- Yanıma gelip de söylemedi herkesin dikkatini çekecek şekilde söyledi. Yalnız senin tırnakların uzun hoca seni mutfağa böyle almaz dedi.
- Sizce kadın haklı mı? Herkesin içinde söylemesi normal mi?

Yani mutfakta çalışıyorsan bu kadar uzunluğa laf edebilirler çünkü ister istemez aralarına yiyecek giriyor. Fakat herkesi içinde rencide etmek yerine düzgünce söyleyebilirdi.
Yani evet ben de bu duruma takıldım. Herkesin içinde diyip herkesin dikkatini benim üstüme çekti. Hoca bile bir şey demezken o dedi
Herkesin içinde diyince ben de karşılık olarak bir şey de diyemedim.
Cevap
6Cevap
Hayır uzun değil normal
Bebeğim mutfağa giriyorsan elinden Birileri bir şey yiyorsa O tırnaklarını kes hem çok pis hem de çok itici
Mahcubiyet lik muvaffakiyet getirebilir iyi tarafından bak
Tabii ki de haklı. Yemekle işi olan kişi tırnak uzatmamalı, uzun tırnak mikrobu kendine çeker. Ondan dolayı bu yasak kabul edilemez
Herkesin içinde söylemesi normal mi? Yani bana bir şey diyecekse yanıma gelip söylemesi gerekmez mi
Ama sen de şunu düşün tırnağı uzun birisinin yaptığı yemek hint yemekleri gibi leş olur yiyebiliyor musun cidden uzun tırnaklı kişilerden? Herkese güveniyor musun hijyen konusunda? Söylemesi normal eğer diğerlerinde varsa onlar da duysun değiştirsin kendini diye
Kenarlardan hafif kesip törpülesen cok güzel durur ve kimse biseyde demez.
Mecbur keseceğim. Kadın herkesin içinde Yalnız senin tırnakların uzun diyip herkesin dikkatini üzerime çekti. Yaptığı normal mi? Yani yanıma gelip söylemesi daha nazik olmaz mıydı?
Herkesin içinde beni rencide etti. Evet bakım yapıp tırnaklarımı kesersem bir daha öyle beni rencide edemez
sanırım hijyene önem verdiğin belli gerçekten ben bu tırnaklardan yemek yerim çok temiz duruyor
Uzun
Biraz uzun.. tenhada soylese iyyfi.. kibar el
Ben de ona takıldım o öyle diyince herkes bi anda bana baktı. Yanıma gelip sessizce söylese daha iyi olurdu
Terazi. Herkes unutur da ben unutmam
Bence normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?