Güzellik & Bakım Uzun bacak çekiciliği diye bir şey var mı? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yapay Zekaya Sor Serenay sen bir efsanesin ya? Evet var Hayır yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Thanks Uzun bacak çekiciliği diye bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hayır bence yok 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl uzun bacak kişiyi çekici gösterirama kişide güzellik yoksa uzun bacakların bir faydası olmaz 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Dogru Yorumla
SonnyCorleone24 Takip Et Xper 5 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Var. 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Diana Yorumla SonnyCorleone24 +1 yıl Diana 1.78miş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seranay sen nasıl bir iticisinŞu kadına güzel diyenin aklına sasarim 1 0 Yorumla
6buse6 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Travesti gibi duruyor bence ya kadına uzun boy uzun bacak yakışmıyor 2 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bu bacak değil ki bu bildiğin harani kaşığı 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Uzun bacak gerçekten de ayrı bir çekicilik katıyor kadına. 1 0 Yorumla
ibrahim__barannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Değişik ben bir şey diyemicem benim için farketmiyor gönlü iyi olunca güzellik bı yere kadar 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Uzun bacak değil her zaman ve her yerde kalın bacağı savunacağım 0 0 Yorumla
Kutay38382 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 67% +1 yıl Uzun bacak mükemmel ve estetik bence çok cekici 0 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Kısa boyluların gözü yaşlı bir şekilde cevapları okuyorlar ama maalesef var 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Evet. Harika oluyor bacakları. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Bacaklar uzadıkça artmıyor güzellik..😎🍀🗝️ 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Vardır tabi ki. 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç öyle bakmadım ki yok bence 1 0 Yorumla
AltınGozluAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Bu fotoda ben bir çekicilik göremiyorum 1 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 618 cevap paylaştı. Bacak her zaman çekicidir uzunu kısası 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hiç sevmem at gibi kızları. Minyon candır. 1 0 Yorumla
kafkazlıTalibin Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl uzun olması gerekmez ince ve purustsuz olsun. 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet Yorumla
yalnızçocuk_ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Benim de çok ilgimi çekiyor tam masaj yapmalık bacak 😂🙈 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Herkese yakışmaz, vucuda orantılı olmalıdır 2 0 Yorumla
jelibontasakli1 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kalın bacak çekicidir benim bildiğim 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kısa bacaklılar seri üzüldük şu an 😒 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. Hayır dolgun bacak çekiciliği var 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiç dikkat etmediydim. İyi gibi duruyor. 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. maalesef 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet vardır tabi ki 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
kirmizirujkk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ay evet çok güzel 1 1 Yorumla Erensrl +1 yıl Hemde çook Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Minyon, balık etli candır. 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet var daha yok diyeni görmedim henüz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayakları ne öyle 1 1 Yorumla Erensrl +1 yıl Ayakları çok çirkin palet gibi Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet var uzun bacak seksı ve cekıcıdır 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Harika görünüyor 0 0 Yorumla
Kadir_r Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bence çok kötü gözüküyor erkek bacağı gibi 0 3 Yorumla yalnızçocuk_ +1 yıl Hayır çok iyi gözüküyor erkek bacağı bu kadar ince mi olur aw Bu çıtır bacak hele ayakları mük ya Yorumla Kadir_r +1 yıl Git g*tüne soksun o zaman Yorumla yalnızçocuk_ +1 yıl G*tüme değilde ağzıma sokabilir dingil seni Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. var bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Hayır bence yok
uzun bacak kişiyi çekici gösterir
ama kişide güzellik yoksa uzun bacakların bir faydası olmaz
Dogru
Var.
Diana
Diana 1.78miş
Seranay sen nasıl bir iticisin
Şu kadına güzel diyenin aklına sasarim
Travesti gibi duruyor bence ya kadına uzun boy uzun bacak yakışmıyor
Bu bacak değil ki bu bildiğin harani kaşığı
Haha
Uzun bacak gerçekten de ayrı bir çekicilik katıyor kadına.
Değişik ben bir şey diyemicem benim için farketmiyor gönlü iyi olunca güzellik bı yere kadar
Uzun bacak değil her zaman ve her yerde kalın bacağı savunacağım
Uzun bacak mükemmel ve estetik bence çok cekici
Kısa boyluların gözü yaşlı bir şekilde cevapları okuyorlar ama maalesef var
Benim için ayak önemli
Evet. Harika oluyor bacakları.
Bacaklar uzadıkça artmıyor güzellik..😎🍀🗝️
Vardır tabi ki.
Hiç öyle bakmadım ki yok bence
Bu fotoda ben bir çekicilik göremiyorum
Bacak her zaman çekicidir uzunu kısası
Hiç sevmem at gibi kızları. Minyon candır.
uzun olması gerekmez ince ve purustsuz olsun.
Evet
Benim de çok ilgimi çekiyor tam masaj yapmalık bacak 😂🙈
Uzun bilmem de güzel bacak var
Herkese yakışmaz, vucuda orantılı olmalıdır
Hayır öyle bir şey yok
Kalın bacak çekicidir benim bildiğim
Hayır yok bakımlı ise var
kısa bacaklılar seri üzüldük şu an 😒
Hayır dolgun bacak çekiciliği var
Bence var bee bu kadında bı efsane 💚
Hiç dikkat etmediydim. İyi gibi duruyor.
Uzun değil de kalın bacak var
maalesef
itici
Kalin bacak cekiciligi diye bir sey var
Arzuya bağlı bir şey her insan bir degildir
bence yok
Vardır
Delisin!
Evet vardır tabi ki
Evet var
Ay evet çok güzel
Hemde çook
Evet vardır tabi ki
Uzuvları güzel albenisi var
Yok.
Var olmalı
Benim ilgimi çekiyor
Evet var
Minyon, balık etli candır.
Evet var daha yok diyeni görmedim henüz.
Ayakları ne öyle
Ayakları çok çirkin palet gibi
evet var uzun bacak seksı ve cekıcıdır
hayır yok
Hiç güzel değil
bence yoktur
Yok ben hiç sevmem bu kadından haz etmiyorum
katar
Harika görünüyor
Bence yok
Bence çok kötü gözüküyor erkek bacağı gibi
Hayır çok iyi gözüküyor erkek bacağı bu kadar ince mi olur aw Bu çıtır bacak hele ayakları mük ya
Git g*tüne soksun o zaman
G*tüme değilde ağzıma sokabilir dingil seni
var bence