Gözlerim keşke şu renk olsaydı dediğiniz bir renk var mı?

Gözlerim keşke şu renk olsaydı dediğiniz bir renk var mı?
Bal renginde olabilirdi ama neyse ki özümde bal olmak var hüğ, züğürt tesellisi. 😂
Seviyorum gözlerimi yahuu.
Benim gözlerim bal rengi. Eğer yine bir göz rengine sahip olmak isteseydim yine bal rengine sahip olmak isterdim çok seviyorum gözlerimi.
Ne güzel. Maşallah. 🌸
Cevap
22Cevap
Mavi gözlerim var ve gözlerimi çok seviyorum zaten
Ne kadar şanslısınız. Herkes renkli göze sahip olmak ister benimde bal sarısı ama bence yeşil olmasını çok isterdim.
Göz rengimi seviyorum aslında.. ama ela olsa fena olmazdi
Aynen bende çok seviyorum gözlerimi. Ama yinede bir göz rengine sahip olmak isteseydim sanırım tercihimi yeşil gözden yana kullanırdım.
Eski nişanlımında göz rengi ela ismi elif göz çok yükseklerdeyi hiç isteği bitmezdi ve ilişkimizde oldu ama sonra başka erkekle telefonda kunuşurken yakalanıyor arkadaşı nişanlısın diyor boş ver diyor anlamaz bende dudum ayrıldım çok üzüldüm hep kadınlardan kaçtım kendimi toparladım artık ela gözlü kurkutucu
Kötü tahlisizlik olmuş geçmiş olsun
Mavi olabilir. Korkutucu gözükürdüm ksksksskxkxkxkxkxkxxk
Ben mavi gözü pek sevmiyorum ya. Ben genelde yeşil ve ela tonda göz renklerini seviyorum. Eğer ela gözlü olmasaydım yeşil gözlü olmak isterdim.
Mavi iyi giderdi 😃 gerçi kendi göz rengimi de seviyorum
Bende kendi göz rengimi çok seviyorum ama yeşil gözü çok seviyorum ya bana şahsen çok çekici geliyor renkli göze sahip olmak.
Mavi ben esmer herhalde bana gitmez göz rengim kestane rengi
Yani neden gitmesin ki. O kadar esmer tene sahip olan ve renkli gözlü olan insan var ki. Bence esmer tende insanlara renkli göz daha çok yakışıyor.
Teşekür ederim çok isterdim mavi göz içimde kaldı babamın göz rengi mavi annemin kahverengi babam sarısın annem esmer babam boy bir doksan annemin bir elli ben anneme çekmişim buyum bir yetmiş ama esmerim gözlerim mavi deyil neden ya
Gözlerimin rengini seviyorum. Istediğim olacaksa eğer, güzel görmeye devam etmek isterim
Aynen öyle renginden önce bence gördüğümüze şükretmemiz lazım. Ama yinede renkli gözlere sahip olmak isterdim özellikle yeşil göze.
Hayır yok. Kahverengi gözleri severim , benimki de kahverengi zaten.
Yani evet orası öyle tabi ama bence renkli gözde insana ayrı bir hava katıyor gibi. Benimde bal sarısı ela ama yeşil olsun isterdim şahsen.
Her tene sevdiğimiz Gözler Yakışmaz Yüz ile uyumlu olması gerekiyor Gözler Seçim önemli Güzellik bu Zamanın Vazgeçilmezi zaten
gözlerim mavi memnunum çok şükür ki sağlıklılar en önemli şey de bu bence :)
Göz rengimi seviyorum
Mavi soyle okyanus mavisi bakan gozlerimden alamadin kendini hipnoz edim😂
Benim göz rengi yorumu alabilir miyim sizden 😊🙄
Hayır göz renginden memnunum
Aynen bene memnunum. Hatta gözlerim mavi renkten ve yeşil renkten bile daha çekici. Bal sarışın gözlere sahibim. Ama yeşil olsun isterdim.
Ela ya da daha kehribar olabilirdi… 🤭
Benim ela bal sarısı gibi. Ama eğer bir göze sahip olmak isteseydim o bence yeşil göz olabilirdi diye düşünüyorum ben.
Fotoğraftaki sen misin
Hayır.
Göz rengimden memnunum.
Kahverengi gözlerim ve çok memnunum.
Yok renkleri önemsemiyorum
Kırmızı veya mor. Çok havalı olurdu...
Keşke demem ama bal rengi olabilir farklı olacaksa
memnunum ela gözlerimden : )
Hayır gözlerimden memnunum 💙
Keşke ikisi de aynı renk olsaydı...
göz rengimi seviyorum
Onun gözü gözlerimden hiç ayrılmasın yeterdi