Güzellik & Bakım Halloween makyajı yaptım. Sizce yeteneğim var mı? Zeynooommm Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Az önce Halloween makyajı yapayım dedim böyle bir şey çıktı. İyi mi sizce? Yetenekli miyim? Halloween makyajı yaptım. Sizce yeteneğim var mı? Cevapla Makyaj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. yeteneğin var bence 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Var ya tam benlik şeyler he djdjd güzel olmuş.Bana da yapsana bir şeyler ahah. 0 1 Yorumla Zeynooommm +1 yıl Olur seni de dracula yapayım Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yani ne olacak ki elalemin bayramını kutlayınca elinize ne geçecek yani tamam yeteneklisinde bence bu yeteneğini daha başka şeyleri kullanabilirsin bence tiyatro da kullanabilirsin diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Ortak bir resim bul, sen makyajla benzet ben shopluyim, geçersen kral sensin 😂😂😂 0 0 Yorumla
miaorkitty Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Harika yapmışsın tebrik ederim:) 0 1 Yorumla Zeynooommm +1 yıl Teşekkür ederim ♥️ Yorumla
Brsdncrr Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Biri polise haber versin 0 1 Yorumla Zeynooommm +1 yıl Sjsjsjsj Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Cogu kizdan aha yeteniklisin 0 1 Yorumla Zeynooommm +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Var Baya güzel olmuş maşallah 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 960 cevap paylaştı. Bazı yerler güzel olmuş 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kokrtum sende ürküttün 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gözlüğün camının birini çatlama efekti ver 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. böyle çıkma dışarı :D 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olmamiş 0 1 Yorumla Zeynooommm +1 yıl Nasıl olabilirmiş mesela Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. yeteneğin var 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Basarili 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Garip 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yeteneğin var bence
Var ya tam benlik şeyler he djdjd güzel olmuş.
Bana da yapsana bir şeyler ahah.
Olur seni de dracula yapayım
Yani ne olacak ki elalemin bayramını kutlayınca elinize ne geçecek yani tamam yeteneklisinde bence bu yeteneğini daha başka şeyleri kullanabilirsin bence tiyatro da kullanabilirsin diye düşünüyorum
Ortak bir resim bul, sen makyajla benzet ben shopluyim, geçersen kral sensin 😂😂😂
Güzel güzel bence biraz daha morarıklık ekle çenene boynuna
Harika yapmışsın tebrik ederim:)
Teşekkür ederim ♥️
Biri polise haber versin
Sjsjsjsj
Cogu kizdan aha yeteniklisin
Teşekkür ederim
Var
Baya güzel olmuş maşallah
Bazı yerler güzel olmuş
Kokrtum sende ürküttün
Gözlüğün camının birini çatlama efekti ver