Herseyi göze alırmı bu uğurda!
Aşk
Para
Kariyer
Sağlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Herseyi göze alırmı bu uğurda!
Namus yok seçeneklerde ama şimdilerde kadınların çoğu estetik paralarını çıkarmak için ücretli asker olarak takılıyor. Kaportayı tazelemek için kendi namuslarini satıyorlar. 😅
Biraz ağır olmadımı
Hayat gerçekleri :D
Ben şahsen güzel biri olmak için hiçbir şeyden vazgeçmem. Zaten kendimi her halimle beğenen biriyim yani güzel olmak için illa birşeylerden vazgeçmek zorunda değiliz bence. Sağlık bu hayatta bence en önemli şey. İnsan sırf güzel biri olmak için sağlığından vazgeçer mi ya. Sağlık bence güzellikten de önde gelmeli diye düşünüyorum.
Kadın var kadın var. Ben hepsini aynı kefeye koymuyorum ama maalesef genele bakarsak güzel olmak uğruna her şeyini feda edebilecek kadınlar da var, kafasının içini, ruhunu ve çevresini güzelleştirmek için çabalayanlar da.
Ben şahsen hiç bir şeyden vazgeçmem güzel olmama gerek yok ben doğal halimle bile guzelim
En iyi görüş için teşekkür ederim
Cevap
16Cevap
bence kadına göre değişir ama her şeyden vaz geçebilirler
Önce sağlığından sonra aşkından vazgeçer cildinin bozulacağını bildiği halde makyaj yapar ayağının ağrıyacağını bildiği halde stiletto giyer aşk kadına göre gelip geçicidir kadınlar genelde mantık çerçevesinde ilişki kurar
Sağlıktan vazgeçebilir mesela, sebebi ise şu an ki günümüzde kadınlar botoks yaptırma derdinde dudak burun vs. Sağlık problemin yoksa neden yaptırıyorsun kendi yüz hatlarını kötüleştiriyorsun ki 🤷♂️
Saglik. Guzellik icin ac kalma, estetikler yaptirma vs vs. Makyaj, sac boyasi, uzun tirnaklar, topuklu hicbiri vucuda faydali değil aksine cok zararli ama kimin umrunda? Bahsi bile açılmıyor.
Çoğu şeyi goze alir cunku dunyaya gelme amaci bu, iyi bir koca bulmak icin her yolu dener.
Sağlığından vazgeçiyorlar. Parayı zaten geçtim, o her zaman harcanıyor.
Günümüz de düşünce sağlığından vazgeçenler mevcut
#Mirliva
Sağlığa zararlı olan herşeyden vazgeçer ve güzel sağlıklı olur.
Karoyerden geçerdim zengin koca bulur keyfime bakardım 😂
Sağlığı olursa kariyeri olur kariyeri olursa ayakları üzerine durur parası olur aşk dan vazgeçer bunları yapmak için de.
Sağlıklarından vazgeciyorlar estetik uğruna
bbir şeyden vazgeçmeme neden yok ben zaten güzelim
Sağlığın yoksa hepsi boş
Sağlık sağlık
Sağlık olabilir
Rahatlığından, parasından yani for me its
Güzel soru tebrikler
sağlıktan vazgeçtikleri kesin
Hiçbirinden
hiç birinden vazgeçmek zorunda değil
Aşk tabii ki
Para bence