Yıkarsın da , saçını düşün bok değse suyla gider mi sence? Yani popiş kılını kesmemek icin direniyorsun aw birde herkese müslümanım ayagı cekiyon , ulan deyyus müslümanlıgn ilk kuralı temizlik , sktrgt dini ögren. Temiz bile olamıyon aw beynsizi dşeşdkleldl birde dindarlık taslıyor tipine osrdugum
Bak sana taheraet nasıl alınır Adım adım anlatıcam anan baban öğretmemiş Malüm ihtiyaç bittikten sonra tuvalet kağıdıyla bir defa iyice siliyoruz Sonra bol su ile elimiz yardımı ile iyice yıkıyoruz tamamen temizlenene kadar Sonra tekrar tuvalet kağıdı alıp iyice silip temizliyoruz. Bu işlem detaylı olarak yapılırsa eğer gönül rahatlığıyla donunu giyebilirsin
Kıçını yıkamayı bilmiyor hatta pedini bile kullanmayı bilmez belki de burada görüş yazıyor bide senin kabahatin değil anneeeeem Benim ailene selamlar sevgiler saygılar.:
Aw popiş kılını almıyon popiş ne anlatıyon, sen temizmisin simdi canım dlwşdllslln temizlk sadexe gtündeki bku slmek mi? Kıllarını temzlemıyorsn aw orayı hipoyla yıkaman lazım senin. Taharetlenmiyorm bile demedm aw ucubesi kendi kendine boş boş konusuyor dlşdldle slak git gtünü temizle önce , müslümanın diye gezme , git bir oku kuranı aw. Senin gibilerde insanın dininden sogutuyor ıyyy gece gece midem bulandı.
Aw gtünün kılını al kılını , buraya birde soru sormuş , alınmasına gerek yok desinler diye bekliyor. Bide pedimi takmayı bilmiyormuşum dlslld nasıl kıl temzlenir koskoca eşşek bilmiyor benim pedimi düşünüyor , pedimi kafana takıyorm.30 küsür adam glmiş kılımı nasıl alıcam dyo , zaten agarmış o gtte kıllar sakal olmştr bu yaşta. Geç ögreniyorsun işte beyin anca basıyor , bu yaşta temel şeyleri yeni yeni ögrenmeye baslamşsn anlıyorum, allah şifa versin. Ha o kılla gusülde kabul olmaz. Senelerdir cünupsun habern olsun. Arpa boyu kadar olmalı özel nölge kılları , git okuda ögren aw yahudisi
Kızlar Ne Diyor
İki lobun arasına elektrikli testere sok tertemiz olur 10 saniyede
İlk espirin mi?
Sanada kötü akşamlar
Sen Bnce önce yıka orayı sonra millete akıl ver 😉
hayır ya nasıl erkeksiniz
İşte gerçek türk kadını be Aslan parçası 😀
Temizlemezsen Sıçarken b*kun takılır
Hiç o kadar uzatmadım ama mantıken böyle olur
Ben sizin gibi yahudimiyim kıçımı yıkamıcam 😀
Yıkarsın da , saçını düşün bok değse suyla gider mi sence? Yani popiş kılını kesmemek icin direniyorsun aw birde herkese müslümanım ayagı cekiyon , ulan deyyus müslümanlıgn ilk kuralı temizlik , sktrgt dini ögren. Temiz bile olamıyon aw beynsizi dşeşdkleldl birde dindarlık taslıyor tipine osrdugum
Bak sana taheraet nasıl alınır Adım adım anlatıcam anan baban öğretmemiş
Malüm ihtiyaç bittikten sonra tuvalet kağıdıyla bir defa iyice siliyoruz
Sonra bol su ile elimiz yardımı ile iyice yıkıyoruz tamamen temizlenene kadar
Sonra tekrar tuvalet kağıdı alıp iyice silip temizliyoruz.
Bu işlem detaylı olarak yapılırsa eğer gönül rahatlığıyla donunu giyebilirsin
Kıçını yıkamayı bilmiyor hatta pedini bile kullanmayı bilmez belki de burada görüş yazıyor bide senin kabahatin değil anneeeeem
Benim ailene selamlar sevgiler saygılar.:
Aw popiş kılını almıyon popiş ne anlatıyon, sen temizmisin simdi canım dlwşdllslln temizlk sadexe gtündeki bku slmek mi? Kıllarını temzlemıyorsn aw orayı hipoyla yıkaman lazım senin.
Taharetlenmiyorm bile demedm aw ucubesi kendi kendine boş boş konusuyor dlşdldle slak git gtünü temizle önce , müslümanın diye gezme , git bir oku kuranı aw. Senin gibilerde insanın dininden sogutuyor ıyyy gece gece midem bulandı.
Hadi annem benim hadi çiçeğim benim yaylan burdan..
Aw gtünün kılını al kılını , buraya birde soru sormuş , alınmasına gerek yok desinler diye bekliyor. Bide pedimi takmayı bilmiyormuşum dlslld nasıl kıl temzlenir koskoca eşşek bilmiyor benim pedimi düşünüyor , pedimi kafana takıyorm.30 küsür adam glmiş kılımı nasıl alıcam dyo , zaten agarmış o gtte kıllar sakal olmştr bu yaşta. Geç ögreniyorsun işte beyin anca basıyor , bu yaşta temel şeyleri yeni yeni ögrenmeye baslamşsn anlıyorum, allah şifa versin. Ha o kılla gusülde kabul olmaz. Senelerdir cünupsun habern olsun. Arpa boyu kadar olmalı özel nölge kılları , git okuda ögren aw yahudisi
Pffff oldun mu tatmin prenses?
Hadi git egona başka yerde sponsor ara bitanem benim al temiz hijyenik kalçanıda yaylan burdan 😘