+1 yılMerhaba,
Herkesin güzellik anlayışı farklıdır ve herkesin kendi benzersiz güzelliği vardır. Balık etli bir kızın güzel olması için aşağıdaki önerileri dikkate alabilirsiniz:
Kendine Güven: Kendine güvenmek, her türden güzelliğin anahtarıdır. Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin ve kendinizi sevin.
Sağlıklı Yaşam Tarzı: Sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek, hem iç hem de dış güzelliği artırabilir. Düzenli egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek ve yeterli uyku almak önemlidir.
Bakım: Cildinize, saçınıza ve genel sağlığınıza iyi bakın. Bu, hem kendinizi iyi hissetmenizi hem de iyi görünmenizi sağlar.
Stil: Kendi stilinizi bulun ve onu benimseyin. Kendinizi ifade etmenin ve kendinizi rahat hissetmenin en iyi yolu budur.
Pozitif Tutum: Pozitif bir tutum, çevrenizdeki insanları çeken bir özelliktir. Kendinize ve başkalarına karşı nazik ve saygılı olun.
Unutmayın, güzellik subjektif bir kavramdır ve herkesin güzellik anlayışı farklıdır. Kendinizi olduğunuz gibi sevin ve kabul edin. Kendinize olan güveniniz, sizin en güzel olduğunuz zamanlardır.Gerekirse psikolojik danışmanlık desteği alabilirsiniz.
18 Yorumla
Soran+1 yılOkuduğum ikinci en anlamlı açıklama. Teşekkürler
- +1 yıl
Sonuçta Allah sizi bir şekilde yaratmış kendinizle barışık olmalısınız bu dünya fani ölümlü geçici bir dünya bunu hiçbir zaman unutmayın.
Soran+1 yılDoğru
- +1 yıl
Aynı zamanda kendimde bedensel engelliyim yani Allah herkese ayrı ayrı yaratmıştır
Soran+1 yılO da size verilen bir emanet gibi.. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.
- +1 yıl
Allah senden de razı olsun
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
🙂🙂
En İyi Cevaplar
+1 yılBalık etli, kilolu veya büyük beden; renk ve model konusunda kendinizi kısıtlamadan hem daha şık, hem de daha ince görünebilirsiniz. Göğüsleriniz büyük, beliniz kalın, kalçalarınız genişse beli sıkı, V yaka, kalça kısmı bol olan kıyafetleri dolabınızdan eksik etmeyin
00 Yorumla
Balık etli kız zaten güzeldir. Hatta en güzeldir. Ama balık et deyince ne demek istediğin önemli. Göbeği ve poposu kocaman olanlara ben balık etli değil kilolu diyorum. Eğer sen de öyle isen şişmansin. Net güncelleme yaparsan tavsiye verebilirim. Çünkü cevremdekileri genelde ben giydiririm.
00 Yorumla
Balım etli olmak çirkin olmak değildir , bu kötü bir özellikte değil ama kilonu biraz koruma altına almakta senin elinde öncelikle bunu yapmalısın. Bir diğeri ise giyim çok önemli formuna göre giyinirsen daha şık ve güzel durursun 🫶🏻 kendini sevmekle başla 💐
13 Yorumla- +1 yıl
Evet bu konuda haklısın. Ben çok takılmanı istemem kilonu fazla buluyorsan eğer koruma altına al zaten fazla değilse yani bizim gerçek tabirle bakım etli dediğimizsen bence bu güzel benim mesela kilo almam yasak kalçamdan dizime kadar platin var 48 kilonun üstüne çıkınca yürümekte zorlanıyorum sürekli yemeğimi bile doya doya yiyemiyorum demek istediğim kendini sev ve bundan şikayet etme sağlığın olsun yeter 🫶🏻 ve bence çok güzelsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSpor yaparak zayıflayarak
20 Yorumla Fiziğine uygun giyinerek, vücut proporsiyonunu iyi tanıyıp ona göre kombin yaparak, ten rengine uygun renkler seçerek, suret yapısına ve yine ten rengine uygun saç rengi ve modeli kullanarak, yine ten rengine ve surat yapısına uygun makyaj yaparak. Makyajı da mutlaka abartmadan, sade ama belirgin şekilde modern bir tarzda yapmalı. Güncel ve trend olan parçalara ve renklere yer vermeli.
21 Yorumla- +1 yıl
Ooo balık etliyiz galiba uzun zamandır.
+1 yılBalık etli olup da güzel olanlar olmayanlar var sen kendini sınıflandırmalısın güzel miyim değil miyim diye ama bana kalırsa bunu yapmana gerek yok herkes kendince güzel yine de şu zamanlarda tüm kızlar kendine o kadar önem gösteriyor ki normal bakım yapan kızlar o kızların yanında sönük kalıyorlar bu yüzden kendilerini kötü hissediyorlar ve bu gerçekten de normal aslında sadece bolca su iç ve porsiyonlarını küçült ince belli olmak istiyorsan çoğu kişi balık etlileri sever ama sen rahatsız oluyorsan bir önemi yok
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni özetledin yemin ederim.
+1 yılTatlı yeme, ekmek ve pilav az ye, en az 8-9 saat uyu, yeterli mineral ve vitamin al ve düzgün beslen. Spor yap. Günde 2 öğün ye. Ara öğün diye bir şey yapma yani yemekten 1-2 saat sonra falan bir şey yeme. Kilon belki biraz düşebilir. Eğer kilom iyi diyorsan sağlıklı kilo al. Şeker ile yağ ile değil. Et, balık, Yumurta, yulaf, pilav ye yağsız. Bu şekilde hem güzel, hem bakımlı hemde çok hoş olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılHarbi sağol
- +1 yıl
Rica ederim. Ne demek
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl güzel olur biliyormusun kendisiyle barışık olup kendini olduğu gibi severse güzel olur bir şey yapmana gerek yok güzellik 🌺 bırak seni beğenen olduğun gibi beğensin birde balık etli kadın candır 🙋
32 Yorumla
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
🌺🥰🌺🌿🌺❤️🌺
+1 yılÖnce içerisine sarımsak, limon, defne yaprağı, biberiye ve kekik ekleyerek fırın tepsisine yeleştirdik mi?
Üzerini tuzu ekleyerek balığı iyice kapladık mı? 180 derece fırında yaklaşık 1 saat nar gibi kızarttık mı?
Ardından bıçak ve çekiç yardımı ile tuzu kırıyoruz bak bakalım tadınan yeniyor mu 😃
31 Yorumla
Soran+1 yılMisss
+1 yılBende balık etliyim ince bel kalın kalça zayıflamak istiyorum ama herkes şey diyor bence kilon çok güzel sakin zayıflama diyorlar. Pp deki benim. 🌸
328 Yorumla- +1 yıl
Balık etliyim cidden.
- +1 yıl
Evet ahahha
Soran+1 yılGörme boş ver
- +1 yıl
Soran kişi seviliyorsun 🌸
- +1 yıl
Vallahi ya herkes öyle diyor ne bileyim kötü hissediyorum kendimi böyle 🥺
- +1 yıl
Balik etlilikte ölçü nedir anlayamiyoru m bir türlü. Zarganada balik balinada 😵💫
- +1 yıl
Orta kilolu olan bunun ortası ne cok kilolu ne çok zayıf
- +1 yıl
166 70 kilo
- +1 yıl
İnstam var
- +1 yıl
Edin
- +1 yıl
Fake hesap verecem mecbur yazanlar olacak gerçeği verirsem @withsophia04
- +1 yıl
1 tane var kanka
- +1 yıl
Gerçeği burada vermem herkes yazar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarda birisi senin için bol bol seks yap diye tavsiyede bulunmuş ama o senin kötülüğünü istediği için öyle dedi sapık herif, sakın yapma dediğini. Ayrıca balık etli olmanın bir önemi yok önemli olan kişiliğin-karakterin ve tercihlerindir, sakın yanlış tercihler yapma.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mısır unu iyi oluyor daha bi çıtır çıtır oluyor balıklar
67 Yorumla
Soran+1 yılKajajajajaja
- +1 yıl
Bu çok iyiydi kanka helal
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Ama son bisey sorabilir miyim
Soran+1 yılEvet?
- +1 yıl
this girl is crazy mwn 🤙
Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Genelde o tip kızlar sevimli olur kilosunu bir kiloda sabitleyip hep aynı kiloda kalmayı hedeflemektedir bunun için spor yürüyüş rejimler yaparak o kiloyu koru
10 Yorumla
+1 yılYunan heykelleri gibiyse olur.
Eski çağlarda kürdan gibi olan modellere değil. Heykellerdeki gibilere riayet vardi.10 Yorumla
+1 yılaşırı kilo yoksa, balık etli hatunlar zaten hem güzel hem tatlıdırlar, aşırı çabaya gerek yok takılma 😊😊
11 Yorumla- +1 yıl
merakta etmedim değil yani hani 😊😊
Her kız ayrı bir güzeldir. Gökyüzünde yağan her kar tanesi nasıl birbirinden farklı güzel ise her kız da aynı derece güzeldir. Önemli olan nasıl hissettiginiz
20 YorumlaTemiz tertipli olan herkes güzeldir. Yakışıklısın/güzelsin ama ağzın lağım gibi kokuyor hiç olmaz. Başında elmas tacın olsa ne fayda. Gerçi abazanlar için farketmiyor tabi bütün çaban böylelerini toplamaksa başka.
00 YorumlaBalik etli kizin guzel olmak iciin caba harcamasina gerek yok zaten guzeldir balik etli
30 YorumlaYüzünüz olmadan bir kaç kare paylaşabilseydiniz, veya manken, resimleri.
Bu tür sorular da, daha çarpıcı, destek olabilen tatminkar yanıtları almanız kolaylaşacaktır.
Çok dar kalıplar yerine, fit, köyü tonaj tercih edebilirsiniz. Saç modeliniz de yüz yapınıza göre şekillenmeli.10 Yorumla
+1 yılBalık etli seven çok erkek var. Sağlık açısından sorun varsa sporu öneririm
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı. Balık etli kız zaten güzeldir, hiçbir şey yapmasına gerek yok
10 Yorumla
+1 yılSoruyu soran kızlar diyor kızlardan çok erkekler yazıyor gençler cinsiyet mi değiştiniz de her şeye atlıyor sunuz bu abazalik kafasından çıkın artık
131 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim öyle ya,
- +1 yıl
Bence yazmaz dim da baktım abartmışlar baya içine etmeye başladılar sitenin millet artık korkulan paylaşım yapamıyor
Soran+1 yılÖyle maalesef
- +1 yıl
Şimdi öyle Bi durum olmasaydı bu soruyu açık dan sorabilir din ama mecbur gizli soruyorsun
Soran+1 yılTespit işte
- +1 yıl
Ee ne yapacaksın burada bile size rahat yok işiniz zor baya
Soran+1 yılNe yapacam, canımı sıkanın canını sıkacağım
- +1 yıl
En mantıklısı o hatta haber ver seyirci olarak izlemek isterim bende aksiyon lazım 😂
Soran+1 yılAyıp ettin ya, kajajajaja. Yazarım sana kavga var gel diye
- +1 yıl
Burdan yazarsın haber verirsin başka yerden haber edemez sin 😂😂
Soran+1 yılSıkıntı yapma babuş, telepati yoluyla haberleşiriz
- +1 yıl
Babuş mi sende mi erkeksin layn 😂😂
Soran+1 yılEvet. Balık etli bir erkeğim kajajaja
- +1 yıl
Balık etli olmana aşırı sevindim de erkek olman bana uymadı işte orada kaybettin 😂
Soran+1 yılKajajajajaja hadi oradan, erkek olmam da hoşuna gitit
- +1 yıl
Erkekler ilgi alanıma girmiyor şansına küs 😂
Soran+1 yılTüh ya, ağlıyorum
- +1 yıl
Gel gözyaşlarını silim 😂
Soran+1 yılGel hele gel gel
- +1 yıl
Adres ver 😂😂
Soran+1 yılObuaaa,. Gardaş benim mahalle delikanlıları toplarım, görürsün
- +1 yıl
Senin dediğin şu anlı delikanlı laf zamanında bize abi diyen gençler Di 😎
Soran+1 yılUlan sen gelirken ben dönüyordum
- +1 yıl
Ulan mi ayıp sana yaşın kaç la senin bebe 😂
Soran+1 yıl19 abi, daha çocuğum ben. Ama namımız evelallah
- +1 yıl
Demin atar yapıyordun niye abi olduk 😂😂
Soran+1 yılBüyüksünüz sultanım
- +1 yıl
Estağfurullah büyüklük edebin i bilene denir sende büyüksün edebine
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
Eyvah Mahmut hoca geldi.🤣
- Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılBalık etini her türlü severim. Cinsiyetine hiç dikkat etmemiştim. Izgara, tava, fırın hiç farketmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılUlan ya kajajaja
- +1 yıl
:)))))
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. balıketli seven bir erkek için zaten güzeldir ;) bakımlı olman yeterli bence ekstra bir şeye gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm anladım
+1 yılBana kalırsa olduğun gibi kal kendini değiştirmek için çabalama, kiloluysan yağları erit bakım malzemeleri falan kullan öylece de kal, makyaja girme herkes doğalında güzeldir. Tabi bana göre :D
10 Yorumla
+1 yılGüzel olmak için bir şey yapmana gerek yok bence bakımlı olduğunda ve giyinmene dikkat ettiğinde sorunlar çözülüyor kısaca atıyorum şu an kilona göre boyuna göre güzel elbiseler kıyafet ve hatta takılar ile yeterli olacağını düşünüyorum ❤️😇
10 Yorumla
+1 yılBence balık etli kızlar zaten çok güzel, yani şahsen ben güzel buluyorum öyle kızları
17 Yorumla- +1 yıl
Bakımına dikkat et, güzel kıyafetler giy, makyaj yapmasan da olur öyle güzel kalırsın
Soran+1 yılPek sevmem zaten, doğallık iyi
- +1 yıl
Aynen eminim çok güzelsin 😊
Soran+1 yılÖyle deniliyor, bilmiyorum artık
- +1 yıl
Öyle diyorlarsa öylesindir
Soran+1 yıl🤷🏼♀️
- +1 yıl
Bencede makyaj olayina cok girme masrafida cok olur sizde
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten vücut hatları dolgunsa hoş görünür bana göre. Kalça ve göğüsler daha dolgun olması çok güzel bir şey
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 938 cevap paylaştı. balık etliyse zaten güzeldir. güzel koksun kendine baksın yeterli.
10 Yorumla
+1 yılGörürsem taktik verebilirim ancak. Böyle çok havada kalıyor tarifin
023 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
- +1 yıl
Kişiye özel olur taktik
Soran+1 yılHm, özele gel diyorsun kısaca?
Soran+1 yılElraenn'e benzerliğin gerçek mi senin ya?
- +1 yıl
Ya buraya at ya da öyle yap. Ama kırılmak yok dürüst olunca
Soran+1 yılDelirmedim, binlerce kişi için fotomu atacak değilim
- +1 yıl
Biraz benziyor olabilirim 😅
- +1 yıl
Özelden atabilirsin sorun yok
Soran+1 yılYok, boş ver fotoyu. Da Habeş benziyorsun varya kajajaja
Soran+1 yılAy Habeş yazdım. Harbi olucaktı
- +1 yıl
Evet harbi olduğunu anladım zaten :)
Soran+1 yılPardon
- +1 yıl
Bir an ama Habeş maymunumu demek istedi acaba diye düşündüm ilk baş
Soran+1 yılVallaha görür görmez kalpten gidiyordum. Cidden yalnış oldu kajajaja
- +1 yıl
Biliyorum da lan o kadar çirkin değilim Habeş ne alaka dedim 😂 sonra harbi olduğunu anladım
Soran+1 yılKajajajajaja kazaya kurban gidiyorduk iyimi
- +1 yıl
Sakin ol zaten gizlisin 😂 kufretsen bile kimse kim olduğunu bilmiyor
Soran+1 yılValla bir takıtnılıya dek geliriz. Anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan gelir
- +1 yıl
Haklısın dikkat etmekte fayda var 👍
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Ben de çok valla kullanırım cümle içinde 😅 vurgu gibi bişe benim için
Soran+1 yılYa kajajajaja
- +1 yıl
Eyvah eyvah Balık yemi yuttu. Bu kızan kılçıklarını almadan yer bunu
Balık etli olmaktan nefret ediyorum. Ama şu bi gerçek türk erkeği kesinlikle balık etli seviyor netttt
06 Yorumla- +1 yıl
Yav he he. Götürün dolmalari kebaplari sonra türk erkekleri balik seviyor. 1.92 boyunda 95 kilo atletik vücutlu bir erkegin yaninda balik etli gormedim. Ama baliklar sudan denize firliyor onun için 😉
- +1 yıl
kahretsin hep böyle bayıltıyorum işte. :)
- +1 yıl
ama lütfen sen daha şindiden bayılma kaldıracak adamda bulamayız.
Güzellik göreceli bir kavram kime göre neye göre :)
20 YorumlaLan kardeşim balık etli bir kızın nasıl güzel olacağını yine kızlara mı soruyorsun erkeklere soracaksın bir defa aşırı dar giymeyeceksin
20 Yorumla
+1 yılBalik etli kizlar Seksi olurlar Cunku kalca. Popo ve gogusleri dolgundur
00 YorumlaDurust ol. dogak ol gerisi gelir balik etli severim
00 YorumlaBalik etliyse zaten guzel demektir bise yapmasina gerek yok masum ve neseli gorunmesi yeterli
00 Yorumla
+1 yılLan balik etli ne demek sacma sacma seyler zayif - ortalama - kilolu var sen muhtemelen kilolusun kendini balik etliyim diye avutmaya calisma eger rahatsiz oluyorsa spor yaparsin rahatsiz olmuyorsan obezlik yolunda basarilar
018 Yorumla
Soran+1 yılAğzıma sıç... kaldı sağol ya
- +1 yıl
😅😂olm yaa🥲
Soran+1 yılHarbi ya kajajajaja
- +1 yıl
Kendinizi avutmayin balik etliyim kilolu degilim diye ha bu arada ben kizlardan hoslanmiyorum tatlim aksine igreniyorum
Soran+1 yılHa, anlaşıldı. Kemik seviyorsun tamamdır
Soran+1 yılNe diyebilirim ki?
Soran+1 yılDelirtmeyin şampiyonu
Soran+1 yılKajajajaja hayal ettim iyi mi
- +1 yıl
Hayal dunyanizda yasamaya devam edin obezler igrenc yagli yagli kivrimli yerlerinizden surekli ter kokusu geliyordur iyyyyyyyyy kusmaya gidiyorum
- +1 yıl
Kanka bak cok ileri gidiyorsun sen beni ne zekanla yenersin ne de fiziksel gucunle yenersin ben 1.92 boyundayim 94 kilom var wala seni yerden yere vururum kiz erkek fark etmez saygisizlik etmeyin sonuclari kotu olur neyseki sinirlerime hakkim akli basinda bir bireyim
- +1 yıl
Ben mi illereye gidiyorum balık etli bir kıza obez demen ne kadar doğru kendini böyle seviyor sırf senin güzellik algına uymuyor diye küçümseme gereği bulmuşun zayıflık fizik değil bunu anlaman lazım düz duvara fizik mi diyoruz kıvırimli olana fizik diyoruz bunu anlatmaya çalışıyoruz sen kalkıp da midem bulanıyor iğrenç diyemezsin işte senin gibileri yüzünden bir çok kız özgüven sorunu yaşıyor patavatsızlğin yüzünden önce düşün ne diyoruz sonra bunları yaz
- +1 yıl
Iste kendi cevabini kendin verdin benim burada soylemeye calistigim bilimde balik etli diye bir kavram yok bilimde sadece zayif ortalama kilolu var balik etli ortalamaya girmez kiloluya girer diyorum bunu dememin sebebi kiz veya erkek kilolu olup gelecekteki hastaliklara kapilmadan yemeyi birakip spora baslasin bunlar hepsi psikoloji oyunlari yoksa banane kimin kilolu olmasindan kimin zayif olmasinda kimin ne yaptigindan arkadaslar bunlari diyen birine saldirmadan once bi dusunun bunu demesinin sebebi ne diye benim sebebim bu
Soran+1 yılBence at gözlüklerini çıkar ve en başta ki mesajına bak.. İlk hakaret eden sensin. "Kendini bu şeyle Avutma, şunu yapma, bunu yapma" diyen babam değildi kardeşim.. Sende epey varmışsın kusura bakma da 94 kilo da çubuk değil yani
Yani herkes bakımlı ol demiş, ama bakımlı olmakla nasıl balık etli olunur anlamadım açıkçası ama benim önerim bol bol seks yapman
10 Yorumla
+1 yılg. ğüsleri göbeğinde göbeği dizinde olmamak kaydıyla balıketli (hafif kilolu) kadın canandır gerisi heyecandır
10 YorumlaBalık etliysen, hafif bir sporla fazla kalan yağlarını da (illa ki vardır vücudun farklı yerlerinde) eritip daha fit ve vücut hatlarının daha sâde/belirgin hâle gelirsen o zaman dikkatini çekmeyen kimse kalmaz👍
10 Yorumla
+1 yılBalık etli kızlar nasıl oluyor 😂
14 Yorumla
Soran+1 yılKajajajaja hafif tontiş
- +1 yıl
O ben 😂
Soran+1 yılAha sende benim gibisin
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılEvet ama vıcık vıcıksa olmaz biraz sıkı olmalı
14 Yorumla
Soran+1 yılDerken?
- +1 yıl
Ben fitness eğitmeniyim hani sıkı vücut olsa daha iyi olur balık etli olması önemli değil yeterki sıkı olsun
- +1 yıl
@helene1 teşekkür ederim 🤗🙏🏻
+1 yılBalık etli birisinin güzel görünmeye ihtiyacı yok çünkü onlar zaten çok güzel 😍
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBalık etli bir hatun zaten güzeldir onun başkasından taktik alıp çirkinleşmesin lütfen balık etli bir kadın candır gerisi heyecandır benim gözümde
00 Yorumla
+1 yılCanm önemli olan kendisini sevmesi ve öyle kabullenmesi kimin nasıl gördüğü değil onun kendisini nasıl sevdigi önemli gerisi gelir bide üstün başı temiz olsun en önemlisi nasıl konuşması gerektiği bana göre
01 Yorumla
+1 yılAslında bakarsan bakımlı olsa tamam dır her şey kusursuz ca olmalı
10 YorumlaYüzüne dikkat etmeli ve balıketliden kasıt kaç kg-kc cm
10 YorumlaKendisine fiziğine ve iletişim ine dikkat etmesi yeterli olur
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapmasına gerek yok doğallık ekledimi tamamdır
12 Yorumla- +1 yıl
Kilo almak doğalmı
- +1 yıl
Doğallık ne demek. ?
+1 yılGüzeldir balık etli kızlar gerek yok bisey yapmana resmini atarsan belki biseyler söylerim
10 Yorumla
+1 yılGüzel olmasına gerek yok ki balık etliler zaten doguştan güzel 1 adım öndedir ☺️☺️☺️
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 387 cevap paylaştı. Genelde doğru kıyafetler giyerek doğru kombinlerle gayet çekici olabiliyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel olmasına gerek yok özgüvenli ol yeter 😊 özgüvenli kızlar 3-0 ondedir.
00 Yorumla
+1 yılBalık etli birisi eğer kız ise zaten güzeldir. Yani dışarıdan samimi ve aesthetic görünür fakat illaki giyinimini değiştirmek istiyorsa bol sweatshirtler öneririm
01 Yorumla- +1 yıl
Kesin sen 130 kilosun
Kizzz sen zaten guzelsindir bir gram et bin ayıp örtermis bı de cildiniz gergin pürüzsüz ve güzel oluo😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılKajajaja
- +1 yıl
Abla bebek sever gibi sevdi valla tontis tontis😂
Balık eti nasıl lezzetli olur diye okudum dkdkd
32 Yorumla- +1 yıl
Bende ilk senin yorumunu görüp canım çekti.
- +1 yıl
Herkes olduğu gibi güzeldir canım ama memnun değilsen eğer detox çayları içebilirsin, spor yapabilirsin, hergün yürüyüşe çık mesela.
11 Yorumla- +1 yıl
Oh be.. bu cevabi görmeden birazdaha cevaplari okusam insanliktan ümidimi kesiyordum.
Boy kilo yüzü güzel mi onu söyle ona göre erkekler arasında dolaşan bir lafı söyleyeceğim
19 Yorumla
Soran+1 yıl? Güzelimdir herhalde öyle hiç düşünmedin. Egolu gibi bakmadım kendime
Soran+1 yılKajajaja fish etli, anladım. Teşekkürler.. Ve tek bir cümle ile güzel olduğumu anlamanı da ben anlamadım inan.
Soran+1 yılHmm, güzel bakış açısı
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Reis merak ettim. Dogrumu anladim Guzelse fish, çirkinse balikmi oluyorlar.
+1 yılOlduğun gibi kal, sen doğal halinle güzelsin✨
20 Yorumla
+1 yılPhotoshop ve filtre kullanmalı
20 YorumlaYani nasıl balık etli olduğuna bağlı vücüt tipine giyinmek çok önemlidir ayrıca kendine has auranda varsa müthişş
00 Yorumla
+1 yılBir kadın olarak balık etli kadınları kesiyorum, yani taktik maktik lazım değil ksksksk
01 Yorumla
Soran+1 yılYa kajajajajaja
Seni seven böyle sevsin hiç takılma :) sen böylede güzelsin…
021 Yorumla
Soran+1 yılOoo düştüm
Soran+1 yılKajajaja
Soran+1 yılAğlıyorum tamam
Soran+1 yılBende öyleyim aslında da bir sorayım dedim, merak bastı iyice
Soran+1 yılYok ya, zayıflarsam aklımda ki hedef için zayıflarım
Soran+1 yılVay, nasıl bildin ya
- +1 yıl
:) 1 sene askerlik yaptım. Bende yanıp tutuşurdum polis asker oluyum diye küçüklüğümde inan hiç değmez değmiyorda gene seferberlik kağıdım var, savaş halinde orduya katılıcam ama gel gene rütbeli olarak orduya katıl desinler katılmam. Sana kötü örnek olmayayım ama yerinde olsam silerdim o düşünceyi.
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Uzun mesele burdan anlatılacak kısa bir şey değil. Ama zor uykun yok gecen gündüzün yok onları geçtim onlara alışıyorsun. Mobbing çok maalesef ast üst askeriyede daha çok işler polis teşkilatında öylemi bilmiyorum ama dayanılmaz hale geliyor bazen. Sosyal hayatın hiç bir zaman yok unut onu, ondan dolayı önermem 2 gün önce sınav çağrısı yapıldı bana sözleşmeli bir tarafım git dedi sen seviyorsun yaparsın bu mesleği öbür tarafımda ülkendeki mülteciler içinmi yapacaksın bu mesleği ya da baştakiler içinmi terör seviciler içinmi hayır dedi. :)
Soran+1 yıl:) inan bana bu iş aşk işi. Yorulma zorlanma diye bırakılmaz
Soran+1 yılİçini de biliyorum :)
Soran+1 yılÖyle acı dolu söyledin ki, bir olay mı yaşadın diye merak ettim
Soran+1 yılAnladım
- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası