Güzellik & Bakım Şeker parfümler kadını basit mi gösterir? VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Marka olarak demiyorum da o pamuk şeker gibi koku bayıyor bir yerden sonra Şeker parfümler kadını basit mi gösterir? Cevapla Marka Soruları Parfüm Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. Basit göstermez bence 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ben hoşlanmıyorum şekerli sayılabilecek sadece vanilya kullanırım 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Sureklı maruz kalındığında hoş olmuyor Yorumla Doludoludolu +1 yıl Yazın çekilmez kışın belki Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Görseldeki parfümü bi süre kullanıyordum avonda satılıyor kokusunu pek beğenmiyordum. 0 3 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Biliyorum cok maruz kaldım genel parfüm kullanmaya başlayan cogu kadının sectigi koku ama genel olarak şeker kokusu işte Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Gratisten alıp kullanıyorum ben genelde kadınsı kokular tercih ediyorum bu tip şekerli parfümler bana göre değil. Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Mantıklı Yorumla
ZzAllalone Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 101% +1 yıl Şişeyi boşaltmadıkları sürece kimsenin zevküsefası na lafım yok diyelim, kimisi aşırıya kaçıyor oda insanın içini bulandırıyor, yapmasalar iyi. 0 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kadınları bir koku basit yapmaz. Ne saçma bir cümle:) sadece koku ucuz geliyor o kadar. 0 0 Yorumla
Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Basit değil de daha genç işi bence 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Basitliği kötü anlamda söylemedim zaten Ucuz demek te olmaz olsun diye yapılan özensiz Yorumla Etipufflezzetli +1 yıl Şeker parfümler sevmem 😄 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. bir koku kadını neden basit göstersin? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Basit göstermez bence
Ben hoşlanmıyorum şekerli sayılabilecek sadece vanilya kullanırım
Sureklı maruz kalındığında hoş olmuyor
Yazın çekilmez kışın belki
Görseldeki parfümü bi süre kullanıyordum avonda satılıyor kokusunu pek beğenmiyordum.
Biliyorum cok maruz kaldım genel parfüm kullanmaya başlayan cogu kadının sectigi koku ama genel olarak şeker kokusu işte
Gratisten alıp kullanıyorum ben genelde kadınsı kokular tercih ediyorum bu tip şekerli parfümler bana göre değil.
Mantıklı
Şişeyi boşaltmadıkları sürece kimsenin zevküsefası na lafım yok diyelim, kimisi aşırıya kaçıyor oda insanın içini bulandırıyor, yapmasalar iyi.
Kadınları bir koku basit yapmaz. Ne saçma bir cümle:) sadece koku ucuz geliyor o kadar.
Basit değil de daha genç işi bence
Basitliği kötü anlamda söylemedim zaten Ucuz demek te olmaz olsun diye yapılan özensiz
Şeker parfümler sevmem 😄
bir koku kadını neden basit göstersin?
Flowerbomb'da sekerli ama cok guzel