Allahu Tealâ'nın verdiği tiple hayatını idame ettirenler olarak kaç kişi kaldık sayımızı bilelim :d

Allahu Tealâ'nın verdiği tiple hayatını idame ettirenler olarak kaç kişi kaldık sayımızı bilelim :d

Bu yaşıma geldim çok şükür yüzümde bir tane estetik dolgu falan yok. Estetiğe ihtiyacım falan yok çok şükür. Eğer estetiğe ihtiyacım olmuş olsaydı o zaman mecbur estetik falan olurdum belki. Ya da kötü değil ise yüzüme estetik veya dolgu falan yaptırmazdım diye düşünüyorum ben. Gerekli olursa neden yaptırmayım ki estetik.
tamamen doğduğum orijinal halimdeyim 😀 hiç bir yerimde bir şey yok bunlara ilaveten + saçlarımda boya yok kaşımı almam tırnaklarım protez değil
Burnuma iki ay önce operasyon yapıldı.. Kemik eğriliği yüzünden nefes alamadığım için doktor ameliyat gerekiyor dedi..
Yoksa her yerimiz orijinaldir hamdolsun..
Cevap
11Cevap
Hayır estetiğim yok benim. doğalım. dasfsd
Ben yaptıracağım ama doğuştan bir fiziksel problemim var ondan dolayı. Yoksa onun haricinde karşıyım.
Fiziksel problem ne?
@Nickolatesla Doğustan kulağımda şekil bozukluğu var. Psikolojik olarak kötü etkileniyorum. Ondan evlenmeden önce yaptıracağım.
Anladım geçmiş olsun ortak
Bende yok Allah'a şükür zaten estetik de pek kurtarmaz 😂😂😂
Bende yok ama bu işi yapiyordum sjjs
Heeeeryerim orcinaaal
Yok bende
Bazı bölgelerim kırık sadece
Hiç yok tamamen Allah vergisi
Şükür yok ama estetiklik de yok 🤣🤣skfkkskssk
Orijinalim ben
Benim yok
yoktur
Hayır yok