Güzellik & Bakım Jiletle aldığım zaman böyle kızarma ve sivilceler oluyor. Nedendir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Neden böyle hep oluyor jiletle aldığımda veya genelde var bunlar Jiletle aldığım zaman böyle kızarma ve sivilceler oluyor. Nedendir? Cevapla Sivilce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
fatma9648 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Canım çok kötü batik ve tahriş olmuş lazere gitmelisin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Valla hep böyle uzun süredirli Yorumla fatma9648 +1 yıl Komple bacak kol bu şekil mi Yorumla Soran +1 yıl Yok kasıklarımın ora Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kıl köklerinin çıkış noktası tahriş oluyorKıl yönünde traş etmelisin ve sonrası nemlendirici 0 6 Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Kuyruk sokumu hem nemli hem havasız Bu da tetikler Yorumla Soran +1 yıl Kasık ve araları böyle ya bazende kanıyor alırken Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Traş bıçağını değiştirmek fayda verebilirTüy yönünde alabilirsin Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Kanıyor ise daha da dikkat et enfeksiyon kapabilir Yorumla Soran +1 yıl Evet bi cildiyeye sorayım da bakalm Yorumla Tendenönceruh +1 yıl 👍👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıl dönmesi ve batık olmuş çünkü jiletle alma lazere git 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🥲 of ya Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl jilet kaynaklı batıklar ve sertleşme olmuş ağda kullanmalısın veya lazer yaptır tahmin ettiğim yerse kötü 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kasıkların o üst araları Yorumla keremkayar +1 yıl yani evet dediğim gibi çok fazla jilet vurmuşsun ve rasgele yapmışsın ondan hem sertleşme hemde batıklar oluşmuş acilen jileti bırak imkanın varsa direk lazer yoksada ağdaya başla Yorumla Soran +1 yıl Ama bu yaralar geçince mi lazer yaparlar ki Yorumla keremkayar +1 yıl yani direk gidebilirsin de bir kaç gün biraz daha uzayıp batıkları temizledikten sonrada Yorumla Soran +1 yıl Yarın bi cildiyeye de gideyim Yorumla keremkayar +1 yıl yani olur krem falan verir ama dediğim gibi bu şekil jiletlemeye devam edersen çözüm değil jilet kullanırken de dikkat etmelisin Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı. terse alıyorsun belli ki sen çıkış yöne doğru al o zaman sorun olmaz tabi bide köpükle öyle yap kuru yapma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Lazer yaparsan gecer. Birde jileti kil yonunun tersine vurma. Yillarin yonunde yap.. 0 0 Yorumla
lgbt-transerkek- Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Jilet değil ağda kullan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ağda da morartıyo biraz ya Yorumla lgbt-transerkek- +1 yıl Evet maalesef Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl tehlikeli yer başlangıcı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yaniii Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl bilemedim yaniiii :) Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yaaa 🥲 ne demek o Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl ayyy boş ver espirik... Yorumla Soran +1 yıl Yaa Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl yaaaa deme öyle ama Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Tüy dökücü kullan jilet tahriş etmiş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kasıklarımın oralar ya hep 🥲 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Dikkatli kullan bir şey olmaz Yorumla
умереть Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl dermatoloğa git krem vermesi lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gidicem bi cildiyeye bakalm Yorumla
Byeconomist4721 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Tenin hassas olduğundandır makina kullan 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tüy dökücü kremler var ondan alsan olmaz mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tam olarak nerende oluyor 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Kasıklar ve araları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jilet kullanma bi süre tüy dökücü kullan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi de karınca yağı Yorumla Soran +1 yıl Deniyim hep buralar böyle benim ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka yerde yok değil mi bacak falan Yorumla Soran +1 yıl Kasık kenarlarım tek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman düzelir kolay yani Yorumla Soran +1 yıl Neden öyle dediniz ya korktum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkacak bişey yok daha detaylı bilgi verebilirim istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse istemiyosan sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl İsterim Yorumla
Forbeingbest Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Niye resmi koyma gereği duydun ki? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Anlaşılsın diye tam ne bunlar geçer mi diye de Yorumla Forbeingbest +1 yıl Anladım daha detaylı atabilme şansın var mı burdan değil tabii ki Yorumla Forbeingbest +1 yıl Son durum nedir Yorumla Soran +1 yıl Nasıl detaylı Yorumla Forbeingbest +1 yıl Olur mu? Yorumla Forbeingbest +1 yıl ¿ Yorumla Forbeingbest +1 yıl Heyyy Yorumla
okandemirayx Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Burası neresi 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Kasıklarımın arası üstü falan Yorumla okandemirayx +1 yıl Kuru kesme köpük sürmedinmi oraya Yorumla Soran +1 yıl Sürüyorum ama oluyor oralarım hep böyle hatta kanıyo bazen Yorumla okandemirayx +1 yıl Yanlis anlmazsan bakire misin sey yaparakrn mikrop kapmis olabilir Yorumla Soran +1 yıl Vajinal bir şey yaşamadım Yorumla okandemirayx +1 yıl Arkadan aldın mı Yorumla Soran +1 yıl Bir kerelik olmuştu ama hep böyleydi oralarım benim bilmiyorum Yorumla okandemirayx +1 yıl Az kıllı bırak çok kökünden alma Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Yok ya ağrılı zedelenebiliyor yapmayın Yorumla okandemirayx +1 yıl Zevk almadın mı Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır bir kerelikti zaten Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka şimdi ki Yorumla
Prof_HerSeyinTeorisi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Krem sürsene ve tüy dökücü kullansana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl koltukaltımı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kasıkların oralar ve arası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lazerde öyle olmaz sanırım Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Neresi burası 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kasıkların oralar ve üst yukarı araları Yorumla Hairmafya +1 yıl Jiletten oluyor bu Yorumla Soran +1 yıl Galiba. Nasıl geçer acaba bu Yorumla Hairmafya +1 yıl Jileti kes bi süre Yorumla Soran +1 yıl Yapmayınca da var biraz Yorumla Hairmafya +1 yıl Batıkta olmuş cildiyeye gitmen lazım Yorumla Soran +1 yıl 🥲 gidicem bi Yorumla Hairmafya +1 yıl Git git ihmale getirme Yorumla
Xxxlxlxlxlxlxxl Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ora hangi bölge 0 6 Yorumla Xxxlxlxlxlxlxxl +1 yıl yanlış agda mi yaptın Yorumla Soran +1 yıl Jiletle alıyorum ama hep böyle. Kasıklarımın o üst ve araları hep Yorumla Xxxlxlxlxlxlxxl +1 yıl ters yönde alma Yorumla Soran +1 yıl Nasıl aşağıdan yukarı alıyorum da Yorumla Xxxlxlxlxlxlxxl +1 yıl Kıllar aşağı çıkarsa aşağı yönde al. kıllı hali var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır yeni almıştım yine böyle oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Canım çok kötü batik ve tahriş olmuş lazere gitmelisin
Valla hep böyle uzun süredirli
Komple bacak kol bu şekil mi
Yok kasıklarımın ora
Kıl köklerinin çıkış noktası tahriş oluyor
Kıl yönünde traş etmelisin ve sonrası nemlendirici
Kuyruk sokumu hem nemli hem havasız
Bu da tetikler
Kasık ve araları böyle ya bazende kanıyor alırken
Traş bıçağını değiştirmek fayda verebilir
Tüy yönünde alabilirsin
Kanıyor ise daha da dikkat et enfeksiyon kapabilir
Evet bi cildiyeye sorayım da bakalm
👍👍
Kıl dönmesi ve batık olmuş çünkü jiletle alma lazere git
🥲 of ya
jilet kaynaklı batıklar ve sertleşme olmuş ağda kullanmalısın veya lazer yaptır tahmin ettiğim yerse kötü
Kasıkların o üst araları
yani evet dediğim gibi çok fazla jilet vurmuşsun ve rasgele yapmışsın ondan hem sertleşme hemde batıklar oluşmuş acilen jileti bırak imkanın varsa direk lazer yoksada ağdaya başla
Ama bu yaralar geçince mi lazer yaparlar ki
yani direk gidebilirsin de bir kaç gün biraz daha uzayıp batıkları temizledikten sonrada
Yarın bi cildiyeye de gideyim
yani olur krem falan verir ama dediğim gibi bu şekil jiletlemeye devam edersen çözüm değil jilet kullanırken de dikkat etmelisin
terse alıyorsun belli ki sen çıkış yöne doğru al o zaman sorun olmaz tabi bide köpükle öyle yap kuru yapma
Lazer yaparsan gecer. Birde jileti kil yonunun tersine vurma. Yillarin yonunde yap..
Jilet değil ağda kullan
Ağda da morartıyo biraz ya
Evet maalesef
tehlikeli yer başlangıcı
Nasıl yaniii
bilemedim yaniiii :)
Nasıl yaaa 🥲 ne demek o
ayyy boş ver espirik...
Yaa
yaaaa deme öyle ama
Tüy dökücü kullan jilet tahriş etmiş
Kasıklarımın oralar ya hep 🥲