Güzellik & Bakım Tüm güzel insanlar size sesleniyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce bu yüzümü kükürt sabunu ile yıkasam işe yarar mı yorum yazanlar için teşekkürler 🥰 Tüm güzel insanlar size sesleniyorum? Cevapla İş Soruları Yorum Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
plütondakahvaltı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kükürt sabunu yüz yıkamak için çok sert bir temizleme ürünü gibi geliyor bana. Onun yerine düzenli olarak cilt yapına uygun temizleme jelleri kullanıp ardından su bazlı bir kremle nemlendirmen daha iyi olacaktır fikrimce 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayir asla yapma derhal cildiyey git ve benzoksin ala kullan ayrica nemlendirici de kollanman gerekiyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nivea soft iyi gelir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayirrrrrr Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sabun yerine cildine uygun temizleme jeli, tonik ve nemlendirici alsan daha iyi olur. 0 0 Yorumla
cerenzade Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Hemen gecmez ama zamanla yavas yavas gitmeye baslar birde kukurt degilde keci sutu sabunu daha iyi 0 0 Yorumla