18 yaşındayım eskiden yoktu son bir kaç sene önce hata yapıp belli olmayan tüylerimi sonra çok çıkmaya başladı mecbur agdaya başladım şimdi her hafta almak zorundayim nasıl kurtulucam

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
18 yaşındayım eskiden yoktu son bir kaç sene önce hata yapıp belli olmayan tüylerimi sonra çok çıkmaya başladı mecbur agdaya başladım şimdi her hafta almak zorundayim nasıl kurtulucam

Öncelikle bir jinekoloğa ya da endokrinolojiye gidip hormon testi yaptırmalısın. Ona göre eğer bir sorun varsa ilaç tedavisiyle halledilir. Bu kıllardan kurtulmak için de asla lazer önermiyorum giden hiç kimse memnun değil yüz için lazer asla uygun değil çünkü yayıyor görünmeyen kılları da ortaya çıkarıyor. Yüz için tek çözüm iğneli epilasyon, hem hiç lazer yaptırmadan gidersen iğneli epilasyondan daha çabuk sonuç alırsın. Biraz araştır istersen iğneli epilasyonu. Ve kafana çok fazla takma her şey halledilir her şeyin çözümü var 🙏
iğneli epilasyon nerede yapılıyor acaba ve acıtıyor mu
Güzellik salonlarında yapılıyor ama hepsinde olmayabilir araştırman gerek, evet biraz acıtıyormuş çünkü tek tek kıl köküne iğneyle girip kıl kökünü yakıyorlar ama dayanılmayacak bir acı değilmiş
buz lazer daha iyi değil mi
Nasıl şeyler yazıyorlar ya Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum ama mutlaka ama mutlaka lazere git sınavı bahane etme lazere de her gün gitmeyeceksin her ay gidersin ay da bir kere Allah şifa versin inşallah düzelir Seni anlayabilirim hem de çok iyi
annem lazer yeri buldu tüm vücut 3k istediler guvenemedim öyle kaldı sınavı bahane etmiyorum ki tek başıma hastaneye gidemiyorum
Cevap
12Cevap
Endokrin hekimi ve jinekologa gitmen lazım. Lazer için de cilt hekimine git güzellik yerlerine değil! Hormon bozukluğu olabilir.. yüzüme bende lazer yaptım fakat birsürü batık var dikkat derim
lazerden sonra mı batık olustu
Evet jilete vurmamı istedi vurunca siyah ve sertleşti kıllar.
jilete vurursam mahfolur
Yüzüne vurma başka yöntemle al
polikistik over olabilir kadın hastalıklarına gidip hormon baktır
o hastalığın tam tedavisi yok sanırım ve kısırlık yapabiliyor
beslenmene dikkat edersen duzenli egzersiz yaparsan omrun boyunca sıkıntı cekmezsin
inşallah
Çok kötü..:/ aşırı kıllısın biraz bakımlı ol epilasyona git kendine saygı göster..
bakımlı olmakla alakası yok her hafta alıyorum agdayla
İşte ağda değil epilasyon olmalı bu şeyleri ağda halledemez
evde kendim epilasyon aleti alıp yapsam verimli olmayabilir bir yere gitmem gerek ama şu an yks ile uğraşıyorum müsait olamıyorum
Hormonal bozukluğun var bende de vardı aynısı polikistik over hastasıyım lazer ve ilaç ile tedavi olunuyor merak etme
ilaçlardan sonra tam tedavi sonuç veriuor mu peki ben bu hastlagin maalesef bitmedigini duymustum
Hem ilaç hem de lazer tedavisi olursan aynı anda kısa sürede çok daha iyi olursun biraz sabır etmen gerekiyor
öyle yapmayı düşünüyorum
Simdi erkekte sorun olsa begenmezsiniz hep yalniz kair su halinle bile erkek bulursun ama sen
şu halinle bile derken ne kastediyorsun tek derdim erkek mi şu an yüksek ihtimal hastalığım var senin söylediğine bak
Yoklukta olmadigin icin erkek degil derdin
ne yokluğu ne saçmaliyorsun Allah aşkına
Ya ne yapim senin derdini ben lan sen benim derdimi umursuyor musun bu mu dert anasini satim
Ay bu ne çok geçmiş olsun aşırı sıkıntı bi durum
teşekkür ederim sorma bir senedir başım dertte kimse görmeden agdaya alıyorum her hafta ama nasıl içinden cikicam bu durumun
Kız olduğuna emin misin 🙄
yok uydurdum
Hormon tedavisi lazım
ilaçla. mi sadece
Nereye kusuroyruz ya
kafana
niye zorbalık yapıyorsun ben mi istedim böyle olmasını hastalığım var yüksek ihtimal
erkek boğazı bu. kız değil
yemin ederim kizim
milletin fotosunu niye atim ben derdime derman aramaya calisiyorm sen ne diyorsun
dogru olan değil benim fotom ama haklısın hastaneye gitmek en mantıklısı
Doktora görün hormonlarla alakalıdır
şu an yks ile ugrastigim için müsait olamıyorum yoksa yüzde seksen hormonlardan heralde
Olabilir ama acil gözük yoksa tek orayla bitmez kıl
evet ileride başka hastalıklara sebebiyet verebilir
tüy sarartıcı kullan ya da epilasyon cihazı al
tüy sarartici maalesef etkili değil epilasyon cihazları çok pahalı onun yerine lazere gitmeyi düşünüyorum ama yks ile ugrastigim için müsait olamıyorum
sac ıcın bırseyler kullanıyor musun?
hayır
zayıf bırıısın dımı?
yok
senle uzunca konusalımmı?
Hormonal sorun
iyileşme ihitmalim var mı
Var
inşallah
lazer
Bu nasıl kız 😏yâ
hastayım hasta
Midem kalktı be
keyfimden olmadı heralde hastalığım var yüksek ihtimal
Hormonal bir problem olabilir
evet sadece bundan dolayı değil bir çok şeyde hissediyorum aslında
Hormonlarından birilerinde problem vardır ilaçla tedavi edilir endişe etmene hiç gerek yok
şu an yks ile ugrastigim için müsait olamıyorum yoksa ilaç tedavisine başlayıp lazere gitmem şart
Sen yine de hastaneye git ne gerekiyorsa yaptır lazere gitmekle çözülmez. İleride başına iş açar bak
evet tek tüyler yüzünden değil başka hastalıklara da sebebiyet verebilir
Tabi sağlık ihmale gelmez. Yarın randevunu al
tek başına gidemem ki
Ebeveynlerinle git yahu.
yaza kalicak gibi çünkü okul ve dershaneye gidiyorum haftanın her günü doluyum
Yahu sağlığından önemli mi bunlar ya. Git işte ertelersen ertelersen sıkıntı çıkabilir bak.
elimde değil ki offff
Sağlık ihmale gelmez
haklısın
lazer
annem bir yer buldu ama 3k istemişler tüm vücut guvenemedim
neden guvenmedin
tüm vücut çok az istediler
sordun mu baska yere
maalesef yeni sordum şu an yks ile uğraşıyorum mecbur yaza kalicak
agda ile degilde makine ile al bence kalinlasmasin
makine derken epilasyon aleti mi
yok yok normal tuy makineleri var ozelden yazarsan atabilirim