Güzellik & Bakım Bazı insanlar neden bk kokuyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Genç yaşlı demeden böyle kokuya denk geliyorum. İnsanlar hiç mi iç çamaşırını değiştirmiyor veya tehrat almıyor ya Güncellemeler+1 yıl Lütfen ya birazcık da olsa bakımlı olun Bazı insanlar neden bk kokuyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
evlikedi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Bizim is yerinde de var oyle yani adam bence hic yikanmiyor. Yazin hadi pencere acik oturuyoruz ama kışın berbat otesi bir durum püüf 0 0 Yorumla
enteresanbiadam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bk kokusunu nası alabiliyosun merak ettim :D ama gerçekten bazıları kıçını yıkamıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mesela bugün sınıfta teyze ön sırada oturuyordu. Kokusu geldi Yorumla
Alidossantos0007 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kilotlari boklu olunca ve degistirmeyince bu koku oluyor galiba 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Mide bulandırıcı insanlar Yorumla Soran +1 yıl Kağıtla silsinler ardından terhat alsınlar Yorumla Alidossantos0007 +1 yıl Yapmiyorlar demeki. Bencede cok igrenc birsey Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bu dediğin BK kokanlar kesin popolar yikamiyordur 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Degistirselerde yikanmalari az oluyordur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İğrenç ya Yorumla Gezdolas01 +1 yıl Hergun dus alan cok yok ya sahsen birazda bu ozbakim isi Yorumla
WarrenBuffett023 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Evet yapmiyordur direkt oyle devam ediyordur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bizim is yerinde de var oyle yani adam bence hic yikanmiyor. Yazin hadi pencere acik oturuyoruz ama kışın berbat otesi bir durum püüf
Bk kokusunu nası alabiliyosun merak ettim :D
ama gerçekten bazıları kıçını yıkamıyor
Mesela bugün sınıfta teyze ön sırada oturuyordu. Kokusu geldi
Kilotlari boklu olunca ve degistirmeyince bu koku oluyor galiba 😂
Mide bulandırıcı insanlar
Kağıtla silsinler ardından terhat alsınlar
Yapmiyorlar demeki. Bencede cok igrenc birsey
Bu dediğin BK kokanlar kesin popolar yikamiyordur 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Degistirselerde yikanmalari az oluyordur
İğrenç ya
Hergun dus alan cok yok ya sahsen birazda bu ozbakim isi
Evet yapmiyordur direkt oyle devam ediyordur