Özellikle size soruyorum kızlar, bir de sizden duyayım. Bakımsız erkekler ne yaparlar? kendimle karşılaştıracağım acaba bende mi bakımsızım diye cevapları merak ettim şimdi. Bakımsız erkek nasıl olur?

Özellikle size soruyorum kızlar, bir de sizden duyayım. Bakımsız erkekler ne yaparlar? kendimle karşılaştıracağım acaba bende mi bakımsızım diye cevapları merak ettim şimdi. Bakımsız erkek nasıl olur?

Selam. :) Bu soruyu görmüşken erkeklerin bakım konusundaki tutumlarından ve bakımın eksik olduğunu gösteren belirtilerden biraz bahsedeyim. Malum biz kadınlar bakıma çok önem veririz. :')
Bakımsız erkek deyince aklınıza hemen günlük kişisel bakımını ihmal eden birini getirmemek lazım. Bakımsızlık bazen sadece dış görünüşle sınırlı kalmayabilir ruhsal ve duygusal yönden de belirgin olabilir. Saçlar uzayıp dağınık kalmış sakallar kesilmemiş olabilir. Ayrıca kıyafetler daha çok rastgele seçilmiş ütüsüz ve kirli olabilir. Kişisel hijyenine dikkat etmeyen erkekler genellikle böyle bir profil çizer. Ama sadece görünüş değil aynı zamanda sosyal hayatlarında da kendini gösterir bu durum; düzensiz uyku, sağlıksız beslenme gibi.
Dişleri sapsarı ve çok paspal giyinen erkekler de aşırı bakımsız görünür. Bazı erkekler yüzünü bile yıkamıyor.

Bir erkeğin bakımsız olduğunu nasıl anlayabilirsiniz? Öncelikle kişisel bakımın eksik olduğu hemen fark edilir. Saçlar yağlı ve dağınıktır sakallar bakımsız ve düzensizdir. Kıyafetlerde leke yırtık gibi durumlar göze çarpar. Ayakkabılar çoğunlukla kirli veya eskimiş olur. Dişler yeterince fırçalanmamış olabilir bu da ağız kokusuna sebep olur. Dişleri de çok sarı görünür. Sosyal ve ruhsal belirtilere gelecek olursak iyi beslenmeme ve düzensiz uyku gibi durumlar dikkat çeker. Ayrıca kişinin kendine olan özgüveni de düşük olabilir. Bakımsızlık genellikle sosyal ilişkilerde de kopukluklar yaratır.

Bakımsız bir erkekle sevgili olmak elbette zorlukları beraberinde getirir. Öncelikle kişisel hijyen ve bakım konularında sürekli hatırlatma yapmanız gerekebilir. Bu durum zamanla can sıkıcı hale gelebilir. Ayrıca sosyal etkinliklere katılım az olabilir çünkü bakımsızlık genellikle sosyal çekinmelere neden olur. Bir yere beraber gitmek istemezsiniz. Kimseyle tanıştırmak istemezsiniz. Duygusal anlamda bakımsızlık ilişkide bir tarafın sürekli destekleyici rol üstlenmesi ve bu durumun ağırlığının paylaşılması gerektiği anlamına gelir.
İyi günler! 😊🌟
Bakımsız erkeğin belirtileri genelde kendine bakmaz kendini salar. Kilolu olur kasları olmaz. Spor yapmaz sağlıksız beslenir veya kötü kokar yani ter kokar parfüm falan kullanmaz. Ya da atletle gezer özensiz giyer modaya asla uymaz koskoca göbeği olur dişleri sapsarı olur. Bu şekilde ise benim için bakımsız erkek sınıfına çoktan girmiştir.
Ben dişlerimi ne kadar fırçalarsam fırçalayım sarılık geçmiyor ve spor yapıyorum parfüm kullanıyorum
Dişlerin için istersen karbonat kullanabilirsin. Bir kabın içine karbonat koy ve içerisine biraz limon ekle ardından bu karışım karışım dişlerini fırçala. Oldukça etkili bu yöntem.
Kokan, dişlerini fırçalamayan, ağzı kötü kokan, ter kokan, deodorant kullanmayan, tıraş olmayan, tırnakların içi pislik dolu olan, duş alma sıklığı az olan, iç çamaşırlarını sık sık değiştirmeyen, saçı sakalı dağınık olan..
Diş fırçalamayan, ter kokan, deodorant ve parfüm kullanmayan, koltuk altlarını ben nasıl olsa erkeğim diyip de almayan 😐
Haklısın
Cevap
7Cevap
Burdaki bayanlar siz genelleme yapıyorsunuz insanların ruh halini bilmiyorsunuz bakımlı bakımsız bir örnek vereyim askerde cuma günüleri genel bakım olur kıyafet kontürülü genel temizlik kuntürülü koltuk altı etek altı tırnak kuntürülü yatak ve dolap teftişi yapılır özel hayatta insanlarda dışarda genel temizliğine dikkat edecek ben markete gitsem duş alırım hergün deyişik giyinirim toplu taşıma kulanıyorum otobüs İZBAN her zaman el çantamda kalem parfümüm var sürekli kulanırım bir günde üç kere banyo yatığımı bilirim temizlik imandan gelir
El ayak bakımları ihmali cilt yapısına önem vermemesi ter kokusu saç sakal ense kılların bütünleşmesi kaşların anormalken düzeltilmemesi özel bölge bakımsızlığı kıyafetlerin kirli uyumsuz olması ayaklabı boyasız tozlu olması ağız sağlığına dikkat etmemesi vs vs
Ağzı kokuyorsa elleri ayakları öirkinse saç başı dağınık düzenli tıraş olmuyorsa güzel temiz bakımlı giyinmiyor dünkü pismkıyafeti giyiyorsa. Evi arabası pisse. Tuvaletten çıkarken elini yıkamıyorsa. Yemeği ayı gibi yiyorsa. Külodu pisse. Tırnakları pisse. Kafasında kepek varsa. Koltuk altı ve gövdesi sırtı kıllıysa. Böyle 4 erkekle tanıştım iğrençyi soğudum ayrıldım. Diğerleri temizdi ama.
Olur olmadık anda geğirenler bakımsız oluyor genelde ne alaka diye sormayın djsja
Iyy benimde midem bulanıyor onlara ksslspsps
Misal diş fırçalamayan bana göre bakımsızdır
Ben dişimi fırçalayorum da bu sarılık geçmiyor ne yapmam gerek
Bazılarının diş minesi sarıdır yani ne yapsan da geçmez, dişler temiz olsun yeter
Soru sahibi görüş haklı ki
Bazı dişlerde satılık doğal oluyor
Önemli olan temiz olup katman olmaması 🙂
Bence bakımsız erkek saçı sakalı dağınık olan, ağzı temiz olmayan birisi. Bir de afedersin ama kokuyorsa bakımsızlıktandır. Normalde abdest alan bakımsız olmaz 👌 herkes için geçerli bu.
Kokma sebepleri banyo yapmamak mesela dimi
Evet. Eğer çok zorlu bir işte çalışıyorsan terlediğin için her gün ya sabah ya akşam yıkanmak gerek bence. Havalar soğumaya başladı onun için akşamları daha iyi olabilir ama tercih meselesi.
Ben genel olarak 2 günde bir banyo yapan birisiyim o zaman kötü kokacağımı düşünmüyorum
Terlemiyorsan tamamdır.
Türkiye erkekler mutlu değiller 12 saat çalışırlar madi inkanları yok yani sizin kiritetinize girmezler size yabancı erkek lazım yani sünnetsiz erkek 🧌
Bu da nerden çıktı ya? İnsan kendisi için yapmalı bunu. Türk erkekleri nasıl ki senin gözünde?
Terliyorum bu arada
Kokuyorsan bakımsızsın. @İsyankarkader Türk erkekleri çok mu kokuyor? Hiç rast gelmedi bana.
Çok çabuk terlememin sebebi benim babam esmer birisi esmer insanlar çok çabuk terler ler ben annem gibi beyaz olsam da babamdan bana genetik olarak geçme ama 2 günde bir banyo yapıyorum hergün deodorant ve parfüm kullanıyorum
Keşke benim kadar temiz olsan kadınlarda ter kokar birde sigara içen iremç kokuyor ya siz genelleme yapma çalışam fabrika elemanı bakımı zor olabilir hemen kokuyorsun sanki sen gökten zembille indin bellek baksen böyle konuştum çok iticisin sen temizlikle kafayı yemişsin
Parfüm kullanmaz, saçı başı şekilsiz dağınıktır, bi kazağı 1 ay boyunca ger gün giyer, tırnaklarını yer, elini yıkama alışkanlığı, duş alma gibi huyları yoktur. Yani bu tarz birisiyse bakımsız bakımlı olmak için: deodorant vs kullan, sakal boyutun önemli, kıyafetlerini yıka
Çok şükür bunların hiçbiri bende yok çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için 🙏
Dis kıyafetine dikkat edip iç dünyasına bakım yapmayan erkekten daha bakimsizini bilmiyorum.
Ne alaka zıçtın iyice
Sen ysşlanmışsın ondan
Aferin karı
Hakettiğin gibi konuşuyor erkekler
Yaşım 37 senden büyük olduğum kesin
En kötü şeyleri hakediyorsun kendini boşuna hanımefendi gösterme
Önemli değilse muhattap olmayın asıl benim için önemsiz birisiniz kendini beğenmiş kadın
Kendini burada sakin asıl bir kadın göstermeye çalışma boşuna
mesela koltuk altını ve özel bölgelerinin kesimini yapmazlar.
bu çok önemli
Ona lazere gittim%80 ı yok oldu
@Metehn27 soru erkekler için sorulmuş
@Metehn27 alınmadım... benim yorumunun altına yazdın, bende nezaketen cevap verdim
En belirgin belirtisi
Bana göre ter kokusu ve kötü ağız kokusu
Kızlara sormak saçma.
Bizi en iyi biz biliriz.
Bir erkek için bakımsızdır diyebilmemiz için yüzünü yıkamıyor olması dişlerini fırçalamıyor olması ter kokması ve 2 günden uzun bir süre banyo yapmaması özellikle de tuvalette sadece peçete kullanması yeterlidir. Bu erkek bakımsızdır. Çoğu kadınlar için de geçerli.
Dişlerin sarı olması bakımsız olduğunu anlamına gelmez zaten düzenli fırçalaman bir diş belli olur. Herkes aynı şeyleri yazmışta el tırnak bakımı da önemli bence.
Koltuk altini ve pipisinin önünü almayan erkek bakimsizdir bence
Türk erkeklerini rahat bırakıni yok temiz kokun ya takım elbise giyin siz erkekleri kandırıyorsunuz siz köle istiyorsunuz
@İsyankarkader ne alakası var
Erkekler baskı altında tamam kadınlar baş tacısınız bir erkek iyi eyitilmişse temiz bakımlı olur çalışmaktam çoğu erkek kişisel bakım yapamıyor erkekler kadın gibi bakımlı olamıyor kadınlar prenses günümüzde çuğu erkek bakımsız
@İsyankarkader katılmıyorum
Ne yani erkekler kadınlar kadar bakımlı olamıyor tamam ben şahsen dişarı çoktığımda saç sakala dikat ediyorum kulaltı babınu ve jeli devdurantı günlük iç çamaşır kıyafete göre ayakabı evde ayrı parfüm el çantamda kalem parfüm taşırım hiç ter kurmak hergün duşumu alılrım evde daha rahat giyinir ı'm tabiki illaki temizlik hijyen her ortama farklı giyinirim bir erkek insanlar için deyil kendi tarzını yaratıp yaşıyacak her kesin tarzı farklı
Saç sakal birbirnw girdiyse, dusuna kokusuna dikkat etmiyorsa sigara içip dış fircalamiyorsa bakimsizdir.
sakal üstü yanak kısmı var ya orası temiz deilse, saçı kepekli yağlıysa dişleri temiz değilse ter kokuyosa gibi gibi gibi
Benim yanıma gelirken kişisel bakımına özen göstermiyorsa giyimine önem vermiyorsa benim gözümde o erkek bakımsızdr
Saç sakal tırnak dişler pis koku utusuz elbise... Bunların düzensiz bakımsız ve pis olması
Bunun belirtisi mı olur dışarıdan mağra adamina benziyorsa bakımsızdır o kadar
Belli oluyor zaten aynaya bak mesela benim favoriler uzayınca otomatik şekilde bakımsız oluyorum saç kesimi en önemlisi tek kaş olmayacaksın sakallar mağara adamı gibi olmayacak pis kokmayacaksın diş fırçala
Tırnaklarını kesmeyen mesela parfüm sıkmayan, dişini fırçalamayan
Bakımlı bir kadın mısın peki sende
Bütün bakımlarız tam ama giyim çok pahalı iki parça aldım bin tele en basit giyim bile dediyüz tele kendimizi kadınlara beyendirecez diye servet harcıyamaz kadınlar alışveriş yaparak mutlu olurlar
Bir erkekten beklenen bakim sudur bence dislerini fircalamasi ne bilim kokmamasi sac sakal trasi vs oyle cesit cesit maskeler yapan kasini kilini alan vs itici gelir bence zaten
Ense traşı olmayan erkek benim için bakımsızdır.
Sakal çarpık curpuksa
dis fircalamayan, kokan, kirli elbiselerini giyen, banyoyu pis birakan... tirnak kesmeyen... :/
İçerden bilgi veremiyoruz maalesef bakımlı numarası kalmıştı bi yapmadığınız
Bakımsız pis mi gezelim etrafta neyse sen bilgi vermesem bile bir çok kişi verdi zaten bu soru altında
görseniz anlarsınız belirtiye gerek yok
Hm öyle diyorsun yani
Dişleri sarıysa
Ne kadar fırçalarsam fırçalayım sarılık geçmiyor reis
Dişlerini fırçalıyor musun düzenli?
Evet
Saç sakal bakımsızsa
Onun dengesini tutturmak çok zor ya sakalsız olunca tavuğun g0tune benziyorum sakalım uzun olunca tarikatlara benziyorum
Neden beni istemiyosun
Anan baban
Ne alakası var anlamadım
Bvizde anlayamiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?