Sizce aura ve alımlı olmasını yükselten ne var
(Cinsel olmasın)
(Cinsel olmasın)
Aura yükseltmek enteresan bir istek. Girdiğim yerde nasıl farkedilirim ve baskı hissettiririm. Bana bakan biri beni nasıl bir anda sağlam bir yere koyar. Güzel giyin, güzel konuş, işine gücüne bak derim. Si.. tir et milleti.
Anlıyorum burada anonimden sorsam da gerçekte böyle bir insan değilim hayatıma odaklanan ağır başlı ve insanlarla genelde işi olmayan birisiyim.
Doğru yoldasın
Cevap
8Cevap
Slk slk hareketler yapmayan dimdik duran düz yürüyen ozguven patlamasıyla ses tonuyla konuşmasıyla
Hmm anladım teşekkür ederim.
Rics
Karakteristik bir yüzü ve iyi bir kişiliği olması bu kadar.
Hmmm anladım teşekkür ederim yorumun için
İlgi yükseltir birde erkegin para harcayıp gezdirmesi onu
Ben karşımdakinin ilgi ve alakasına parasına göre kendi enerjimi yükseltecek bir insan değilim. Sadece merakım şu nasıl ona geçecek enerjim daha yüksek olur ve nasıl onu daha çok çekerim. Ben o beni sevdikten sonra karşılığını güzelce verebilecek biriyim para pul vs böyle beklentilerim yok.
Evet orada haklısın insan sevildiği ve mutlu olduğu yerde güzelleşir. Fikirlerin için teşekkür ederim.
Koku, bakış, beden dili, üslup, giyim tarzı, zevkleri
Hmm peki zevklerini biraz açar mısın hobi olarak mesela ya da eğitim konuşma kültür olarak nasıl kızlar daha da ön plana çıkar
Zevkler karşı tarafa göre değişiklik gösterir buna hobiler, müzik tarzı örnek verilebilir dediğin gibi. Ben genellikle punk ve rock dinliyorum özellikle şebnem ve teoman dinleyen gerçek müzik zevki olan kızlar benim için her zaman daha ön plandadır. Örneğin ben şu tarzı seviyorum demeli. Hobi olarak da sanat, kitaplar da çoğu erkek için önemli bir yere sahip olsa da fiziksel aktiviteler daha ön plandadır. Bunlar kamp yapmak, doğa yürüyüşü, spor yapmak, fotoğraf çekmek, seyehat etmek, festival veya kamp gibi aktiviteler. Spor demişken fanatik kızlar günümüzde çok türedi ben futbolu sevmesem de seven arkadaşlarımla hemfikir olduğumuz konu gereksiz bir fanatiklik çabası olan kızlar var ve bize çekici gelmiyor. Onun yerine wellness, fitness, pilates, voleybol gibi sporlardan birine gerçekten fiziksel olarak dahil olan kızlar hem daha sosyal hem daha çekici görünebiliyor. Erkekler bu saydığım hobilerden birini yapıyor ve genelde bunu yaparken arkadaş olacak birini de arıyor. Doğa sporları özellikle grup halinde yapılan aktiviteler olduğu için şahsen ben sosyalleşirken kamp etkinliklerine katılan, doğa yürüyüşüne gelen arkadaşlarla konuşuyorum. Yeniliklere de açık olmak lazım ayrıca.
Çok detaylı yazmışsın fikirlerin için çok teşekkür ederimm hepsini dikkate alacağımdan şüphen olmasın.
Giyim, davranış ve konuşma şekli
Evett haklısın peki konuşma olarak sert bir kız mı yoksa samimi bir kız mı
Hmmm anladım teşekkür ederim
Aura derken?
Aura meselesi bu şekerim
Dkdkdkkdkdk tam açılımı ne işte, hep duyuyorum ama hâlâ ne olduğunu anlayamadım
Sözlük anlamı insan vücudunu ya da herhangi bir hayvanı, nesneyi çevrelediği söylenmekte olan renkli bir yayılımı ifade etmektedir. Bizim aramızda kullanımı enerji demek mesela çekici güzel bir enerjisi vardır ya da itici yanında hoşnut ve huzursuz olacağın bir enerjisi vardır.
O zaman saçlarının uzun, güzel olması ve güzel kokması kadınları daha çekici yapıyor. Birde özgüvenli oluşu
Dekolte
Hmmm anladım
ses tonu
Hmm anladım+ diksiyon ile daha da güzel olur
sizin öyle mi 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?