Güzellik & Bakım Yves Rocher Monoi parfümünü tavsiye eder misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Resmini aşağıda koydum yengem kullanıyor ne kadar doğru bilmiyorum 2 senede anca bitmiş kokusu yıkandıktan sonra bile kalıyor falan demişti deneyen varsa nasıl bir parfüm Yves Rocher Monoi parfümünü tavsiye eder misiniz? Cevapla Fal Soruları Parfüm Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kullanmadım ama Yves Rocher ürünleri genelde güzel oluyor, bir parfümünü kullandım o baya güzeldi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aa o parfüm hakkında yorumun var mı mesela kalıcılığı, hızlı mı bitiyor vs Yorumla Edameda06 +1 yıl Evidence kullanmıştım, gayet güzeldi kalıcılığı da iyiydi bence ama ağır değildi hafif bi parfümdü Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yves Rocher'in parfümleri ağır geliyor bana ya. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kullanmadım ama Yves Rocher ürünleri genelde güzel oluyor, bir parfümünü kullandım o baya güzeldi
Aa o parfüm hakkında yorumun var mı mesela kalıcılığı, hızlı mı bitiyor vs
Evidence kullanmıştım, gayet güzeldi kalıcılığı da iyiydi bence ama ağır değildi hafif bi parfümdü
Yves Rocher'in parfümleri ağır geliyor bana ya.
Hayır