Ahlâklı ve sâdık. Yoksa dış görünüşü benim için hiç bir zaman önemli değil. İçi güzel değilse dışı dünyalar güzeli olsa hiç hükmü yok. Her hâliyle ve her şeyiyle severim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızlar genelde esmer diyor, benim çevremdekiler ise esmer sevmiyor, özellikle erkekler esmeriz diye sevgili işi zor senin için diyor ben anlamadım
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya o iş öyle değil bazı esmerler Afgan gibi oluyor o yüzden erkekler esmer olduğu için sevmediklerini düşünüyor
Şimdi tam olarak anlamadım kusura bakma Afgan gibi oluyor derken yani afgan gibi olduğu için begenilmiyor mu kızlar tarafından yoksa erkekler tarafından mi begenilmiyor bir de ikinci soru olarak Afgan gibi dursa ne olur ki
Hem erkek hem kızlar tarafından beğenilmiyor ırkçı değilim yanlış anlaşılmasında bakımsız esmer erkekler genelde afganlara benziyor mantıken kimsede yanına yakıştırmadığı birini istemez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ben fiziksel görünümüne bakmıyorum.. benim için karakteri önemli
Ahlâklı ve sâdık. Yoksa dış görünüşü benim için hiç bir zaman önemli değil. İçi güzel değilse dışı dünyalar güzeli olsa hiç hükmü yok. Her hâliyle ve her şeyiyle severim.
Kızlar genelde esmer diyor, benim çevremdekiler ise esmer sevmiyor, özellikle erkekler esmeriz diye sevgili işi zor senin için diyor ben anlamadım
Ya o iş öyle değil bazı esmerler Afgan gibi oluyor o yüzden erkekler esmer olduğu için sevmediklerini düşünüyor
Şimdi tam olarak anlamadım kusura bakma Afgan gibi oluyor derken yani afgan gibi olduğu için begenilmiyor mu kızlar tarafından yoksa erkekler tarafından mi begenilmiyor bir de ikinci soru olarak Afgan gibi dursa ne olur ki
Hem erkek hem kızlar tarafından beğenilmiyor ırkçı değilim yanlış anlaşılmasında bakımsız esmer erkekler genelde afganlara benziyor mantıken kimsede yanına yakıştırmadığı birini istemez
Bakımlı eli yüzü düzgün ama esmer afganımsı esmer öyle ne olcak
Bakımlıysa zaten öyle durmaz
Kusura bakma anlamadım, bakımlı olsa bile afganımsı duruyor, afganımsı olanlar nasıl oluyor
Ya bakımlıysa zaten iyi gözükür demek istiyorum göze hitap eder yani
Kızıl go brrr. Ama coğrafya gereği bu ihtimal düşük. O yüzden seçme şansımız yok. Karakteri güzel olanı seçiyoruz direkt.
Hayalimdekini çizip dünyaya göndermişler tarife gerek yok.😀
Bol mayonezli ve acılı olsun. Döner mi sipariş ediyoruz be.
Beyaz tenli esmer yani biraz düzgün olsun temiz bakımlı olsun yeterli içide önemli insanın tabi kalbide güzel olsun. 🦋🦋
Saç boyaya değişir 😅
ince belli sarışın
Esmer olabilir
Kaburgalı olsun
Kumral kadınları beğeniyorum geneled
Ben esmerimi kaybettim. 😢
Bilmem, fark etmez
beyaz nerde
kızıl <3
esmer ya da kumral
Karaktere noldu?
Kumral