160-165 arası
165-170 arası
170-175 arası
175-180 arası
180 cm üstü
160 cm altı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence kadında en ideal boy 1.57 veya 1.60 civarı. Bir kadına bence aşırı uzun boy yakışmıyor ya kadın dediğin bence orta boyda olmalı. Yani erkek ile yan yana gelince ondan biraz olsun bence kısa olmalı. Çok fazla uzunluk bence kadınlara fazla yakışmıyor ama erkeklerde uzun boy gerçekten baya iyi duruyor.
Kesin kısasın o yüzden 😀😀
Aslında ideal kadın boyu diye bir kavram bu kadar kısa aralıklarla olmaz. OIacaksa 1.50-1,90 arası olur. onun altı çok kısadır. üstüde çok uzundur. Bunu söylememin sebebide 2 metrelik bir kadının elbise ya da ayakkabı bulmaya çalıştığını düşünün. İstediği elbiseyi bulmakta zorlanacak ya da seyehat esnasında otobuste uçakta zorlanacak bu erkek içinde geçerli. Özetle her boy idealdir fakat hayatta bazı konforları azalır ya da artar. Bu arada bana uzun kadınlar çok çekici geliyor oda işin başka bir boyutu
@sude789654 teşekkürler
Ben 166'yım o yüzden 166 diyorum 😅
Cevap
17Cevap
ideal boy fark etmez benim için. 150-180 arası olur
1.80 olmalı manken gibi
İdeali bilmem, 1.75 im memnunum
hepsi ideal yerim kadınları
155 im 155 diyorm🤣🤣 kadınların hepsi 155 olsun
170-175 iyi. Çok mu önemli, değil.
Allah nasıl yarattıysa öyle olmalı güzellik algısın kölesi olmuşsunuz yazık
Ne alakası var herkesin tercihi farklı. Allah yarattı diye herkesi sevicek değiliz.
165-170 idealdir bence
1.70-1.75 arası güzel bence
2 cm varsın o zaman sen
1.89 benim boyum dostum
İyi o da iyi
Teşekkür ettim sen niye böyle bir çıkış yaptın peki 😁
Bu kadar uzun bir kız isteyen herhalde baya uzundur diye düşündüm
Boyum uzun değil mi
Uzun
Senin kaç
1.58
Minnoşmuş güzel. Sizin için poposu yere yakın olandan korkucaksin diyorlar o tanıma uyarmisin sende 😁
Hayır ya tabii ki
Benim sizle ayni boyda sevgilim vardı iletişim kuramadık küçüğüm ya hani yerden yere vurdu
Yüzün güzel ama tabi fotodaki sensen
Neden iletişim kuramadiniz. Nasıl yerden yere vurdu
Benim tabii ki narsistti kendisi :)
İşte o sıkıntı ya iletişim kuramamak problem gerçekten
Benimde vardi 1.55 çok iyi anlaşirdik
Boyla alakası yok ya ben sana takılıyorum o arkadaş narsistti ondan problemli olduğu için anlaşmadık
Herkesle anlaşırım ben hoşuma gitmeyen bir olay olursa keserim bazıları ile bundan anlaşamıyorum
Peki hoşuna gitmeyen olayları karşındakine diyor musun?
Ee yani söylerim bundan bundan rahatsız oluyorum derim o halde devam ederse defol
O zaman güzel genelde sinirli olurlar ama sende var mı sinir 😂
Artık sinirliyim djdndnndmd
Hahahha benden mi 😂
Yok be olanlardan
Hmm iyi güzel o zaman sarısın birde sinirlendiğinde tam katil civciv olursun biliyormusun onu 😂
Bende konuşuruz diye istek attım isteğin yokmuş herhalde selametle
İstek atacaktım ama işim vardı biraz
Canın sağolsun problem değil bahaneye de gerek yok ☺️ iyi günler
1.65 ve 1. 70 arası ideal olanıdır.
benim boyum 1.76 kadının da 1.70 olmasını isterdim
175/180 iyi bence
165 idealdir
150 169 arası
160-165 cm
Benim için ideal kadın boyu 1.58-1.65 arasıdır.
1,55
160 165 50 kilo olsun
1.58 de 1.60'dan sayılır mı
1.15
Minyon olsun tamam
165 üstü zürafa diyorum ben
@xxxxo_ boyumu sordun muda konuşyorsun 170 boy sevmeme sebebim palet gibi ayaklarınızın olması palet ayaklı kızı napayım
@xxxxo_ sen niye kudurdun : D palet ayaklı
@xxxxo_ 160 ne lan hayal dünyandan çık sinirden gözü dönmüş gergedan gibisin ne diiceğini şaşırdın ahshhss
@xxxxo_ kahvaltıda bunlar hep kahvaltıda coco pops yemekten ahshdj ah be kızım
@xxxxo_ adam düzgün yorumunu yapmış sen niye bu kadar havladın ki yalnız dombili kız :D
@memo5344324342312312 anlamaz o bro alizade dinliyor
bana da çok denk geliyor böyle mallar siteyi silmeyi düşünüyorum durduk yere sataşan mal insanlara adminlerin el atması lazım ama maalesef ilgilenmiyorlar moderatörle geçen kavga ettim aynı bu kız gibi maldı egosunu tatmin ediyordu
@memo5344324342312312 burası öyle bro konuşur hakaret eder bir şey olmaz sonrada bi soru sorarsın hesabına ban atarlar
evet bu arada moderatör bana neler dedi ben iki laf diyince hesabı dondurdular bir kaç gün böyle mal bir site kanka sorularımın saatini bekliyorum silcem zaten
160 erkekler yer cücesidir hadi uza şimdi
Palet ayaklı
175 üstü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?