Son 2 gündür BB krem sürüyorum uzun süredir kullanmıyodum. Cildimdeki kızarıklıklar arttı ve yüzüm ekstra yağlı gibi hissediyorum. Sebebi BB krem olabilir mi yoksa mesela kaldığım yerin suyu kireçli buda etkili olur mu? Ne yapmalıyım?
Ay bide bb krem öneriniz varsa alabilirim?
Ay bide bb krem öneriniz varsa alabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yüzündeki kızarıklık için aloe vera jeli kullanabilirsin. Bu jel yüzündeki kızarıklıkları geçirmeden oldukça etkili bir jel. Eğer varsa gerçeğini kullanmanı tavsiye ederim jeli yerine. Yağlanma için ise kil maskesi kullanmanı tavsiye ederim. Yağlı cilde kil maskesi çok iyi geliyor. Cildinin yağdan korunmasını istiyorsan yağlı ve tuzlu yiyeceklerden uzak durmanı tavsiye ederim.
Gerçeği var ama aile evinde 🥲 Artık gidince denerim. Kil maskemi ve toniğimi evde unutmuşum. Üstelik komedonlarımda arttı 😔
Umarım en yakın zamanda yine yaparsın cilt bakımı çünkü çok önemli. Aksatmadan mutlaka yap derim cilt bakımını. Eğer aksatmadan kullanırsan cilt bakımını cildin daha güzel hale gelir.
Yüzündeki kızarıklık için bariyer onarıcı krem kullanabilirsin cildini yatıştırıp tahriş olmuş cildi onarıyo. Cildini de her gü temizlersen yağlı görünümü en aza indirebilirsin.
Daha fazlası için instagram adresimden beni takip edebilirsin : rumeysagurel_
Cilt bakımıyla ilgili içerik üretiyorum :)
Aa peki bariyer onarıcı bi krem öneriniz var mı? Birde bu hafta birden komedonlarım arttı 😔 eskiden bu kdr degildi
Karaciğer temizliği yap cildin bebek gibi olur ben hiç BB krem kullanmadım ama güneş kremi çok kullanırım lorealinki iyi tavsiye ederim
Purest ün güneş kremini kullanıyorum hatta renkli olanını aldım ama dediğinize de bakarım
Karaciğer temizliği nasıl? Siz ne yapıyosunuz birçok yolu var bitkisel vs
Ben hacamat ve sülük uygulamarına ek birde bitkisel tertipler uyguladım ve elimden geldikçe zararlı yiyeceklerden uzak durup bol su tüketiyorum