Erkeklerin makyaj yapmasına olumlu mu bakıyorsunuz olumsuz mu?

Erkeklerin makyaj yapmasına olumlu mu bakıyorsunuz olumsuz mu?
bir kadın bana herşeyi yapabilir ama makyaj asla sadece ruj o da belki istediğini yapabilir ama evde kalmak şartıyla kadın iç giyim etek crop topuklu strapon tasma vs olabilir ruj da olabilir ama diğerleri olmaz
Evet yapılıyor oyuncularda falan
Sorun KızlarSoruyor Twitter sayfasında da var
https://twitter. com/KızlarSoruyor/status/1714249909522841882? t=_MYW6OD7bUXmAFDd26uOVw&s=19
Cevap
10Cevap
Hayır yapmaz.
Evet yapmaz ama yapan adam maalesef çok çok var. O yüzden ben yapmaz etmez demiyorum artık. Son zamanlarda hatta git gide makyaj yapanlar artmaya başladı bile diyebilirim...
Yapan yapsın aman banane ama onu kız kankişko gibi görürüm sadece. Bir erkek gibi görmem.
Hayırrrr, fondöten, kapatıcı falan olabilir de belki. Rimel, ruj, allık falan nöö
Aynen fondöten ve kapatıcı sürmeleri zaten gayet normal bir durum ama bence makyaj yapmaları hiç normal değil diye düşünüyorum ben ya. Erkek adam makyaj yapmamalı hiç hoş durmuyor.
Aynen öyle
O haltıds yemesinler bir zahmet kadın erkekle şip erkek kadınlaşırsa cinsel karmaşa yaşanır..
Makyaj yapan erkek kendine vurduruyordur desem ağır kaçmaz umarım...
Makyaj yapan erkek "Arda Güler Real Madride gitmedimi niye üstünde Emirates yazıyor" diyen erkekdir.
Yapsinlar da makyaj yapanlardan uzak duralim :D
Aynen herkesin sonuçta kendi kararı bize karşı durmak yerine sadece saygı duymak düşer. Bence bir erkeğe yakışmıyor makyaj falan yapmak ya erkek adam makyaj yapmaz.
Saçmalamayın gözünüzü seveyim ya.
Aynen bende karşıyım zaten makyaj yapan bir erkeğe. Bence makyaj yapmak sadece kadına özgü olmalı. Erkek milletine makyaj falan yakışmaz bence.
Bunu duyduğuma sevindim
Bu da kadın olmuş ki 🤦♀️
Aynen öyle. Son zamanlarda bende duydum kadın olmuş. Bence bir erkeğe hiç ama hiç yakışmıyor kadın gibi makyaj yapmak falan ya hoş durmuyor bence erkekte makyaj falan.
Galiba kısa bi süre sonra dağ ayısı gibi olan erkekleri özleyeceğiz. Hepsi aşko kuşko olma yolunda ilerliyo
Kesinlikle olmaz yapmamalı
Aynen bende karşıyım. Erkek adam bence makyaj falan yapmamalı ya hiç hoş bir durum değil bence. Makyaj yapmak sadece kadına özgü olmalı diye düşünüyorum ben.
Kendileri bilir 🤷♀️
Aynen herkesin kendi tercihi bize saygı duymak düşer sadece. Ama ben genel olarak bir erkeğe asla makyajı yakıştırmıyorum ya hiç hoşuma gitmiyor erkek adamın makyaj yapması.
Bende yakıştırmıyorum ama yapana da neden yaptın demem, sevdiceğğm ve çevremdekiler yapmasın bana yeter 😅
Etek de giysin mi?
Aynen bende karşıyım erkeklerin genelde makyaj yapmasına falan ama yapan erkek çok fazla var. Şimdiki erkekleri bir görseniz kadınlardan çok daha bakımlı.
Kadınlar kendileri gibi olan erkeğe neden ilgi duyuyor ki? Bunu ben anlamıyorum.
Hayır
Erkek makyaj yapmaz?
Aynen yapmaz bana görede öyle ama genelde makyaj yapan çok fazla erkek var. Son zamanlarda hatta makyaj yapan erkekler çok fazla artmaya başladı.
Bakım yapar ama makyaj bilemem bana çok ters
Aynen bakım olabilir elbette ama makyaj yapmasına bende şahsen karşıyım ya. Erkek adam dediğin makyaj falan yapmamalı hoş durmuyor bence.
Allah korusun
Aynen bencede öyle. Ama yapanlar çok var maalesef. Şimdiki erkekler kadınlardan çok daha bakımlı bence. O yüzden şimdiki erkekler yapıyım çok makyaj biz karşı çıksak bile.
Yok yok yok yapmamalılar
Aynen yapmamalılar bencede. Makyaj yapmak bence sadece kadına özgü olmalı ya. Makyaj yapmak bence erkeklere hiç yakışmıyor ya kadınlara yakışıyor diye düşünüyorum.
Hayır
Aynen bencede yapamaz yapmamalı. Bir erkeğin makyaj yapması bence hoş bir durum değil ya. Kadınlara özgü olmalı bence makyaj yapmak falan ya.
Saçma sapan konuşmayın
olumlu bakmam
Aynen bende olumlu bakmıyorum. Bir erkeğin bence makyaj yapması hiç hoş bir durum değil. Makyaj yapmak bence sadece kadınlara özgü olmalı.
Olumsuz
Aynen bende olumlu bakmıyorum şahsen bu olaya ya. Ne bileyim makyaj yapmak sadece kadına özgü olmalı ya. Erkeklerin bence makyaj yapması hiç hoş bir durum değil ya.
Evet hiç hoş değil
hayır yapamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?