Güzellik & Bakım Küçük göğüs mü büyük göğüs mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor O gün sevgilim istiyrisan yaptıralım dedi alındım :-! Güncellemeler+1 yıl Küçük diyenler aziinin tadını bilmiyor.. Güncellemeler+1 yıl Benim karışma çıkanlar da dalga geçsin ulan hayat.. Küçük göğüs mü büyük göğüs mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. fark etmez göğüse göre seçmem.. ama büyük diyim 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dolgun olmalı ama sorun etmemeli sevdiğin kişi yol ver bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl küçük kanka ağıza çekince şlöp diye ağzını dolduracak. limon gibi olacak 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen delisin Yorumla
YaparsınAslansın Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl estetik güzel olmaz doğal olmalı küçük olması iyi değil büyük olmasıda çok iyi değil ortası iyi avuca gelmeli ve dik durmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birazcık belli olan güzel oluyor. Şöyle dar bi şey giyince dekolteden şişkinlik belli oluyor ya. Tam bi 🔥 0 0 Yorumla
dogu48atac Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl tabikide küçük ve dik olanı büyük hoş durmuyor bemce 0 1 Yorumla dogu48atac +1 yıl hahahaha kesinlikle sende bunun farkına varmışin 🤭🤭 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl En güzeli elinin altındaki 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Büyüsün istiyorum Yorumla _Steampunker_ +1 yıl İlgilenmek gerekiyordur belki 😋 Yorumla Soran +1 yıl Biri emiyordu da bı ise yaramadı hatta tiktikta otomatik kaydırma açıp sıkıyordu gece sikilmadan bende uyuyordum Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Emmek yetmez yoğurucam onları afiyetle 😋😋 Yorumla Soran +1 yıl Acır ya yapma KWKSJSJWKWJ beni bulursan haber verr Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Sen de istiyorsuuun 😘😉 Yorumla Soran +1 yıl Haha hayır sevgilim karşımda Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Seni azdırıp kucağıma oturtayım mı 👻😅 Yorumla _Steampunker_ +1 yıl *kucağına Yorumla Soran +1 yıl Kucak sevdiğimi nerden biliurisun la Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Hissetmişimdir belki 😉 enerjini aldım sanırım 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Belki Yorumla Soran +1 yıl Yorumlardan birine mi soyeldim bakmaya usendjm Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Yok be niye inanmıyorsun 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim neyse benim biraz isim var bay Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Dikkatli ol 😉 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla _Steampunker_ +1 yıl İş diyince aklıma birşeyler geldi 👻😅 Yorumla Soran +1 yıl Zaten onlar çok bejektmeyeyim hah kucağına da alır Aiwjejwksbsbs Yorumla _Steampunker_ +1 yıl Yarasın tatlım belinize kuvvet ateşiniz sönmesin bize de sıçrasın 🔥🔥 Yorumla
Benistekliyim Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Senin göğüslerin kaç beden 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 70 bile yok sudyen gitmesem de olur Yorumla Benistekliyim +1 yıl Ama ucu bilki olur çünkü dik oldukları için Yorumla
FurkaanBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl 85 olması lazım en az 0 64 Yorumla Soran +1 yıl 70 ::( Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Oda tam yemelik ama, 85lik yenmiyor ama seninki tam yemelik :) Yorumla Soran +1 yıl Haha peki Yorumla Soran +1 yıl Hani büyük güzeldi aa Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Hepsinin yeri ayrı, yenmelik ayrı komple isirilir yani seninki Yorumla Soran +1 yıl Aa acırr Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Can yakacak kadar değil:) sen dahada fazla islan diye o kadarcık yani Yorumla Soran +1 yıl Benimki heo ıslak gerek yok İEKWKWKW Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Ozaman tadına bakmam lazım 😅 öyle bi yuksegim ki sen insan. degilsin dersin 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hah beni de yükselttin sevgilinin evine gidicem bayy Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Girtlak şov geliyo Desene 😅 çıkınca yaz özelden Yorumla Soran +1 yıl Hayır bugün kucak Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl İçine alıp surtune surtune en iyisi Yorumla Soran +1 yıl Kilom iyi ziplarim haha Yorumla Soran +1 yıl 160 41 Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl İlla diyon ki gel grup yapalım 😅 Yorumla Soran +1 yıl O da onu istiyrdu aakwkwjekwkkw ama 3 kızla utanmadan soykedi canım Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Sen bu sefer birini buldum de 2 erkek 1 kiz yapalım De 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Ha aynen Yorumla Soran +1 yıl Hemen tamam der aaiwkwnsjwk Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Sen özele gelsene özelden yaz bana Yorumla Soran +1 yıl Aa boş ver çıkmam lazım şimdi kendine iyi bakk Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Neyse gelirsin yine, görüşürüz Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Kız nerdesin sen Yorumla Soran +1 yıl Uykuda Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Tabi ya gece yoruldun 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ya he he Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Ne öyle demedin mi Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ama uykum varr Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Uyu uyu Yorumla Soran +1 yıl Olmaz dışarda isim var Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Hadi ozmannnn kalk hazırlan eneerciiiii 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Yaoamamm benn Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Hadiiij Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Özelden yazsana sen ya Yorumla Soran +1 yıl Olmazz Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Neyseee Yorumla Soran +1 yıl Evet neysee Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl E gece ne yaptın bakım sen islandin gittin öyle erkek arkadaşının yanına Yorumla Soran +1 yıl Bişey yapmadım hatta isteemdim sadece uyuduk sarılarak 8-) Yorumla Soran +1 yıl O da zorlamadi Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Ah minnoş ya :) bazen öyle oluyo ama. sonrasi fena oluyo denedim çünkü 😅 Yorumla Soran +1 yıl İSWİKWOWKSJE onun yatağındayim çaktırma Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Kız soyun başla 😅 Yorumla Soran +1 yıl Haha yok kahvaltı yapip çıkmam lazım hatta hazırlıyor Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Vay vayyy, ama biseler olsa fena olmazdı yaafsfsgsg Yorumla Soran +1 yıl Olmasın ya eve de gitmem gerek zaman yok Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl He ozaman tamam hadi bakalim Yorumla Soran +1 yıl Yemeden çıksam ayıp olur dimi İWİWJSKAKWKWJ Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl E hazirliyosa tabikide Yorumla Soran +1 yıl Of okula da gitmem gerek eve de arkadaşımdan gitarımi alicam basketbol oynamaya gidicem akşam birine ders çalıştırmaliyim Yorumla Soran +1 yıl Artık sanki ayıba bakmamam gerek ve biseylere hayır demeyi ogrenmemm Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Hemen acele ye cikmam lazım de çık ne olacak sanki Yorumla Soran +1 yıl Yok bekleyeyim bişey yiyip çıkarım ya zaten aç aç beynim çalışmaz haha çalışkan olma zararlari Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl İyi hadi hazırlan sende :) Yorumla Soran +1 yıl hastayım ya ben nereye gidiyorum yok hastaneye gideyim vsianshwiwkwjw Yorumla Soran +1 yıl Biyere gitmiyorum of Yorumla Soran +1 yıl Uyucam bayy Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Kendinle bile celisiyosun uyu uyu 😅 Yorumla Soran +1 yıl Hah maalesef Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl Uyu sen boş ver Yorumla Soran +1 yıl Bosveremem ama vermicem Yorumla Soran +1 yıl Vericem uyucamm Yorumla FurkaanBeyy +1 yıl İyi uykulaaarrr Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. küçük 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim karışma çıkanlar neden sevmiyor Yorumla auraventi +1 yıl valla bilemem ama küçük en güzelidir Yorumla Soran +1 yıl Niyee Yorumla
Xxxxxxx1xxx Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl küçük tabiki 0 19 Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl küçükler le oynamak zevkli ki Yorumla Soran +1 yıl Büyük tatmamissin Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl Hepsini tattim Yorumla Soran +1 yıl Eeee nasıl sevemssin Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl küçük ve dik olacak. büyükler sarkiyor Yorumla Soran +1 yıl Estetikle halederdim yeterki büyük olsun Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl kaç beden giyiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Giymiyorum Yorumla Soran +1 yıl ... Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl nasıl yani Yorumla Soran +1 yıl Rahat değil taksam 70 Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl görmek istiyorum merak ettim Yorumla Soran +1 yıl Ha olsu Yorumla Soran +1 yıl Oldu Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl olsun tabi Yorumla Soran +1 yıl İwkqjwjwj olmaz Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl acayip merak ettim ama Yorumla Soran +1 yıl Naoabikirm Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl Elbiseli foton görmek istiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl küçük daha iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O sevmiyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yani küçük iyi de geri kalanı nasıl genel bir zayıflık varsa olmaz Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 901 cevap paylaştı. dolgun dik gögüs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
fark etmez göğüse göre seçmem.. ama büyük diyim
Dolgun olmalı ama sorun etmemeli sevdiğin kişi yol ver bence
küçük kanka ağıza çekince şlöp diye ağzını dolduracak. limon gibi olacak
Sen delisin
estetik güzel olmaz doğal olmalı küçük olması iyi değil büyük olmasıda çok iyi değil ortası iyi avuca gelmeli ve dik durmalı
Birazcık belli olan güzel oluyor. Şöyle dar bi şey giyince dekolteden şişkinlik belli oluyor ya. Tam bi 🔥
tabikide küçük ve dik olanı büyük hoş durmuyor bemce
hahahaha kesinlikle sende bunun farkına varmışin 🤭🤭
En güzeli elinin altındaki
Büyüsün istiyorum
İlgilenmek gerekiyordur belki 😋
Biri emiyordu da bı ise yaramadı hatta tiktikta otomatik kaydırma açıp sıkıyordu gece sikilmadan bende uyuyordum
Emmek yetmez yoğurucam onları afiyetle 😋😋
Acır ya yapma KWKSJSJWKWJ beni bulursan haber verr
Sen de istiyorsuuun 😘😉
Haha hayır sevgilim karşımda
Seni azdırıp kucağıma oturtayım mı 👻😅
*kucağına
Kucak sevdiğimi nerden biliurisun la
Hissetmişimdir belki 😉 enerjini aldım sanırım 🙄
Belki
Yorumlardan birine mi soyeldim bakmaya usendjm
Yok be niye inanmıyorsun 😅
Ne biliyim neyse benim biraz isim var bay
Dikkatli ol 😉
Niye
İş diyince aklıma birşeyler geldi 👻😅
Zaten onlar çok bejektmeyeyim hah kucağına da alır Aiwjejwksbsbs
Yarasın tatlım belinize kuvvet ateşiniz sönmesin bize de sıçrasın 🔥🔥
Senin göğüslerin kaç beden
70 bile yok sudyen gitmesem de olur
Ama ucu bilki olur çünkü dik oldukları için
Büyük iyidir iyiii
Küçük de güzel büyük de.
80 ve 85 en ideali bnc
85 olması lazım en az
70 ::(
Oda tam yemelik ama, 85lik yenmiyor ama seninki tam yemelik :)
Haha peki
Hani büyük güzeldi aa
Hepsinin yeri ayrı, yenmelik ayrı komple isirilir yani seninki
Aa acırr
Can yakacak kadar değil:) sen dahada fazla islan diye o kadarcık yani
Benimki heo ıslak gerek yok İEKWKWKW
Ozaman tadına bakmam lazım 😅 öyle bi yuksegim ki sen insan. degilsin dersin 😅
Hah beni de yükselttin sevgilinin evine gidicem bayy
Girtlak şov geliyo Desene 😅 çıkınca yaz özelden
Hayır bugün kucak
İçine alıp surtune surtune en iyisi
Kilom iyi ziplarim haha
160 41
İlla diyon ki gel grup yapalım 😅
O da onu istiyrdu aakwkwjekwkkw ama 3 kızla utanmadan soykedi canım
Sen bu sefer birini buldum de 2 erkek 1 kiz yapalım De 😅😅
Ha aynen
Hemen tamam der aaiwkwnsjwk
Sen özele gelsene özelden yaz bana
Aa boş ver çıkmam lazım şimdi kendine iyi bakk
Neyse gelirsin yine, görüşürüz
Kız nerdesin sen
Uykuda
Tabi ya gece yoruldun 😅
Ya he he
Ne öyle demedin mi
Bilmem ama uykum varr
Uyu uyu
Olmaz dışarda isim var
Hadi ozmannnn kalk hazırlan eneerciiiii 😅😅
Yaoamamm benn
Hadiiij
Özelden yazsana sen ya
Olmazz
Neyseee
Evet neysee
E gece ne yaptın bakım sen islandin gittin öyle erkek arkadaşının yanına
Bişey yapmadım hatta isteemdim sadece uyuduk sarılarak 8-)
O da zorlamadi
Ah minnoş ya :) bazen öyle oluyo ama. sonrasi fena oluyo denedim çünkü 😅
İSWİKWOWKSJE onun yatağındayim çaktırma
Kız soyun başla 😅
Haha yok kahvaltı yapip çıkmam lazım hatta hazırlıyor
Vay vayyy, ama biseler olsa fena olmazdı yaafsfsgsg
Olmasın ya eve de gitmem gerek zaman yok
He ozaman tamam hadi bakalim
Yemeden çıksam ayıp olur dimi İWİWJSKAKWKWJ
E hazirliyosa tabikide
Of okula da gitmem gerek eve de arkadaşımdan gitarımi alicam basketbol oynamaya gidicem akşam birine ders çalıştırmaliyim
Artık sanki ayıba bakmamam gerek ve biseylere hayır demeyi ogrenmemm
Hemen acele ye cikmam lazım de çık ne olacak sanki
Yok bekleyeyim bişey yiyip çıkarım ya zaten aç aç beynim çalışmaz haha çalışkan olma zararlari
İyi hadi hazırlan sende :)
hastayım ya ben nereye gidiyorum yok hastaneye gideyim vsianshwiwkwjw
Biyere gitmiyorum of
Uyucam bayy
Kendinle bile celisiyosun uyu uyu 😅
Hah maalesef
Uyu sen boş ver
Bosveremem ama vermicem
Vericem uyucamm
İyi uykulaaarrr
küçük
Benim karışma çıkanlar neden sevmiyor