Diyarbakır'daki berberler, ABD'nin desteğiyle İsrail'in Filistin'deki sivillere yönelik düzenlediği saldırılar sonrası 'Amerikan tıraşı' yapmama kararı aldı. Amerika'ya tepki olarak artık Diyarbakır'da Amerikan tıraşı yapılmayacak.

Diyarbakır'daki berberler, ABD'nin desteğiyle İsrail'in Filistin'deki sivillere yönelik düzenlediği saldırılar sonrası 'Amerikan tıraşı' yapmama kararı aldı. Amerika'ya tepki olarak artık Diyarbakır'da Amerikan tıraşı yapılmayacak.
Zaten güzel bir model degilms isabet olsn
Erkekler uzülmeyn en iyisi asker tıraşı
Yaşasn 3 numara akımı
Bunlar oy vermedikleri sürece sorun yok
maalesef oy veriyorlar
Cevap
17Cevap
Mükemmel gerçekten... yani bu kadar zeka içeren bir tepki görmemiştim hayatımda.. şu an bir çok insan kurtuldu mesela.
helal olsun bu berbere bu hareketiyle abd çökecek Allahın izniyle
Neyseki Aydın da böyle bir protesto yok yarın tras olacaktım.😀
Abi yanlardan 0 üst 1 en son 2 gir, üstleri uzun bırak sadece hafif kısalt. :D
- Amerikan Traşı -
Amerika nın çokda dikinde aptal önce tabele ismini değiştir
america düşünüyordur şimdi ne yapacaz diye
Hsysjsjsjsjsk harika tepki eminim amerika bu hareket sonrası pişman olacak helal olsun 😂
Aslında bu Amerikan tıraşi değil kökü Anadolu'nun Ari halklarından geliyor ve Nazi Almanyası da bu trasi yapardı aslında Amerikan tıraşi dediğiniz şey Alman ve Ari Halklarinin tıraşi
ne demek diyarbakirlilar amerikan trasi yapmayacak dunyanin sonu olur bu
niye deli öpmüş gibi saç kestireyim :)))))))))))))))))))))
bir de saç kesimini yapmamanın ameraya nasıl bir zararı var onu düşünüyorum bulamıyorum. Bi de şu kola alıp dökneler var, oğlum dökmenize gerek yok almayın adamlar raf kirasını ödesin:))))))))))))))))))
Amerika kan ağlıyor şimdi...
Saçmalık tek kelimeyle
Millet kafayı yemiş cidden assdjdk
Amerikan tıraşı en iyi tıraş yahu
Bu ülke beni kanser ediyor.
Simdi amerika düşünsün
simdi amerika dusunsun
Kfsjskspdşdldmd
Vay be 🤣😅
Yurdum insanı dkdkkd
Cahil işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?