hatta banyodaki bütün duş jellerini şampuanları denerim. Bağıra bağıra şarkıda söylerim. Kendi evimde kalmadığım kadar duşta kalırım iyice. Ev sahibinden kese atmasını bile isterim.
Cevap
28Cevap
Evet maalesef rahatsız olurum..
Duş alırken bağıra bağıra şarkı söylediğim için kendi evim dışında hiçbir yerde duş falan alamam asdjdk
Ben esim ve kizimin olmadigi yerde yok olacakmisim gibi hissediyorum 😂
Steril olmayan yerde uyuyamam hele hele duş hiç alamam
Sıkıntılı bir durum
Evet zaten misafirlik sevmeyen birisiyim gitmeyi de gelmelerini de istemiyorum iki türlü de hareketlerimin kısıtlanacağını düşündüğüm için (ki zaten öyle oluyor) rahatsızlık duyarım
Evet yaaa takıntılı olduğum bir konudur nefret ediyorum. 🤮
Hemde çok hatta gecenin kaçı olursa olsun bir şelilde evime dönerim.
evimin dışında hiç biryerde duş almam uyusamda rahat uyumam
Çok benimsediğim bir bireyse uyumaktan rahatsız olmam, ama duş almam imkansız gibi
Duş almaktan rahatsız oluyorum da, uyumaktan pek olmuyorum..
Bir otelin suit dairesine girmeden bu soruya evet diyenlere inanma 😂
Partnerlerimde kalıyor ya da dış alıyorum ama eve geldiğim zaman tekrar duşa girerim
Yanisi mecburiyet harici kesinlikle 🙄
Ev dışında duş almam zaten
Temizse ortam beni germiyosa olmam.
Konfor alanım disinda bir tık gerildigim dogrudur
Evet o konuda yerini yadırgayanlardanım..
Çok fazla rahatsız olurum. İnsanın evi gibisi yok.
Çok rahat hissetmem. Ev gibisi yok.
Olmam çok rahatimdir o konuda
Yok olmam nerde olursa uyurum
Olurum, ev gibisi yok bea.
Yoo otel güzel mesala
Yo, arkadaşlarda falan kaldığım oluyor bazen
hiç sevmem
Valla alırım mecbur
Uyumaktan değil de duş alamam öyle her yerde
Cooook
Evet
Evet olurum