Selamss
cidden kel olsun daha iyi uzun olmasın da djdk

#sosyetic
Selamss
cidden kel olsun daha iyi uzun olmasın da djdk

#sosyetic
Ya uzun saç kimi erkeğe çok yakışıyor cidden.
Salık duran uzun saç değil toplu olan uzun saçı yakıştırıyorum küpe eşliğinde.
Ama en çok beğendiğim ve çekici gelen 3 numara saç kesimi.
Bu herife çok yakışıyor mesela 👇
Aynen çiçeğim 🫰
Kısa saç iyidir 👍
Surat yapısına göre değişiyor, illa kısa ya da illa uzun diyemem yani. Kimisine uzun yakışırken kimisine kısa ve hatta kimisine kel olmak yakışıyo 🤣 yine de fazla uzun saç iyi değil erkekte. Eril değil bi kere.
Arkasını dönük olduğunda kadın mı, erkek mi belli değil. Yavrum diye taciz yerse onlar düşünsün artık. Kadın gibi görünmek kolay değil. 😂🤣 Uzatmayın o saçları, görünce makasla keseceğim geliyor. 💇🏻♂️ ✂️
Ahahaha güzel yazmışsın :D aynen
Teşekkür ediyorum gülüm 🌹💓
Rica ederim bebişim 🩵
emoji çarpı çıkıyo bende gözükmüyo haberin ola
boğa erkeğini ekledim oku kız 😁
Emoji buzdan kalp 😃
Tamam 👌🏼
Kısa bence bugun okulda arkadan bi çocuk gördüm abla karı sandım güzelim bakar misin çakmağın var mi dedim döndü saçlı sakali cok utandim ha
Shıdaja :D berbat bir durum
Cevap
39Cevap
Erkek dedign kısq saçlı olur
Uzun sac kadn gibi hic güzel degl
+1
Erkek dediğin subay keser
Bence de
Peygamber efendimizin Sacıda uzundu
Ee napalm yani bu dini örnegi verdn ne oldu alkış mı bekliyorsn simdi dinsiz miyz neyz begenmiyorm uzun saçı zorla mı zevk meselesi peygamberler cart curt istisnalar kaideyi bozmuyor bana saçma sapan teorilerinzle gelmeyn
Tamam abla haklsın
Ben kendi saçımda önleri uzun severim sadece yanlar ve diğer yerler kısa kalır her zaman için ama tercih meselesidir. aşırı uzun saç zaten erkeği kadın gibi gösterir bunlarda komik duruyor
Bana uzun da yakışıyor kısa da yakışıyor maşallah assdjdk
Hayır uzun yakışmaz djdk
Ayh sus be doğruları diyoruz burada gerçekler
Tipsizzz 😒
Hadi oradan koca toto
Siz kızlara da yakışmayan çok sey var ama yapıyorsunuz birisi size bunu dedigi zaman sanane ben istedigim gibi yaparim dersiniz erkeklere gelince saydirir durursunuz
Neden ağlıyorsunuz efenim?
Biz niye aglayak siz agliyonuz sen dedin diye kimse sana gore yapmayak senin yapmadigin gibi
İyi de ben benim gibi düşünün demedim ki 😅
Burada ki mesele kizlarin kendilerine bakmayip erkeklere bakmasi
Yoo kadınlar hakkında da bu tür sorular mevcut 🙄
Şimdi genelleme yapmak istemiyorum ama erkek dediğin kısa saçlı olur ama yakışan azınlıkta yok değil 😅
Çok çok az ya
Evet o azınlıkları yok sayıp kısa saç bestt diyoruz 😍
Eveeet 🥳🩵
+1
Herkese uzun saç yakışmıyor. İkisinin de yakıştığı kişiler var. Ama en muhtemeşemi kelliğin yakıştığı insanlar 👌🏼😄
Muhteşemi.
Kesinlikle katılıyorum
Kısa saç ya, hatta 3 numaranın ayrı bir büyüsü var. Kanıtlayamam ama hissediyorum 😄
Evet doğru tespit katılıyorum 😅
Oha :D evet boğa mısın
Tahmin etmiştim. Başka hangi burç dikkat çekici olabilir ki sanki 😅
Yes bi şekli 😃
Legolas, Aragorn ve Eddie Munson'a aşık olaj ben bu soruya vereceğim cevabı düşünüyorum dgfksff
😅😅
Ne uzun yakısmıyo mu? Ne skdldldöödld uzun sac ve sakalsız surat elitliktir..
Değildir 😃
Uzun saç henry’cime yakışıyor tabii witcher ise djkd
Şimdi kişiden kişiye değişir klişesi yapacağım. Uzun saçın çok yakıştığı da var yakışmayanı da. Görsel olarak düşünme zihninde canlandır bi erkeğin saçlarını çektin mi hiç 😂 ayrıca keller ayrı bir yerde 😅
Erkeğine göre değişir. Bazı erkelere uzun yakışmıyor bazılarına nedense çok yakıştırıyorum aslında erkekte uzun saçı pek sevmem ama işte bazılarına uzunda yakışıyor.
Yakışıklıya hepsi yakışıyor. Kıvanç ve Çağatay mesela meteor gibiler ne yapsalar çirkin olamazlar. Ama tip yoksa kısa uzun farketmiyor çirkin hep çirkin.
Kendileri yakıştırıyorsa bizlere bir şey demek düşmez. Ama ben saçlarımı hiç uzatmadım. Tercih meselesi.
Uzun saç sevmiyorum bakımı zor oluyor. 😃 Gençlikte kıvırcık olmasın diye uzatırken bandaj kullanırdım. Şimdi yakışmıyor.
Kısa saçları ile oynanası. Uzun saç Lee Dong Wook'a yakışıyor. Park Seo Joon'a yakışmış mesela.
Hayır erkeğe yakıştıramıyorum. Erkeklerde uzun saçı sadece 4-5 yaşlarında düz saçı varsa çocuğun bayılıyorum.. Onun dışında sevmem.. 😄
Her erkeğe uzun saç yakışmıyor ve yine bazı erkeklere de kısa saç yakışmıyor. Erkekten erkeğe değişiyor.
uzun ama böyle bağlamıcak tabi ve dik durması lazım yana yatanlar güzel değil
uzun yıllar, uzun saçlıydm, sonra kestirdim 2 senedir 3 numara... büyük konfor yaaa :D
uzun saç 1 ve 2. görseldeki gibi olursa hoşuma gidiyor.. ne yazık ki benim saçlar düz olduğu için uzatamıyorum.. onlar gibi olsaydı bende uzatırdım.. şimdilik sakal ile idare ediyorum..
Kişisine göre değişiyor ve saç büyük fark yaratıyor
Geneli kısa hoş ama bazılarına da yakışıyor be
Bunlara yakışmıyor diye bizede yakışmayacak diye bir şey yok ne abartılıyor şu ünlüler aw
Ben sevmiyorum uzun saç ama üniversite yıllarımda saçlarım uzundu
Eğer suratı Jason Momoa gibi yapılıysa ve tipi uygunsa uzun saç yakışır sakalları kestimi disney masal kahramanı gibi gözükür ama şimdi herkes gaza gelip uzatmasın yakışmayanı da çok şimdi
3 numara gibi çok kısa saçlar içinse kafa yapısının güzel ve tipinin buna uyması önemlidir bu kişi sakalı biraz uzatırsa çok karizmatik gözükebilir
Şahsen kendimde kısa saç severim ama ilerleyen zamanda saçımı biraz uzatmayı düşünüyorum.
Uzun yakışana yakışıyor abi her saç modeli her erkeğe gitmez zaten anatomik saç modelleri yaptırmalılar
ben kelim 🙄😳 benide sevin
Bilmiyorum ama uzun saç bu sıralar bi çekici geliyor
Kişiden kişiye değişir bazılarına kısa yakışırken başkalarına da uzun yakışabilir
Zevk meselesi. Ben uzun saç severim. Hepsinede çok yakışmış ayrica
Son 2 yıldır yakışsada yakışmasada uzatıyorum 😅
İkisinin de yakışması lazım 😀
Kör istedi bir Allah verdi iki göz djkd
Rabbimin hikmetinden sual olunmaz 😂
shdjks birini bulduk da diğeri türlüsü de yakışıklı olacak he mi?
Benim saçım uzun 1 sene öncesine kadar kısaydı ama uzatınca farkettim ki çok dağa iyi yani işin özü erkeğine göre çok değişir
Uzun saç seviyordum ki saçım kalmadı
Uzun saçlı erkekler bir zaman sonra saçsız kalıyor dkdk
Nerden belliydi
Eskiden hep evetti. Şimdi bazen evet jsjdj
Neden bazen 😃
ahaha :D iyiymiş. Uzun saçlar onlar bakımından da kötü bence biz saç baş yoldururken canları çok acır djdk
Asker traşı kamuflaj... 🥵
Üfff 😃
Şırıl şırıl suyun akışı
Beline de bağlamış kasaturayı
Türk askerinin bir bakışı
Yetmez mi sana İzmir kızı jdndjdmdjxjdkdjdkdkd
Yoo yakışmış işte maşallası 😂
Hangisine yakışmış ya hepsi çirkin olmuş 😅
Neee 🙄 kıvanç yazdığını görmeyi o kadar çok isterdim ki :D bari onu yazaydın
Harbiden İsmet kim ya 😃
bence yapalı olmadan bakım yapıyorsa uzun saç erkeğe daha çok yakışır ve erkeği daha sakin yapar.
Saçını uzatan gay*dır diyor elemanın biri 😂 ulan kendi saçına bak hirbo heriff azıcık uzatan adam gibi adamlar var, sen kimsin üstüne mor yelek giymiş avelin tekisin.
kısa saç yakışan da var uzun saç yakışanda fakat şuana kadar uzun saçlı birinden hoslanmadim☺
Kel sevmem de saçları normal olsun ne uzun ne kısa yani
Herkese yakışan bişey değil bence uzun saç. Ama erkekte kısa olması daha eril...
Bebiş, bana uzun saç gitmiyo ya. Kişinin tipi ile ilgili bence bu durum.
Uzun saç sevmiyorum o yüzden kısa diyorum
Uzunların ayrı bi çekiciliği var bence
Uzun iyi oluyor sanki ya
Eğer saçlarım düz olsaydi uzun yakışırdı
Yakışana çok yakışıyor ben çok beğeniyorum.
Uzun sevmem ya kısa olsun saçı
Kısa
Kişiden kişiye değişir
Uzun saç bana yakışıyordu ama artık yok
Her erkeğe yakışmıyor
Mümkün olduğunca kısa
Ben şahsen kendime uzun yakıştırıyorum
Her ikisi de ayrı yakışıyo, yakışana tabi.
İkisi de yakışıyor 😄
Ne çok kısa ne uzun. Ara boy iyidir. 😂
Kısa saç her zaman tercihim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?