Yüzümü haftada 1 gün yıkıyorum ne yapmalıyım?

Şimdi bu dedigimin kulaga cok sacma geldiginin farkindayim ama yinede soyliycem. Ben Yuzumu sadece haftada bir gun yikiyorum. Makyaj yapmiyorum cunki ama makyaj yaparsam tabiki gece cikarip cilt bakimimi yapip yuzumu yikayip uyuyorum onun disinda makyajsizsam o ay kesinlikle yuzumu haftada 1 gun yikiyorum. Tuhaf olan o ki cildim inanılmaz temiz ve guzel. Bir insanin yuzunde hic mi leke olmaz ve ya sivilce olmaz YOK. ben guzel bir kadin degilim ama cildim saçma bir şekilde kusursuz. Obsessif bir insanım gun icinde kisa sureli 4-5 kere duş alirim ama yuzume su dokundurtmam. Bunu bana babaannem soylemisti ta kucukken. aklimda kalmis. genetik degil cunki kardesimin cildi benim gibi puruzsuz degil tuhaf bir sekilde ama yuzunu hergun yikamasina ragmen. Neyse sorum şu ki 28 yasindayim bu yil gunes kremi kullanmaya basladim ama gunes kremi kullanirken hergece yuzunu yikaman lazimmiş bu dogrumu. Yuzu gec gec yikamayi internetdede arastira bilirsiniz ve bir dermotolog arkadasim aslinda bunun cok bilinmeyen ama cildi saglikli ve guzel tutan bir yontem oldugunu soylemisti
Yüzümü haftada 1 gün yıkıyorum ne yapmalıyım?