Güncellemeler
+1 yıl
fakeler değil gerçek kadınlar cevaplasın arkadaslar
lütfen kendi fikir ve görüşlerinizi ifade ediniz.
Not: Abaza pembe hesap arkasına girmiş harun abiler uzak dursun lütfen.
adrewTHOMAS1 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Büyüdükçe yük artıyor
sana göre deazavantaj yani? peki başka nedenleri ne?
Yazın bunaltıyor
büyük gögüsleri olan birisi misin? ondan dolayı mı böyle düşünüyorsun cünkü büyük gögus askılı veya elbıselerde ıyı dekolte ıle guzel görunum de saglar
Ne kadar büyük olursa taşıması o kadar zorlaşıyor
yani sana göre sadece dezavantaj?
Avantajdır
sence nedenleri nelerdir?
soru sordum
Daha kadınsı bir görünüm sağlar. Avantajı bu. Dezavantajı da göğüs büyüdükçe sarkma ihtimali daha fazladir
buyuk olupta sarkık olmayanları da gördum?
o ne olacak?
dezavantaj
nedenleri ne?
işlevi yok
işlevi yok derken? büyük gögüsler iyi dekolte lı kıayfetlere yakısır duz göguse dekolte yakısır mı?
büyük gögüsleri olan birisi olarak mı böyle dusunuyorsun olmayan için mi?
küçük göğüslerde de sütyen giymeden gezmek kolay büyük göğüste sütyen giymeyince sallanıp duruyor
evet bu konuda haklısın ama büyük te olsa küçük te olsa uzun süreli sütyen giymezsen veya uzun zaman giyip az dinledirmek için cıkarmazsan yıne seklı bozulur ve sarkar
aynen
bunu büyük gögüslü olarak mı söylüyorsun yoksa kucuk mu cunku baya red edıyorsun
büyük
büyük? derkjen ne kadar 85 c?
90c
bıraz daha abart knk bıraz daha abart dıyecegım de son raddedesın :) her kadına nasıp olmaz öyle buyuk dolgun
kımseye yalan deme gıbı bır nıyetım yok ama memeden anlarım ıc gıyımden anlarım daha önce calıstım abartma knk
eee çok yok diye hiç mi yok sanıyorsun
aynen öyle bunu neden dıyorum cok fazla sallayanla karsılastım nude atan oldu atmayan oldu vs ılla bırısıne at dıyenlerden degılım herkesın ozelı kendısıne ama yalan da olmamalı
büyük konusunca sustu garibim:) dürüstlük erdemlikten gelir
ne diyosun be yeni gördüm
aahhaha kahkaha tufanısın be knk :) ahahha :) tesekkurler gunumu guzellestırdın
2 soru ıle kanıtlarım knk öyle nude at su bu onlara gerek yok knk
ay cevap yazıp durma allah aşkına xper yok olsa da yazmam zaten sana şu tavırlara bak git başımdan
ahha tamam murat abım saygılar
canım