Güzellik & Bakım Takmayı en sevdiğiniz takı hangisi? Diferente_05 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor takmayi en sevdiginiz taki hangisi? Kolye Küpe Yüzük Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Takmayı en sevdiğiniz takı hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
asuasuasuman Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 +1 yıl Küpe çok severim.. kıyafetlerin tamamlayıcısı olur kendisi.. 1 0 Yorumla
รձբժεгսռ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl Bi tane kolyem ve aynı tarz da bilekliğim var hiç çıkartmam 1 1 Yorumla Diferente_05 +1 yıl Kolye ben cok sevemiyorum ya sanki agirlik yapiyor boynumda Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Takmayı sevmem ve işçiliğini beğendiğimi masada tutarım süs niyetine 1 0 Yorumla
Geologicalengineer Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kolye çok seviyorum dışarı çok çıkamıyorum bir çevrem arkadaşım yok ondan çıkamıyorum ama çıktığım zaman kolye takıyorum. Kolye takıyorum bazende bileklik. 0 0 Yorumla
тαмαяιѕк Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Takıyı genel anlamda seviyorum, aralıksız taktığım takı küpe. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her türlü takıyı severim göbek bacak ve bileğe takılanları da bi ayrı seviyorum 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı. Yüzükte böyle altın ya da gümüş yüzükler değil. 1 0 Yorumla
Sadebirhanım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Yüzük takmayı çok ama çok seviyorum 1 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl bileklik, yüzük, kolye , küpe siralamam 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Kesinlikle küpe 0 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 664 cevap paylaştı. En çok küpe sonra kolye 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı. Halhal ve küpe 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Küpe ve kolye 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kolye ve Küpe. 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. bileklik 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bileklik 1 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı. Küpe seviyorum 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. kolye 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 778 cevap paylaştı. Kolye 🥰😍 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 469 cevap paylaştı. Bileklik 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bileklik ve yüzük 0 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 553 cevap paylaştı. Bileklik. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 991 cevap paylaştı. Sadece saat 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Küpe 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Küpe çok severim.. kıyafetlerin tamamlayıcısı olur kendisi..
Bi tane kolyem ve aynı tarz da bilekliğim var hiç çıkartmam
Kolye ben cok sevemiyorum ya sanki agirlik yapiyor boynumda
Takmayı sevmem ve işçiliğini beğendiğimi masada tutarım süs niyetine
Kolye çok seviyorum dışarı çok çıkamıyorum bir çevrem arkadaşım yok ondan çıkamıyorum ama çıktığım zaman kolye takıyorum. Kolye takıyorum bazende bileklik.
Takıyı genel anlamda seviyorum, aralıksız taktığım takı küpe.
Her türlü takıyı severim göbek bacak ve bileğe takılanları da bi ayrı seviyorum
Yüzükte böyle altın ya da gümüş yüzükler değil.
Yüzük takmayı çok ama çok seviyorum
Bileklik.
Bi aralar küpede takatdik be :D
Halhal dışında takı sevmem pek.
Bir altın kolyem var hep benimle
Küpe severim tek taktığım
bileklik, yüzük, kolye , küpe siralamam
Takı takmiyorum ama birini secicek olsam kolye derim
Yüzük favorimdir arada kolye
Full hepsini bolca kullanırım
Kolye severim genelde
çıkarmadıgm bi kolyem var