Yeşil gözlüyüm o yüzden genelde gözlerim için iltifat alıyorum duduşlarda biraz dolgun gibi burun konusu biraz karışık bende gibi 😂 ayrıca profil resminizdeki eğer sizseniz yanlış bir anlaşılma olmasın ama normal beğenmediğiniz bir yerinizin olmaması 🤭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gözlerim sadece
Genel olarak beğeniyorum aslında ama en beğendiğim gözlerimin yapısı diyebilirim.
Aynen ben yüzümün her yerini beğenirim normalde. Ama en çok beğendiğim yer genelde burnum ve gözlerim.
Burnumu seviyorum estetiğe gerek yok sjsjs
Aynen öyle benimde öyle bebek gibi bir burnum var. O yüzden çok şükür estetiğe falan hiç gerek yok. Gözlerimide çok beğeniyorum.
"Bir adamın burnu patlıcan dolmasına benziyorsa ondan korkacaksın" ben genede dudak diyeyim
Yani öyle derler ama bence öyle değil ya. Bence her insan güzeldir. Sonuçta bu yüzü biz seçmiyoruz Allah seçiyor elimizde değil yani
Şüphesiz Allah yaratmakta ama bazı insanlar, diğer insanlara nazaran daha güzel.
Kendi burnum öyle bundan dolayı dedim :)
Kendimden iğreniyorum 100 kıza da baksam 1 i bakar bu kadar eminim
Yazsam*
Burnumu beğenmiyorum.
Ben çok şükür yüzümde her yerimi beğeniyorum. Yüzümde beğenmediğim bir yer yok genelde gozlerimi ve burnumu beğeniyorum.
Kaşlarımın güzel olduğunu söylerler
Ne güzel bende eskiden kaşlarımı çok beğenirdim sonra dökülmeye başladı. O yüzden artık sadece gözlerimi ve burnumu beğeniyorum.
Günaydın. Teşekkürler beğenmene Benim hala çok gür ve siyah. Üsten almaya yetişemiyorum.
Kaşlarım ve gözlerimden çok memnunum.
Aynen bende gözlerimi çok beğeniyorum. Birde yüzümde gözlerimi çok beğenen biriyim birde burnumu çok seviyorum.
Benim burnum kemerli ve biraz büyük maalesef 🙁
Gözlerim ve kaşlarım yalan yok
Evet gözlerin gerçekten çok güzel. Yüzünde güzel görüyorum arada seni güzel kızsın. 🥰
Teşekkür ederim 🐰💕
Gözlerim ve dudaklarım 😊
Bende öyle bende gözlerimi çok beğeniyorum. Yüzümde beğenmediğim bir yer yok aslında benim ya burnumu çok beğeniyorum birde.
Yeşil gözlüyüm o yüzden genelde gözlerim için iltifat alıyorum duduşlarda biraz dolgun gibi burun konusu biraz karışık bende gibi 😂 ayrıca profil resminizdeki eğer sizseniz yanlış bir anlaşılma olmasın ama normal beğenmediğiniz bir yerinizin olmaması 🤭
dudaklarım gözlerim
Bende aynı şekilde gözlerimi çok beğeniyorum. Onun dışında burnumu çok seviyorum aynı estetik gibi bir burnum var.
karar veremedim🤔
Çene kaslarım
Komple diyecegim digerlerine ayip olur
Kaşlarım ve dudaklarım
Gözlerim , dişlerim ve dudaklarım
Beğenmediğim bir yerim yok benim 😄
Burnum duzgun bence ve güzel
Gözlerim, çünkü yasanmisliklar var
ağız bölgesi. bıyıklarım felan 🙂
Gözlerimi ve dudaklarımı beğeniyorum
kirpiklerimi beğeniyorum
Dudaklarım kaşım gözüm yanaklarım sjsjs
gözlerimi beğeniyorum
Ne renk
düz kahverengi ama şeklini kirpiklerimi beğeniyorum
Merak ettim şimdi
Gözümü seviyorum.
Aynen bende gözlerimi beğeniyorum birde burnumu beğeniyorum. Onun dışında beğenmediğim bir yer yok.
Allah bir göz vermiş başka da bir şey vermemiş
Gözlerime iltifat alıyorum
Hiçbir yerim
Ela gözlerim
Elmacık kemiği
Burnum
Gözlerim sadece
Gözlerimi seviyorum.
Gözlerim
Gözlerim
dudaklarim
Gözlerim
gözlerim
Gözlerim ve burnum
Gözler kalbin aynasıdır
Dişlerim.😄
her yerim😂
Gözlerim.
Dudaklar
Burnum haric
Gözlerim
Gözlerim..
Gözlerim ve kaşkarım
Dudaklar gözler
Kaşlarım
kirpiklerim
Gözlerimi beğenirim
Yüzümde ve vücudumda her yerimi beğeniyorum.
Hiçbir yerim
Sekli güzel
Hiç Bir yerim
Kaslarım
Burnumu seviyorum
Dudaklarım
Yüzümü begenmiyorum