Güzellik & Bakım Bir erkekte küçük göz nasıldır sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sanpaku gözleri olarak geçiyor. Sizce nasıl geliyor ilk bakışta? Bir erkekte küçük göz nasıldır sizce? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Amaris2468 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Açık olmak gerekirse güzel çekici değil 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl çekici değil? Yorumla 2golgeadam2 +1 yıl @Amaris2468 çekik peki? Yorumla Amaris2468 +1 yıl Göz kapağı aşağı doğru iniyor yani bi çekiklik şekil olarak vuruculuk yok Yorumla Soran +1 yıl Bana seksilik katıyor gibi geldi kızlarda da güzel oluyor Yorumla Amaris2468 +1 yıl Acaba benimki ne sayılıyor Yorumla Amaris2468 +1 yıl Fotoğraf atsam gözlerimin şeklinin ne olduğunu söyler misin? Yorumla Amaris2468 +1 yıl Numaramı vermeye niyetli değildim 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Bekliyorum Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Tehlikeli 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet göz altı damarımda var :D Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. İdarr 0 0 Yorumla
rastgelebiriiştesss Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl İyi güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl tam olarak? Yorumla rastgelebiriiştesss +1 yıl Yani göz çeşitlerini bilmiyorum ama güzwl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Açık olmak gerekirse güzel çekici değil
Nasıl çekici değil?
@Amaris2468 çekik peki?
Göz kapağı aşağı doğru iniyor yani bi çekiklik şekil olarak vuruculuk yok
Bana seksilik katıyor gibi geldi kızlarda da güzel oluyor
Acaba benimki ne sayılıyor
Fotoğraf atsam gözlerimin şeklinin ne olduğunu söyler misin?
Numaramı vermeye niyetli değildim 🙄
Bekliyorum
Tehlikeli
Evet göz altı damarımda var :D
İdarr
İyi güzel
Nasıl tam olarak?
Yani göz çeşitlerini bilmiyorum ama güzwl