Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bende 1.70 erkeğim 1.50 kız istemiyorum 1.55 hiç istemiyorum 1.60 1.65 de zaten istemiyorum geriye zaten bişey kalmadı kusursuz olanlar onlarida ben alim zaten bir tek bana yakışır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızlar için ortalama boy 163 erkekler için 180 falan ama siz nasıl sarışın beyaz tenli renkli gözlü istiyorum diye tutturuyorsanız tabi sen öyle misin bilemem çoğu kadında uzun erkek istiyor siz mesela boya takılmazsınız biz esmer sarışın olmasına çok bakmayız
Tamam ama boyla olmiyorki o işler
Yani bilmiyorum kızlar gayet haklı bi tutum sergiliyor ben bi sorun görmüyorum
erkeklerinde penis ortalaması 13.1 çogu göbekli vs ama kızların büyük memesi olsun vucudu çok seksi olsun falan istiyo mesela kanka oluyor böyle şeyler :D
Ben 172'yim 190 isteme hakkım var benden daha kızların hakkı yok ama
Daha kısa kızların*
O zaman bende 1.70 im 1.50 kız istemiyorum 1.60 da istemiyorum 1.65 de istemiyorum dışliyorum hepsini
Sizin nasıl beyaz ten takıntınız varsa kızlar da uzun isteyebilir sanane
Beyaz ten takıntısı mi? ilk defa senden duydum erkekler mi kızlarda beyaz tene takıntı yapmış nerden duydun sen bunu 😄😄
Herkesin güzellik algısı farklı sen beyazsin diye herkes beyaz beğenecek diye bişey yok ki görecelidir şimdi bu
Burdakiler beyaz ten diye ağlıyor her gün
Güzellik görecelidir şimdi kardeşim kimisi esmer sever kimisi kızıl sever Kimisi sarışın sever kimisi kıvırcık sever kimisi buğday ten sever herkesin zevki farklı
Tamam da çoğu erkek beyaz olsun diyor
Kim diyor işte yazılı bir kaynak mi var elinde
500 kişilik bir anket yapsan hepsinin güzellik algisi farklı çıkar şimdi kimisi der ben dolgun kalça seviyorum kimisi der göğüsleri küçük olsun zevkler ve renkler farklıdır yani
burada ne zaman beyaz mi esmer diye sorsalar beyaz diyor çoğu
Hatta birisi esmer ten erkeksi geliyor esmer kızlara abi çekesim geliyor falan diyordu
Geniş omuzlu erkekler size neden çekici geliyor? ↗ bak bu soruyu görüyor musun 200 tane kız soruyu cevaplamış yarısından çoğu geniş Omuzlu erkekleri çekici ve seksi bulmuş ama belki sana hoş gelmiyebilir sen belki öyle sevmiyorsundur buda bir örnek bak mesela
Bende o zaman sana derimki burdaki kızlarda omzu geniş erkekleri seviyor sen bana ne dicen peki al sorudaki görüşlere bak yani konu etiketi ney cinsellik
Şimdi bak şöyle düşün erkekler kızlarda dolgun kalça bekliyor kızlarda erkekte geniş omuz bekliyor şimdi mantık olarak bu böyledir yani cinsel çekim hani
Erkekler dolgun kalça bekliyorsa neden hep kuru g*tlerle sevgili oluyorsunuz o zaman
Ben onu bunu bilmem kızlara ben bakarım kızları görüyoruz sosyal medyada hep geniş omuzlu erkek arayışı peşindeler