Dudak üstü kararmaları nasıl geçer? Yaklaşık 3 ay Sinoz anti-dark spot serumu kullandım ama yine geçmedi aksine daha çok karardı gibi geliyor onerebileceginiz bir şey var mı? Bu beni çok rahatsız ediyor
Dudak kenarı kararması için çeşitli doğal ve bitkisel çözümler bulunmaktadır. İşte bazı öneriler:
Elma Sirkesi: Elma sirkesi cilt tonunu eşitleme açısından son derece popüler bir üründür. 1 çorba kaşığı elma sirkesi ile 1 çorba kaşığı sodayı karıştırıp bir pamuk yardımıyla temiz cildinize uygulayın. Yarım saat kadar beklettikten sonra soğuk su ile durulayın. Limon ve Türk Kahvesi: İçtiğiniz Türk kahvesinin telvesini yarım limon suyu ile karıştırın. Bu karışımı haftada bir kez kararmanın olduğu bölgeye uygulayın. Yirmi dakika kadar bekledikten sonra soğuk su ile durulayın. Karbonat: Yarım çay kaşığı karbonat ve suyu macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Bu karışımı kararma olan bölgeye sürün. 5 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayın. Sinoz anti-dark spot serum hakkında çeşitli kullanıcı yorumları ve şikayetler bulunmaktadır. Bazı kullanıcılar, ürünün etkili olduğunu belirtirken, bazıları ise ürünün beklenen sonuçları vermediğini belirtmiştir. Bu nedenle, ürünün etkileri kişiden kişiye değişebilir.
Ancak, bu bilgiler genel bir rehberlik sağlar ve tıbbi tavsiye yerine geçmez. Herhangi bir sağlık sorunu yaşadığınızda mutlaka bir sağlık profesyoneli ile görüşünüz. 🩺
Dudak kenarı kararması için istersen pirinç maskesi kullanabilirsin. Pirinç maskesi cildin rengini açar ve kararmaların önüne geçmiş olur tavsiye ederim. Öncelikle bir kaba bir su bardağı su koy ve üzerine bir su bardağı kadar pirinç ekle. Ve bunları güzel bir tencerede kaynat. Ardından yüzüne bu maskeden sür ve sonra yıka.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dikkatini yüzüne verip durduğun için sana öyle geliyor olabilir , çok yakından çekmene rağmen öyle bariz rahatsız edici bir kararma göremedim ben. Güneş kremini sürmeyi unutma